Poslednji tekstovi

Forum srednjih stručnih škola traži zabranu telefona
Forum srednjih stručnih škola uputio je apel Ministarstvu prosvete, školama i roditeljima da se z...

Škola

Kako da smanjim učestalost prehlada kod deteta?
Ovih dana, svedoci smo punih čekaonica u pedijatrijskim ordinacijama, a roditelji su zabrinuti si...
Promo objava

Zdravlje i bezbednost

-utoplite lonče s vodom do ključanja,a ovamo posebno natopite želatin kao što sam malopre napisala i kad ga rastopite pomešajte s tom vodom,videćete kad se ohladi u frižideru da s vrlo brzo stegne.Po meni je najbolji želatin- Dr Oetker,mada ni drugima ne fali ništa.
   -utoplite lonče s vodom do ključanja,a ovamo posebno natopite želatin kao što sam malopre napisala i kad ga rastopite pomešajte s tom vodom,videćete kad se ohladi u frižideru da s vrlo brzo stegne.Po meni je najbolji želatin- Dr Oetker,mada ni drugima ne fali ništa. 

ne znam da napravim. probam za vikend
   ne znam da napravim. probam za vikend 

Meni se jako sir oseti, ne mogu da pojedem ni zalogaj, a neće ni Stefan, pa sam htela da probam taj recept bez sira (koji apsurd - čiz kejk bez čiza
  Meni se jako sir oseti, ne mogu da pojedem ni zalogaj, a neće ni Stefan, pa sam htela da probam taj recept bez sira (koji apsurd - čiz kejk bez čiza  ), ali ne mogu nigde sad da ga nađem. Možda sam nešto pogrešila?
 ), ali ne mogu nigde sad da ga nađem. Možda sam nešto pogrešila?