cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Najbolji film(film za preporuciti)

clock-img

07.09.2012, 21:29

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Milena stigo je prevod user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

07.09.2012, 23:30

clock-img

milenatea

pencil-img

1560

jeeeeeeeeeeeeee, daj link user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.09.2012, 23:54

clock-img

milenatea

pencil-img

1560

clock-img

08.09.2012, 11:29

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Izvini ja kasno videh da odgovorim user posted image Super je filmić user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

08.09.2012, 16:37

clock-img

Anoniman

Gledala sam pre koji dan The Devils iz 1971, mislim da se vodi kao horo ali nije klasičan horor, više me je priča poremetila nego same scene. Nisam ljubitelj starijih filmova, ustvari, ne podnosim ih, ali ovo...zlo kako je dobar, jedan od retkih gde smo se mm i ja složili da je super. I poprilično neočekivan, bar meni bio.
Gledala sam i domaći "Sestre", čoveče, koja me tuga uhvatilauser posted image

clock-img

08.09.2012, 16:51

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Izuzetno postujem stare horore. Jesi li gledala "Rosemary's baby"?
Jedan od boljih filmova koje sam ikada pogledala

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

08.09.2012, 16:56

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

gledajte film fotograf japansku verziju, dobar je hororuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

08.09.2012, 19:47

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Ja sam skinula Nedjin Devils pa gledam veceras. Skinucu i fotografa. Dugo nisam gledala dobar horor

Ajrton Sena

clock-img

08.09.2012, 20:02

clock-img

Anoniman

Nisam gledala PE, sad idem da nađem i skinem, pogledala sam trejler, čini mi se da je zanimljiv, a i da nije, takve kultne filmove treba svakako pogledati. Sledeći na spisku su mi Doogtooth i Happiness, oba se vode kao filmovi od kojih se povraća, paaaa videćemo.

clock-img

08.09.2012, 20:24

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Saljite linkove na ppuser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

08.09.2012, 21:02

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Nisam gledala PE, sad idem da nađem i skinem, pogledala sam trejler, čini mi se da je zanimljiv, a i da nije, takve kultne filmove treba svakako pogledati. Sledeći na spisku su mi Doogtooth i Happiness, oba se vode kao filmovi od kojih se povraća, paaaa videćemo.

Dogtooth as in grčki film Očnjak ili nešto drugo? Ako ej taj grčki on je savršen!

clock-img

08.09.2012, 21:09

clock-img

Anoniman

JEste grčki, preporučili su mi ga vrsni ljubitelji bolesnih filmova, pa se nadam da me neće razočaratiuser posted image

clock-img

08.09.2012, 21:29

clock-img

Anoniman

Jedan od mojih omiljenih filmova, definitivno.user posted image

clock-img

08.09.2012, 21:36

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

rozmarina beba je sjajan film.

don't shit where you eat :))

clock-img

08.09.2012, 22:24

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

O, da. Ja sam dugo (stidim se zbog toga) imala predrasude o starim hororima. A kad sam jednom oklekla i odgledala par, bilo mi je krivo sto to nisam ucinila ranije.
U Rozmerinoj bebi, nema ni kapi krvi ali taaako scary, stvarno da se najezis. Polanski rules!

Ajrton Sena

clock-img

08.09.2012, 23:20

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

ne postoje stari i novi, samo vredni gledanja i oni koji nisu vredni user posted image

don't shit where you eat :))

clock-img

09.09.2012, 07:28

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

IZVORNA PORUKA: PoisonEve
Dugo nisam gledala dobar horor

To je zato što dugo nije snimljen dobar horor.

Kada smo kod Polanskog, meni je Repulsion odličan film (mada ja filmove Polanskog ne ubrajam u horore), a takođe me oduševljava i Stanar (Tenant).

Stari horori su meni odlični, čak sam se jedno vreme palilana one krš horore iz osamdesetih (tipa Američki vukodlak u Londonu).
A od tih starijih, sećam se da sam kao dete (da, gledala sam i tada horore) kod babe gledala neki crno beli, mislim da su ga naši preveli kao Muzej voštanih figura i da sam se crkla od straha, kada neke figure počinju da padaju. Našla sam nešto na IMDB-u, ali nisam sigurna da je to to.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

09.09.2012, 08:35

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: LillyT

Stari horori su meni odlični, čak sam se jedno vreme palilana one krš horore iz osamdesetih (tipa Američki vukodlak u Londonu).

Noi u kojima svi beze uz stepenice i svaka riba koja zove frajera dok bebisituje, obavezno biva rascerecena.user posted image Ja volim da gledam horore svih vrsta, i vecina me dobro nasmeje koliko su stupidni, ali ima onih o kojima i dan danas razmisljam. Kad sam bila mala, gledala sam u dedinom selu u bioskopu (selo je imalo bioskop, da da) horor B produkcije po imenu "Oci zla". Egipatske kletve i slicno. Godinama sam sanjala scene iz tog filma, a niko nikad nije cuo za njega.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

09.09.2012, 08:49

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Da nije možda ovaj http://www.imdb.com/title/tt0080402/

clock-img

09.09.2012, 08:51

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Mislim da nije, ali morala bih da pogledam. Gledala sam film pre 24 godine.user posted image

clock-img

09.09.2012, 09:00

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Ćuti, ja kada kažem pre 25 godina, muka me uhvati, a jednom mi se neko nadovezao, pa rekao, "znači, pre četvrt veka" user posted image

IZVORNA PORUKA: minavb

ali ima onih o kojima i dan danas razmisljam.

Upravo sam o tome i pisala gore, u poslednjih... X godina se nije snimio dobar horor, meni svaki isčezne iz glave za par dana. Jedino možda Haute tension (ako se to može nazvati hororom) me je držao duže vremena.

clock-img

09.09.2012, 09:03

clock-img

minavb

pencil-img

12959

klik
evo ga
tek sad kapiram da sam matora user posted image

clock-img

09.09.2012, 09:47

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Mina, meni izgleda poprilicno dobar.
Sta kazete na Omen? Sva tri dela su ok, ali moram reci da mi je treci posebno zanimljiv. Snimili su i rimejk cini mi se samo prvog dela. Sra*je!

Ajrton Sena

clock-img

09.09.2012, 09:52

clock-img

Anoniman

Omen je odličan, a rimejk je crap. Valjda kad znaš šta te čeka, ne može baš da bude toliko zanimljivo, a sasvim sigurno nema element iznenađenja kao original.

clock-img

09.09.2012, 09:53

clock-img

minavb

pencil-img

12959

The Omen, prvi sa Gregori Pekom je meni najbolji. Ostali su onako, nista spec.