Poslednji tekstovi

Devojčica Dunja pronađena u vozu
Devojčica Dunja Necić i još jedan maloletnik pronađeni su ove večeri u vozu na relaciji Beograd -...
Vesti

Retko se govori o "maminim devojčicama"
Nije suština u tome da majku držimo za ruku zauvek. Suština je u tome da znamo kada da je pustimo...
Porodični odnosi

ja sedela sa njim jedno pola sata - što je u Nišu u državnim vrtićima nemoguće, Ivanka im pustila pesmice, Daniloustao da igra, onda im došao dečko koji radi sa njima fizičko i moje dete zaboraviloo na mamu. Ja sa Ivankom lepo popila kafu i ispričala se. Kad im se završilo fizičko, otišle gore, kad moje ddete nasmejano i srećno kako nije nikad bilo u vrtiću i kaže hoće da ostane još!
I ostao do kraja! Uveče pričao tati kako je išao u školicu i sav oduševljen objašnjavao šta su sve radili! Dok je išao u državni vrtićnikad nije hteo da priča o tome šta se sve radi tamo.
Mislim, malo ide, malo slini, pa je kući i tako.... Ni sekunde nije plakao, od prvog dana spava i klopa, a adaptacije sa mojim prisustvom uopšte nije bilo
Prvi dan sam ga ostavila i otišla i pokupila ga u 15h i još je hteo da ostane
) ili da sedi kod mene u krilu. Tako da nije čudna Voćkova reakcija.
Mnogo se radujem zbog vas!
Nista mu nije, vracam ga ujutro. Normalno jede, kaki i uobicajeno se ponasa. Cak je i na proslavu rodjusa isao kod sekinog drugara popodne.
Nekad ih stvarno ne razumem. Naša dr ima baš negativan stav prema vrtiću i to me izluđuje, i uvek ga ostavlja duže nego što treba. Sad smo i krv vadili, ma ništa, ni virus, ništa. Al da sedi pet dana kući da se "odmori" pošto nije odsustvovao iz vrtića skoro 6 meseci. Od čega da se odmori??? Od igre sa drugarima??? Izlude dete ovih par dana, jutros je uleteo u sobicu, nije se ni okrenuo
Pa covece, dete mi je juce popodne imalo najnormalniju formiranu stolicu. Nikad ih nisam slala bolesne, naopako. Pa ja sam im majka, ne zlotvor....
prvo je bio na poludnevnom u palcici, pa u celodnevnom u veverici i sad je opet u palcici ali celodnevni boravak.