cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Najbolji film(film za preporuciti)

clock-img

24.07.2011, 19:03

clock-img

Nina...

pencil-img

2364

I meni je CAse 39 bio malo too much, ali to je valjda zato sto ja i nisam neki ljubitelj psiholoskih trilera. Sledeci film uzimam ''The Sea Inside'' tj. onaj spanski sto je Vukosava preporucila. Gledala sam trailer i mnogo mi se dopao!

clock-img

24.07.2011, 19:11

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Setila sam se jednog sjajnog psihica. Takodje spanski, ali vrhunski! HIPNOS
Radi se o mladoj doktorki koja dolazi da radi u institut za mentalno obolele. Sjajna gluma i Natalije Sancez.user posted image

clock-img

24.07.2011, 19:20

clock-img

GRGA

pencil-img

2365

uu ovo se meni svidjaaaaa!!Gde si nabavila film!!Imali da se skine!

clock-img

24.07.2011, 19:40

clock-img

dunja RR

pencil-img

30517

IZVORNA PORUKA: Nina...

I meni je CAse 39 bio malo too much, ali to je valjda zato sto ja i nisam neki ljubitelj psiholoskih trilera. Sledeci film uzimam ''The Sea Inside'' tj. onaj spanski sto je Vukosava preporucila. Gledala sam trailer i mnogo mi se dopao!

Ja sam već napisala da je odličan. I muzika u filmu je neviđeno dobraaaa!

clock-img

24.07.2011, 19:47

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27072

Ja cu veceras da ga pogledam. Bas ste me zainteresovale. user posted image

clock-img

24.07.2011, 20:20

clock-img

dunja RR

pencil-img

30517

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Ja cu veceras da ga pogledam. Bas ste me zainteresovale. user posted image

Baš me interesuje tvoje mišljenje, ali pre svega o priči. Meni je film kao film ekstra, muzika, gluma. Sa druge strane ostala sam zatečena što se teme tiče. Eutanaziju nikada ne opravdavam, prosto me ganula ta njegova ljubav prema životu zbog koje je toliko i želeo smrt.

clock-img

24.07.2011, 20:36

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Grga, bilo je na pirate bay-u user posted image

clock-img

24.07.2011, 20:39

clock-img

GRGA

pencil-img

2365

Uf ,,svidja mi se ,,i volim takve filmove..Da vidm jeste li gledali kuca cudnih dusa--sa vinonom rajder--stari film koji je savrsen i koji je jako tesko naci!!!!!!

Nema ga nigde!

clock-img

24.07.2011, 20:44

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

hahhaha, e pa bas ti hvala! ja citam tvoj post i vec ukucavam da vidim trailer kad procitam da ga je tesko naci...user posted image

clock-img

24.07.2011, 21:00

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

grga od horora secam se da su mi dead end i fotograf(neki japanski) bili odlicni i da nisam spavala koliko sam se prestravila
od komedija hangover2

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

25.07.2011, 10:30

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Japanski horori su user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

25.07.2011, 10:32

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Jel gleda iko ljubavne filmoveuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

25.07.2011, 10:33

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Japanski horori su user posted image

Ma njesra su ali ipak volim da ih gledam. Gledala sam "Siroce" i dobar je, uplasih se malo.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

25.07.2011, 10:34

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Jel gleda iko ljubavne filmoveuser posted image

Kakve?user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

25.07.2011, 10:51

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ccccc, žene se bacaju na psiho-horore, gdje je nestala ljubav, emocije ...  user posted image  

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

25.07.2011, 10:54

clock-img

Anoniman

Znate sta, kad bolje razmislim, ipak je KRUG meni najbolji horor koji sam gledala. 

clock-img

25.07.2011, 11:08

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Verolinouser posted image

clock-img

25.07.2011, 11:11

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Ccccc, žene se bacaju na psiho-horore, gdje je nestala ljubav, emocije ...  user posted image  

Kakve to veze ima sa filmom? Poslednji dobar ljubavni film koji sam gledala je "Mostovi okruga Medison". Bilo je jos par ok, ali sam zaboravila kako se zovu. Ono sto nazivaju ljubavnim filmovima u poslednje vreme, je totalno smece, i to necu da gledam. To ne znaci da ne umem da volim i da nemam emocije.

Verka, meni je i dalje "Vestica iz Blera" najbolji horor ikad. Zasto? Bez preteranih spec efekata, bez ogromnog budzeta, reditelj je uspeo da nas dooobro uplasi. Upravo ono sto ne vidimo i ne razumemo nas najvise plasi, a to je u tom filmu odlicno upotrebljeno.

clock-img

25.07.2011, 11:14

clock-img

Anoniman

Mina, ja sam potpuno "izblajhana" po pitanju tog filma. Uopste ga nisam razumela. Uopsteuser posted image

clock-img

25.07.2011, 11:15

clock-img

minavb

pencil-img

12959

STa ima da se razume? Posle budale u sumu da snimaju dokumentarac o tamo nekoj vestici, i ona ih sredila.user posted image

clock-img

25.07.2011, 11:18

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

25.07.2011, 11:18

clock-img

GRGA

pencil-img

2365

E ja sam ga bas volela kada je izasao --user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.07.2011, 11:19

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Moja mama obozava "Mostove okruga Medison", ja ga nisam gledala. Ona se tako  uhvati nekih filmova i stalno ih gleda iznova i iznovauser posted image Kao i onaj australijski film "Vencanje bez mladozenje", njega obozava!
Ali od horora na mene je bas bas ostavio utisak "Rozmerino dete".
A od ljubavnih "P.S. volim te"...mislim da je ipak zbog Dzerad Batlerauser posted image E da, i naravno "Engleski pacijent"

clock-img

25.07.2011, 11:22

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: PoisonEve

E da, i naravno "Engleski pacijent"

Diiiivan film!

clock-img

25.07.2011, 11:22

clock-img

Anoniman

P.S.Volim te je film uz koji sam ja najvise plakala....Ali prica je divna...