writing-img

RE: Najbolji film(film za preporuciti)

clock-img

17.03.2011, 19:47

clock-img

Anoniman

Ne, ja sam glodar, na nas samo otrov deluje user posted image

clock-img

17.03.2011, 20:53

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Je l' samo mene smorio "Montevideo" toliko da ga nisam odgledala do kraja , ili sam jedina ? I da , najavljivali extra smeh , a ja sam se nasmejala možda pola puta u toku filma .user posted image

Ne razumem...Film je konacno nesto drugacije u odnosu na nasu celokupnu kinematografiju...Ja nisam ocekivala komediju "da umres od smeha" i mislim da je ovaj film bio podjednako i smesan i tuzan...sasvim opustajuca prica, ispunjena svim elementima "ljudskosti" ...nema psovki, nasilja, crnog humora...a i glumacka ekipa je sjajna morate priznati...

Mislim da do sada nisam ni jednom nahvalila neki domaci film user posted image

Meni je bas bio lep...i svima ga toplo preporucujem...

clock-img

17.03.2011, 21:47

clock-img

Anoniman

Bubo, ja neću čak ni da odgledam taj film, iz principauser posted image Preterali su, brate, sa tim reklamiranjem, dobro mi nisu ponudili masažu nogu ako dođem u bioskop. A kod mene to ima strašno odbojan efekat, nema šanse da ću ga pogledati. A i film, koji se sviđa skoro svima, mi ne može biti spektakularan, čim je pravljen za široke mase. Može biti simpatičan, malo bolji od proseka...al ne može biti sjajan, a ja imam premalo vremena da ga trošim na bilo šta što nije  amazinguser posted image

clock-img

17.03.2011, 21:50

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

17.03.2011, 22:10

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

Ukusi su razliciti...

no...u ovom slucaju..."iz principa" ili ne... neko gubi neko dobija... user posted image

clock-img

18.03.2011, 15:24

clock-img

Anoniman

ja sam gledala sinoc The Ghost Writer. Ne nikako! Smece. A sve gledam neke filmove koje bih mogla da ponudim i mm jer smo toliko razliciti da mislim da postoji samo jedan film i jedna pesma koja nam se oboma svidja user posted image

clock-img

18.03.2011, 15:28

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Bubo, ja neću čak ni da odgledam taj film, iz principauser posted image Preterali su, brate, sa tim reklamiranjem, dobro mi nisu ponudili masažu nogu ako dođem u bioskop. A kod mene to ima strašno odbojan efekat, nema šanse da ću ga pogledati. A i film, koji se sviđa skoro svima, mi ne može biti spektakularan, čim je pravljen za široke mase. Može biti simpatičan, malo bolji od proseka...al ne može biti sjajan, a ja imam premalo vremena da ga trošim na bilo šta što nije  amazinguser posted image

A sta onda ja da kazem..MM zna svakog clana reprezentacije, kako su prosli u cetvrtfinalu i polufinalu, koliko su putovali brodom do Montevidea i od cega je koji fudbaler umro...Ubicu se...Zamislite taj sufleraj uz fim...user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2011, 15:47

clock-img

marija32

pencil-img

1413

IZVORNA PORUKA: verolino

A sta onda ja da kazem..MM zna svakog clana reprezentacije, kako su prosli u cetvrtfinalu i polufinalu, koliko su putovali brodom do Montevidea i od cega je koji fudbaler umro...Ubicu se...Zamislite taj sufleraj uz fim...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Meni se dopao gotovo svaki film iz novije francuske kinematografije (na zalost ne pamtim nazive filmova, pa ne mogu ni jedan da preporucim)

< Poruku je uredio marija32 -- 18.3.2011 15:50:12 >

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

clock-img

18.03.2011, 15:50

clock-img

Anoniman

A šta , oni umiru na kraju user posted image

clock-img

18.03.2011, 15:55

clock-img

Anoniman

Da pojede ih Godzila user posted image

Ma film je o istinitim licnostima i dogadjajima a njen muz zna pricu svakog od njih i za godine posle onih koje film obradjuje

clock-img

18.03.2011, 16:10

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: AndreaK

Je l' samo mene smorio "Montevideo" toliko da ga nisam odgledala do kraja , ili sam jedina ? I da , najavljivali extra smeh , a ja sam se nasmejala možda pola puta u toku filma .user posted image

Ne razumem...Film je konacno nesto drugacije u odnosu na nasu celokupnu kinematografiju...Ja nisam ocekivala komediju "da umres od smeha" i mislim da je ovaj film bio podjednako i smesan i tuzan...sasvim opustajuca prica, ispunjena svim elementima "ljudskosti" ...nema psovki, nasilja, crnog humora...a i glumacka ekipa je sjajna morate priznati...

Mislim da do sada nisam ni jednom nahvalila neki domaci film user posted image

Meni je bas bio lep...i svima ga toplo preporucujem...

Ju , duboko se izvinjavam što imam svoje mišljenje user posted image

clock-img

18.03.2011, 22:35

clock-img

Anoniman

Da preporucim The Other Guys sa Will Ferrell-om kao i sve njegove filmove. Nama uvek krenu suze od smeha. Tip je potpuno genijalan

clock-img

18.03.2011, 23:03

clock-img

Anoniman

A šta , oni umiru na kraju user posted image

Ma jok...Uz film mi je muz prepricavao dogadjaje iz realnosti..Posto se to svetsko prvenstvo zaista odrzalo i ima nekoliko fascinantnih detalja...Ono sto mene nervira je kolicina nebitnih informacija koje moj muz cuva u mozgu...A i moje neznanje...Posto sam ga ja na sve to upitala:"Ljubavi, a gde je Montevideo?"...
Da nije bilo ljudi, bila bih pokojnauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2011, 23:09

clock-img

Anoniman

Pa šta 'oćeš , i ja bi ga to pitala user posted image .

Mene je film smorio i otegao se do besvesti . Jedini tračak vedrine mi je onaj Brka frizer i Mima Karadžić . Na onog Viktora Savića sam alergična , onaj mališan je simpa kao i ona dvojica novajlija , aliiiii , šlag na tortu i izrazitu potrebu za defekacijom je i u ovom filmu prouzrokovao Vojin Ćetković . Ne sviđa mi se film , nisam ga odgledala do kraja i nešto se ne batrgam da to uradim .

clock-img

18.03.2011, 23:12

clock-img

Anoniman

Meni je ok...Samo navika je cudo...da su na kraju nekom otkinuli glavu to bi bio pun pogodakuser posted image ...Jbsh ga...Nisam navikla da neka majka ne kuka na filmu ili da se riba od glavnog junaka ne kresne sa drugimuser posted image user posted image user posted image Ta su mi pravila nase kinematografije usadjena duboko u dzigericu. Tako da, ako mi se ta ista ne prevrne bar dva puta u filmu, film za mene nije uspesan...
Uhuhuhuhu, al' sam morbidnauser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2011, 23:13

clock-img

Brana

pencil-img

4456

Man on fire sa Denzel Washingtonomuser posted image

< Poruku je uredio Brana -- 18.3.2011 23:14:43 >

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

clock-img

18.03.2011, 23:15

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Brana

Man on fire

Dobar film . Stariji , ali dobar . Denzel Vašington i Dakota Fening , beše ? I Mark Antoni ?

clock-img

18.03.2011, 23:16

clock-img

Brana

pencil-img

4456

Jeste ta ekipa,odlican film!user posted image

clock-img

18.03.2011, 23:18

clock-img

Brana

pencil-img

4456

I meni se svideo Montevideo!

clock-img

18.03.2011, 23:20

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Brana

Man on fire

Dobar film . Stariji , ali dobar . Denzel Vašington i Dakota Fening , beše ? I Mark Antoni ?

odličan movieuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2011, 23:21

clock-img

Anoniman

Gledala sam hrvatski film ''Metastaze'' i mogu vam reći da je čista glupost... ceo sam film provela čekajući da napokon počne nešto... kad ono krajuser posted image

clock-img

18.03.2011, 23:27

clock-img

Anoniman

Rado, kad si vec kod hrvatskog filma pogledaj Volim te. Imaju oni dosta zanimljivih novijih filmova. Par puta sam se bas iznenadila prijatno

clock-img

18.03.2011, 23:31

clock-img

Ana RR

pencil-img

34375

Premonition KLIK

Zanimljiv film, meni je bio malo stresan.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

18.03.2011, 23:37

clock-img

marija32

pencil-img

1413

Davno sam gledala...Uma Turman- The life before her eyes

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

clock-img

18.03.2011, 23:39

clock-img

Brana

pencil-img

4456

Gledala sam ga i delim misljenje sa tobom Anci ali Sandra Bulock mi je super glumica pa filmove sa njom volim da gledam i kada nisu bas po mom ukusu.