writing-img

RE: Najbolji film(film za preporuciti)

clock-img

26.11.2010, 23:42

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: BubaMira

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Onaj film sa Džulijom Roberts i Havier Bardemom Jedi, moli, voli je čisto smeće i gubljenje vremena. Bzvz.

Ja zaspala na pola filma , nemam pojma jel jela na kraju user posted image

Ma sta na kraju, jela je cijeli film user posted image Otkud im ideja da bi nekome moglo bit zanimljivo da je gleda kako zvace svako malo?
Ja rekoh ajde da pogledam do kraja, mozda postane zanimljivo, ali jok user posted image Najsvjetliji momenat filma je kad se pojavi Havier Bardem i to je to.

A jesi primijetila kako je ostarila??? I nekako...ranije nisam obracala paznju na njene uši user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

27.11.2010, 00:57

clock-img

Anoniman

Ja sam veceras pokusala da gledam Felinijev Satyricon, ali na pola filma i za mene je bilo previse user posted image

Preporucujem (ako vec nisam) Lost in Translation, Sofije Kopole. Osvezava a ne goji user posted image Ja ga gledam svako malo

clock-img

09.12.2010, 12:00

clock-img

Anoniman

Devojke,sta da skinem svom sinu da gleda od filmova za decu,ja sam se setila flipera user posted image gledao je hari potera,gospodare,lesi,narnia i jos nekoliko,nemam ideja vise,jel znate vi neke za njegov uzrast (7)?Sve sam zaboravila a nemam vremena da trazim ..

clock-img

09.12.2010, 12:01

clock-img

viking

pencil-img

6644

Beskrajna priča (Neverending story) i E.T. user posted image  Old school user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

09.12.2010, 12:02

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27008

ribizla mozda bi mu se svidela nova Zvoncica. Mnogo je dobra. Mene je odusevila, a i pustala sam deci u skoli njegovog uzrasta.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 9.12.2010 12:03:53 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

09.12.2010, 12:03

clock-img

Vučko.ba.

pencil-img

7065

Potter je ok al po meni je dječiji do recimo 3 ili 4 dijela, poslije baš i nije dječiji

od crtića Priča o igračkama sva tri dijela je odličan

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

09.12.2010, 12:12

clock-img

Anoniman

E.T. je gledao i odusevio se user posted image
Hvala ,skidam redom user posted image

clock-img

09.12.2010, 12:14

clock-img

minavb

pencil-img

12959

"Lavirint" sa Bowiem. Ne secam se koliko sam godina imala , ali se secam da sam naucila da brat/sestra mora da se voli, cuva i pazi. Ima i kuce koje govore, cudovistanca i zli cika, pravi deciji film.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: viking RR

Beskrajna priča (Neverending story) i E.T. user posted image  Old school user posted image

user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

IZVORNA PORUKA: ribizla

Devojke,sta da skinem svom sinu da gleda od filmova za decu,ja sam se setila flipera user posted image gledao je hari potera,gospodare,lesi,narnia i jos nekoliko,nemam ideja vise,jel znate vi neke za njegov uzrast (7)?Sve sam zaboravila a nemam vremena da trazim ..

a jesi li probala sa starijim filmovima, Meri Popins, Gunisi ( Goonies ) - odlican film o piratima! ja ga gledala ne znam ni sama koliko puta... ako ne uspes da ga skines stavljam ga u paketic user posted image

clock-img

09.12.2010, 12:17

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: Maya21

Devojke,sta da skinem svom sinu da gleda od filmova za decu,ja sam se set_ila flipera user posted image gledao je hari potera,gospodare,lesi,narnia i jos nekoliko,nemam ideja vise,jel znate vi neke za njegov uzrast (7)?Sve sam zaboravila a nemam vremena da trazim ..

a jesi li probala sa starijim filmovima, Meri Popins, Gunisi ( Goonies ) - odlican film o piratima! ja ga gledala ne znam ni sama koliko puta... ako ne uspes da ga skines stavljam ga u paketic user posted image

Gunise sam obozavala!
"Eni" i stara i nova verzija user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

09.12.2010, 12:17

clock-img

Vučko.ba.

pencil-img

7065

Gremlini

jao kako je meni to bio dobar film

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

09.12.2010, 12:19

clock-img

Anoniman

Pa eto zasto pitam,nema sanse da bih se setila tih filmova,koji su mnogo bolji i lepsi od ovih munjevitih koji se snimaju danas user posted image
Nasla sam beskrajnu pricu.jedan po jedanuser posted image

clock-img

09.12.2010, 12:22

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Karate kid, Home alone, Look whos talking, Lavirint, Willow... memories, memories user posted image

clock-img

09.12.2010, 12:23

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: minavb

"Lavirint" sa Bowiem. Ne secam se koliko sam godina imala , ali se secam da sam naucila da brat/sestra mora da se voli, cuva i pazi. Ima i kuce koje govore, cudovistanca i zli cika, pravi deciji film.

Ženo, nisam ni videla ovaj post. Ti MORAŠ doći na Deda Mraza, pevaću Vanji Radiohead, ima da jede kao bela lala user posted image

clock-img

09.12.2010, 12:27

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Ženo, nisam ni videla ovaj post. Ti MORAŠ doći na Deda Mraza, pevaću Vanji Radiohead, ima da jede kao bela lala user posted image

user posted image
Jos tad sam se zaljubiska u Bowie-a.
Lep je i onaj film o Petru Panu kad omatori, sa onim komicarem , kako se zvase??? Onaj sto igra u "Dzumandziju"??? A da, i "Dzumandzi"!

clock-img

09.12.2010, 12:28

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Karate kid, Home alone, Look whos talking, Lavirint, Willow... memories, memories user posted image

kako volim taj film!! a nisam ga gledala par godina... Hvala Alexx sto si me podsetila user posted image

clock-img

09.12.2010, 12:31

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

user posted image
Jos tad sam se zaljubiska u Bowie-a.
Lep je i onaj film o Petru Panu kad omatori, sa onim komicarem , kako se zvase??? Onaj sto igra u "Dzumandziju"??? A da, i "Dzumandzi"!

Kuka user posted image Ne prave ih tak'e više user posted image

clock-img

17.10.2010, 19:46

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Maya21

Devojke,sta da skinem svom sinu da gleda od filmova za decu,ja sam se setila flipera  gledao je hari potera,gospodare,lesi,narnia i jos nekoliko,nemam ideja vise,jel znate vi neke za njegov uzrast (7)?Sve sam zaboravila a nemam vremena da trazim ..

a jesi li probala sa starijim filmovima, Meri Popins, Gunisi ( Goonies ) - odlican film o piratima! ja ga gledala ne znam ni sama koliko puta... ako ne uspes da ga skines stavljam ga u paketic

Sad pokusavam da nadjem i ne uspevam ,preko torrent boxa ..
Ako imas link posalji mi molim te user posted image
Skinula sam sve ostale,vikend maraton je od sutra user posted image

clock-img

10.12.2010, 15:32

clock-img

Anoniman

Bogovi su pali na teme
Obozavala sam ovaj film user posted image

clock-img

10.12.2010, 16:26

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

ribizla, poslala sam ti pp

clock-img

12.12.2010, 08:55

clock-img

aster

pencil-img

625

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Ja sam veceras pokusala da gledam Felinijev Satyricon, ali na pola filma i za mene je bilo previse user posted image

Preporucujem (ako vec nisam) Lost in Translation, Sofije Kopole. Osvezava a ne goji user posted image Ja ga gledam svako malo

Film je suuuuper!
Setila sam se još 2 filma koja su mi se svidela - Broken Flowers i jedan stariji sa Umom Turman - Beautiful Girls

Reči su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka

clock-img

12.12.2010, 09:25

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: aster
Broken Flowers

Odlican film!

Juce sam na HBO gledala "Svi smo dobro" Sa De Nirom. Dobar film. Opomenuo me da vise nikad, kada zovem moje, ne kazem tati "Jel mama tu, daj mi je" Nego prvo sa njim dobro da se ispricam.

clock-img

12.12.2010, 15:54

clock-img

mati

pencil-img

6676

Legend of the Guardians,How totrain your dragon 2010. Oba su skoro izasla, animirani su i odlicno odradjeni. Dopasce vam se sigurno.

clock-img

14.12.2010, 09:20

clock-img

Anoniman

Hvala mati 
U subotu i nedelju smo odgledali skoro sve filmove,ostali su gremlini Willow ..
Svideli su mu se gunisi toliko da sam vracala neke scene jer se smejao kao blesav onom malom debeljku
Beskrajna prica ga je odusevila a koga i ne bi. Falkor  Lavirint takodje