writing-img

RE: Vreca za spavanje

clock-img

04.06.2010, 17:41

clock-img

Anoniman

Joj, ja se i dalje kunem u džak. Sva sreća da Luka hoće u njega, jer ne znam šta bih inače. Mi imamo problem kada dođe toplije vreme da neće da spava bez njega. user posted image  user posted image

clock-img

23.06.2010, 11:20

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Evo naših vreća. user posted image
user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

23.06.2010, 12:12

clock-img

Anoniman

Baš su lepe. Gde si kupila?

clock-img

23.06.2010, 12:15

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Hvala! Žutu u Tesco-u, a rozu u C&A, u Segedinu. Nema kakvih nema, boja, dezena, pa sa igračkicama itd.

clock-img

23.06.2010, 12:19

clock-img

Anoniman

Ooooooooo, kakva korisna informacija. HVALA draga! user posted image

clock-img

23.06.2010, 12:33

clock-img

Anoniman

Ne mogu da se nagledam kako su mi lepi. Pliš?
A ovaj roza se zakopčava na leđima?

Ja sam paranoični mentol, i skinula bih igračke sa njega, ali i nevezano za to su mi VRH!

clock-img

23.06.2010, 12:36

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Rozi je pliš, žuti je pamučni. Rozi ima cibzar duž strane i dugmiće kod okovratnika. A žuti, to vidiš, se zakopčava napred.
Ova igračka na rozom može da se odveže (što sam i uradila, ipak se bojim da ostavim), a vežem je nazad kad se slikamo i pokazujemo. user posted image  Igrača inače na sebi ima kružić da se zakači cucla.

clock-img

23.06.2010, 12:38

clock-img

Anoniman

VRH! Oduševljena sam! 

clock-img

23.06.2010, 13:35

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Mi smo kupili Andreju pamučnu vreću za spavanje, baš za ovo vreme. Ali ne mogu nigde da nađem neku baš tanku vreću za spavanje, kad je baš vruće.

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

06.12.2010, 12:26

clock-img

usamljena

pencil-img

756

user posted image
E ovako, mi imamo tri vrecice user posted image Tananu pamucnu, pa malo deblju i plisanu. Na pocetku je bio problem staviti je da spava jer je dama navikla da se "razbaca" po celom krevetu ali sad je navikla. Sta vi obucete deci kad ih stavljate u vrecu? Pidzamicu ili? Ja sta god da Uni obucem ujuto je sva mokra, obavezno se presvlaci. Nije mi to problem (presvlacenje kompletno) vec sto tako mokra spava. Inace je u onoj pidzamici iz jednog dela i bodic kratkih rukava.
A da, set_ih se Gagane! Jedan dan ja udjem u sobu a moj Koperfild izasao iz vrece i drzi je u rukama onako ponosno u stilu "Uspela sam, izvukla sam se!"user posted image

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

clock-img

06.12.2010, 12:31

clock-img

Anoniman

Bodi dugih rukava+vreća bez rukava, ili bodi bez rukava+vreća dugih rukava. Kad radi grejanje, naravno. A u onim prelaznim periodima, kad je napolju ledara a majmuni ne uključe još grejanje, bodi dugih rukava, pidžama dugih rukava, i vreća bez rukava.

clock-img

06.12.2010, 12:34

clock-img

zoća

pencil-img

1957

naš džak je kao jorgančić deblji je spavamo u bodiju dugih rukava i donjem delu pidžame bez čarapica.To mu je sasvim dovoljno inače se mnogo znoji tako da mu ova kombinacija odgovara

clock-img

06.12.2010, 12:34

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Mi imamo onu deblju vreću za spavanje. Zaspi bez vreće, pa ga onda stavim u nju - isto se bacaka okolo, nema šanse da zaspi u njoj.
Oblačim mu zeku, dakle dugi rukavi i duge nogavice, sa ili bez stopalaca, i tu vreću bez rukava.
Ma sve to zavisi od toga kakvo je grejanje. Ako se znoji, ili joj oblači tanju vreću, ili joj smanji odeću ispod za sloj. user posted image

clock-img

06.12.2010, 12:36

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Bodi kratak rukav i pidžama (ne debela), a džak nije onaj najdeblji, već kao tanji jorgan i bude ok. U periodima kad je baš hladno, obučem mu deblju pidžamu ili ga još dodatno pokrijem.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

06.12.2010, 12:39

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Ja bas ovih dana trazim da kupim Vuku vrecu za spavanje,nasla sam samo jednu koja je kao tanji jorgan...Ne znam da li da uzimam ili da trazim deblju...

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

06.12.2010, 12:40

clock-img

zoća

pencil-img

1957

da to je to

clock-img

06.12.2010, 12:40

clock-img

Anoniman

Mi isto imamo deblju vrecu za spavanje bez rukava, ovdje je ponoci -3 stepena pa obucem body dugih rukava, zeku i vrecu..

clock-img

06.12.2010, 12:42

clock-img

usamljena

pencil-img

756

Grejanje ja mogu regulisati, oko 22 stepena su u sobi, s tim da je ja pokrijem jos necim. Nesto me strah da je stavim samo u bodi user posted image Posto je meni uvek hladno strah me da nije i njoj. Cak i kad je stavim u tu tanku pamucnu ona se znoji

< Poruku je uredio usamljena -- 6.12.2010 12:43:51 >

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

clock-img

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Ja sam kupila u Aksi, Pandan vreću, oko 850 din. To je najdeblja koju sam našla (doduše, nisam baš nešto mnogo ni tražila). 

clock-img

clock-img

magnetic

pencil-img

3044

Ljubim onog ko ga izmisliuser posted image
Dok je nisam stavila u dzak nisam mogla spavati ni ono malo sto sam uhvatila izmedju dva sisanja,jer sam je stalno pokrivala,a sada nam je ''''banja''''.Pidzama,dzak i cebence.

< Poruku je uredio magnetic -- 6.12.2010 12:43:52 >

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

clock-img

06.12.2010, 12:43

clock-img

magnetic

pencil-img

3044

IZVORNA PORUKA: magnetic

Ljubim onog ko ga izmisliuser posted image
Dok je nisam stavila u dzak nisam mogla spavati ni ono malo sto sam uhvatila izmedju dva sisanja,jer sam je stalno pokrivala,a sada nam je ''banja''.Pidzama,dzak i cebence.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

clock-img

06.12.2010, 12:44

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Andrej se, recimo, znoji kad zaspi, bio u vreći ili ne. I to se znoji samo po glavi. Ja kontam da ispušta nakupljenu energiju, hladi se. Kad prestane da se znoji, tek onda ga obučem u tu vreću.

clock-img

06.12.2010, 12:44

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Ja sam kupila u Aksi, Pandan vreću, oko 850 din. To je najdeblja koju sam našla (doduše, nisam baš nešto mnogo ni tražila). 

Ovo uopste nije skupo...Moram da odem do Akse da vidim sta imaju...

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

06.12.2010, 12:50

clock-img

zoća

pencil-img

1957

naš džak je koštao oko 900 dinara deblji kao jorgančić od bebi posteljine

clock-img

06.12.2010, 12:52

clock-img

Nensi*