writing-img

RE: Najbolji film(film za preporuciti)

clock-img

09.09.2012, 10:01

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

"Evil dead", nisam gledala ali su mi preporucili mnogi.
"Keri" je takodje dobar

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

10.09.2012, 20:45

clock-img

Anoniman

PE, hvala ti mnogo što si mi preporučila Rozmarinu beu, film je fenomenalan!
A pogledala sam juče i Dogtooth. Dakle, da je trajao još 3 sata bio bi mi zanimljiv. Nekako mi je kraj došao neočekivano, i mislim da je bio prebrz, a opet, onakav film se možda jedino tako i mogao završiti. S jedne strane ima elemente horora, ali nije baš za peglanje...a sa druge strane, toliki je mindf*ck da sam ostala šokirana. Preporuka, ali samo za one koji vole, recimo, Linčauser posted image

clock-img

10.09.2012, 20:53

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

A pogledala sam juče i Dogtooth. Dakle, da je trajao još 3 sata bio bi mi zanimljiv. Nekako mi je kraj došao neočekivano, i mislim da je bio prebrz, a opet, onakav film se možda jedino tako i mogao završiti. S jedne strane ima elemente horora, ali nije baš za peglanje...a sa druge strane, toliki je mindf*ck da sam ostala šokirana. Preporuka, ali samo za one koji vole, recimo, Linčauser posted image

Drago mi je da ti se dopao ja ga OBOŽAVAM (da ima svetlucavih slova njima bih ispisala)

clock-img

10.09.2012, 21:00

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

prvi, prvi omen je bas jeziv.. dugo sam se jezila posle tog filma kada vidim rotvajlere, a da ne komentarisem muziku...
ja jako volim linca, ali u poslednje vreme se prodao, postali su mu smaracki filmovi. mada i dalje mi je jedan od omiljenih rezisera.
kakav je ovaj what to expect bla, meni nekako mlako deluje, da li gledati?

don't shit where you eat :))

clock-img

10.09.2012, 21:22

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Rozmarina beba je genijalan film. user posted image
KAd smo kod Linca, sta mu kog vraga znaci ona Glava za brisanje? Nikad, ali nikad nisma mogla da ga gledam celog, i uopste nisam skapirala ni to sto sam gledala. Trenutno se na HBO da je Autostoperski vodic kroz galaksiju, i ne kontam sto su se svi lozili na ovo.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

10.09.2012, 21:25

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Nedjo drago mi je da ti se dopao. Sad sam pogledala trailer za Dogtooth. Mislim da ne zelim da ga gledam. user posted image Trenutno nikako. Mm se odusevio, sto me ne cudiuser posted image
Sinoc smo gledali The Devils i mnogo mi je bio spor. Ili sam je nesto drugo ocekivala, ne znam...

Ajrton Sena

clock-img

10.09.2012, 21:54

clock-img

Anoniman

Mina, mm danas skinuo eraserhead, kaže da se spremim za sutra psihičkiuser posted image
PE, Devils je specifičan, ali mi totalno verno prikazuje sliku svog vremena, sve vreme sam bila naježena. Možda mi se toliko dopao zbog realne slike neke sirovosti, i surovosti tog vremena, ne znam, ali mi je skroz legao.

clock-img

28.09.2012, 19:34

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

THE MANSON FAMILYuser posted image

Ajrton Sena

clock-img

29.09.2012, 01:10

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Drago mi je da ti se dopao ja ga OBOŽAVAM (da ima svetlucavih slova njima bih ispisala)

Dogtooth

U bre, sad videh o cemu je. bas mi se gleda. Jesi li gledala Politiki kuizina kako se vec kaze?

clock-img

29.09.2012, 01:31

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: vukosava

Dogtooth

U bre, sad videh o cemu je. bas mi se gleda. Jesi li gledala Politiki kuizina kako se vec kaze?

Gledala. Ok je.

clock-img

29.09.2012, 15:02

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Film je jako dobro snimljen, glumci su odlicni, kamera, scenografija, sve zivo. A u njemu nema sta nema od tabua iz porodice. Samo jos da se majka ukrstila sa cerkama i svi bi se obrnuli u krug. Ali na stranu te preterane scene, film ima jako puno slojeva. Slojeva koji cini mi se ladno mogu i da opisuju i Srbiju, ipak smo blizu i imamo tih nekih nijansi slicnih. Vezanih za mesanje porodice u sve zivo, za patrijarhat, za odlazenje od kuce, za ispiranje mozga sto od porodice to od drustva itd. Ali definitvno nije lak za gledanje, zaveze se stomak milion puta, ima elemente horora. Podseca me na Stenli Kjubik fazon u filmu Shining.

clock-img

30.09.2012, 00:26

clock-img

Milica cica

pencil-img

887

Moj omiljeni Pravna plavušauser posted image

clock-img

30.09.2012, 08:01

clock-img

Anoniman

Vuko, baš mi je drago da ti se dopadauser posted image Meni je sledeći Intouchables, jedva čekamuser posted image

clock-img

06.10.2012, 06:44

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Friends with Kids, nije lose
klikni za trailer

clock-img

18.10.2012, 14:52

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Jel ima neko preporuku za dobar film?

Ajrton Sena

clock-img

18.10.2012, 18:19

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: PoisonEve

Jel ima neko preporuku za dobar film?

Kakav te zanima? Opisi malo

clock-img

18.10.2012, 23:11

clock-img

Anoniman

Dobro veče. Dajte neki hororčić ali da nije za piškanje u gaće.

clock-img

19.10.2012, 10:04

clock-img

Krcko

pencil-img

56

IZVORNA PORUKA: Trt Milojka

Evo za preporuku jedan sjajan: Let me in

clock-img

19.10.2012, 10:06

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Krcko

IZVORNA PORUKA: Trt Milojka

Evo za preporuku jedan sjajan: Let me in

Ali to je drama sa vampirima, nije horor...

clock-img

19.10.2012, 10:16

clock-img

Krcko

pencil-img

56

Ma sve i da je klasifikovan kao drama,par puta su mi se sve dlake nakostrešile!Meni je priča divna i sve preporuke za film. user posted image

clock-img

19.10.2012, 10:21

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Krcko

Ma sve i da je klasifikovan kao drama,par puta su mi se sve dlake nakostrešile!Meni je priča divna i sve preporuke za film. user posted image

Ne znam kako je klasifikovan, čitala sam knjigu i gledala film i dalje tvrdim da je drama, divna drama i sjajan film ali nije horor. (Doduše moram da se ogradim da američku verziju nisam i neću gledati)

clock-img

04.11.2012, 23:30

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Za ljubitelje horora, odlicanuser posted image
Frailty

Ajrton Sena

clock-img

04.11.2012, 23:36

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

meni je najgori horor film Karantin. Nije zamišljen kao horor, ali zaista je jeziv film. Ko voli tako nešto...neka pogleda.

Ja se uvek vraćam sledećim filmovima: Purpurne reke, Jaguar, Sati, Svetac, Frida...jesu matori, ali dobri...

clock-img

04.11.2012, 23:44

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Obozavam Sate. Jedna od najboljih dramauser posted image

Ajrton Sena

clock-img

05.11.2012, 13:54

clock-img

Anoniman

Jeste li gledali Igre gladi (hunger games)? Meni se dopao, totalno sam bila pod utiskom.

Ima li neko da predloži nešto slično?