IZVORNA PORUKA: Torbica
Jole, bravo
Ako detetu curi nos, a opste stanje je dobro, lepo jede/spava/raspolozeno je, dete NIJE bolesno. To ce svaki dr reci.
Hvala Torbi
A dupla zahvala na savetu..i da potpišem tvoj post
T ide od pročlog ponedejlka u jaslice ...u petak uveče joj procureo nos i malo se zapušio...i to je to..jede spava igra se, ide napolje...inhaliram je i ide u jaslice...niko mi od vaspitačica nije skrenuo pažnju ni našta vezano za to, čak ni ja je zapušena..a kad sam bila prvi dan sa njom unutra u grupi...pošto su se sva deca ko hijenice sjatila oko mene...od njih 10 pola je slinavo a 2 dečaka sa zelenim slinama, jednom onako fino preliva a drugom skoreno...i šta sad?
I eno ih svi uredno dolaze kao i moja T..
Hvala Bogu ovo je pod kontrolom, ne rasplamsava se evo 5 dan i ide na bolje...
A da će opet da se razboli isto ovako ili grdje..sigurna sam da hoće..možda za mesec dana, a možda i već sutra..
I evo odma'' da kažem... nemoj neko slučajno da je malerisao u stilu...e pa kad ti se bude dete razbolelo videćeš ti...pošto je i toga bilo...
Ko neće da daje dete u vrtić -niko ga ne tera, niti ubedjuje...pa prema tome ne treba biti drugačije ni iz suprotnog smera...kome se šta ne svidja - što bi rekla
deca iz vrtića "Poljubi pa ostavi"

..i ne rasplamsavati strasti bespotrebno...Moliću lepo
< Poruku je uredio jole82 RR -- 26.3.2014 13:21:42 >