Poslednji tekstovi

Vlada Srbije proglasila Dan žalosti 1. novembra
Vlada Republike Srbije donela je Odluku kojom se 1. novembar 2025. proglašava Dan žalosti povodom...
Vesti

Forum srednjih stručnih škola traži zabranu telefona
Forum srednjih stručnih škola uputio je apel Ministarstvu prosvete, školama i roditeljima da se z...
Škola

danas je ostala dva sata, kad smo stigli je sa mnom za ruku dosla do vrata od sobice i dala teti ruku, malo se rasplakala, a kad sam otisla po nju su mi rekli da do kraja nije uopste plakala i da je sve pojela, jedino sto su im danas organizovali predstavu, a ona nije imala strpljenja da sedi i da gleda, nego je otisla da se igra, kazu treba vremena da navikne na takvu vrstu aktivnosti...sutra ce opet ostati dva sata.
posto sam ja bolesna od subote nisam sigurna da li sam joj ja prenela ili je pokupila u vrticu, mada ce pre biti da je u vrticu jer ja nemam temperaturu samo kasljem kao magarica...rastu joj i trojke pa se sve poklopilo, pao imunitet, krenula u kolektiv...nadam se da ce brzo proci...
nije meni što je plakala..nego što preplaka svih sat vremena i što je tako bilo i što je vaspitačica rekla da je besnela...eto...
)...a šta dobijamo od adaptacije ako ona ide samo po sat vremena..ja ću početi da radim...