Poslednji tekstovi

Jednogodišnjaci i njihove omiljene "zabave"
Dakle, vi ste ponosni roditelj jednogodišnje bebe – ahhh, oni su takva radost! Uz njih ni jedan d...
Vreme sa bebom

Postporođajni period: izazovi, simptomi i podrška
Postporođajni period, poznat i kao „četvrti trimestar“, vreme je velikih promena – fizičkih, emoc...
Promo objava
Mama posle porođaja

). I vaspitacica je iznela poblem rekavsi mami kako stoje stvari u vrticu. Zena se rasplakala. Zao mi je bilo, ja sam dodala i to da mi je D pricala da zezaju tu devojcicu da joj govore da je beba (a za njih vece uvrede nema valjda nego reci im da su bebe) ali da isto tako moja D njoj ljusti jaja za dorucak
(dodje mi da vratim pricu o Lani ahhaha) pa sam ja sad izmislila da ne sme ni slucajno da se ljubi s njim da ne dobije boles poljupca ahhahaha...Ludnica a decom. Elem kaze vaspitacica da mnogo stvari oni cine za svu decu ali kada dete u vrticu ispoljava revolt zbog neceg sto se desava kod kuce mora uvek roditelj da bude taj koji ce to da resi. Kod njih u porodici ocito nesto ne funkcionise, dete leze u ponoc 1 sat, sa babom i dedom je stalno, roditelja uglavnom nema na vidiku (valjda rade puno ne znam) i ona dete jako pati sto npr mama ne dolazi po nju u vrtic a to ispoljava tako sto je agresivna prema drugoj deci. Nisu vaspitacice svemocne. Hocu reci. Evo D je promenila 9 vaspitacica (da 9) i sve i jednu je obozavala. Sve i jedna je bila divna. A nikad nista nijednom nisam ja odnela a D im je nosila maslacke i ostalo "cvece" koje usput nabere. Mi imamo divno iskustvo. I ako je nesto do njih one to rese ako je do roditelja predoce roditeljima. Bilo mi je zao Lanine mame, pocela je zena da place.Ali zarad svog deteta mora to nekako resiti