writing-img

RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti)

clock-img

02.08.2012, 09:29

clock-img

Anoniman

Googlam, i ne nalazim... Jel može neko da mi nađe cenu knjige Lak način da prestanete pušiti, Allen Carr?

clock-img

02.08.2012, 09:39

clock-img

dunja RR

pencil-img

30484

IZVORNA PORUKA: Tash

Googlam, i ne nalazim... Jel može neko da mi nađe cenu knjige Lak način da prestanete pušiti, Allen Carr?

Evo TASHKE - ovde je 800 din. je KLIK

ovde je 735 DIN. KLIK

< Poruku je uredio dunja RR -- 2.8.2012 9:42:44 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

02.08.2012, 09:44

clock-img

sandrina 85

pencil-img

1079

Procitala sam Zov Andjela Gijom Muso , i sad grickam nokte, pa dodjoh na ovu lepu temicu da trazim inspiraciju user posted image

Tash... se moze procitati online OVDE a naruciti online OVDE, pise da je cena 735 dinara... ja sam je procitala, ali nisam prestala da pusim user posted image user posted image

< Poruku je uredio sandrina 85 -- 2.8.2012 9:47:59 >

clock-img

02.08.2012, 09:48

clock-img

Anoniman

I ja sam je pročitala, hoću da je kupim, poklon je u pitanju. user posted image

clock-img

05.08.2012, 16:09

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Moja sestra je prestala da puši posle te knjige,mada mi je teško da poverujem u to user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

06.08.2012, 08:55

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Pročitala sam Audiciju od Ryu Murakamija. S obzirom na to da je svi hvale kao psihološki horor/triler, da je po njoj snimljen jedan od najkontroverznijih japanskih filmova, imala sam velika očekivanja. Iskreno, razočarala sam se. Odlično ide zaplet, ali kulminacija i rasplet su isuviše kratki, kao da su zbrzani.
Na redu je Frederik Begbede i 699 din (99 franks).

I da pohvalim Booka izdavačku kuću, isporučuju kako se dogovorite sa njima, kontaktiraju vas telefonom - sve 5.

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

06.08.2012, 08:58

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Nikako da uzmem Murakamija sa police, prosto nemam želju. Čitam "Svet po Klarksonu" i umirem od smeha. Klarkson je jedan od voditelja Top Gear, onaj najviši.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

06.08.2012, 09:00

clock-img

Anoniman

Ja moram uskoro da obnovim članarinu u biblioteci, jer počinjem opasno da se dosađujem, a sve moje knjige sam pročitala bar tri puta! user posted image

clock-img

06.08.2012, 09:05

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: minavb

Nikako da uzmem Murakamija sa police, prosto nemam želju. Čitam "Svet po Klarksonu" i umirem od smeha. Klarkson je jedan od voditelja Top Gear, onaj najviši.

Kojeg, Ryu ili Haruki Murakami? Za Harukija moraš biti u posebno depresivnom raspoloženju user posted image
Jaaaooo, Džeremi! Moram nabaviti!

clock-img

06.08.2012, 09:10

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Norveška šuma je knjiga, ne znam koji je Murakami user posted image
Klarkson je stvarno kralj.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

06.08.2012, 09:28

clock-img

nenja22

pencil-img

1238

deprersija te čeka na polici user posted image mada ja šta sam njegovo (harukijevo) čitala, nije mi bilo depresivno, više nekako tako hladno , ledeno, pa te protrese poprilično od toga, možda nije eto loše za ove vruće dane :)

a ja gledala film audicija, kuku i lele, to mi je bio prvi horor u sto godina da sma isključivala film, šetkala se po kući, premišljala, pa onda kao ipak da ga odgledam do kraja...mada, u poslednje vreme nemam živaca za horore nikako, da li još od njega vučem traume, ne znam :))

klarksona moram mm_u da kupim

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

clock-img

06.08.2012, 09:37

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: minavb

Norveška šuma je knjiga, ne znam koji je Murakami user posted image

Haruki. Divan pisac. On piše o toj karakterističnoj japanskoj usamljenosti. Norveška šuma je odlična knjiga. Dva puta sam je čitala - prvi put me oduševila, drugi put ne. Sve zavisi od toga kakav ti je život u datom trenutku.

clock-img

06.08.2012, 09:38

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: nenja22

a ja gledala film audicija, kuku i lele, to mi je bio prvi horor u sto godina da sma isključivala film, šetkala se po kući, premišljala, pa onda kao ipak da ga odgledam do kraja...mada, u poslednje vreme nemam živaca za horore nikako, da li još od njega vučem traume, ne znam :))

Ja nisam gledala, ali očekivala sam tako nešto, a ono epilog šupalj. Moram da odgledam!
Inače, jezivija mi je njegova knjiga "U miso supi".

clock-img

06.08.2012, 10:22

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Idite u peršun, sad moram da skinem film! Inače me zeza moja glupa vista pa mi plejeri ne ferceraju kako treba, ali pokušaću da odgledam fim.
Navukla sam muža na Parsonsauser posted image

clock-img

06.08.2012, 10:23

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Meni je Parsons... 'nako.

clock-img

06.08.2012, 10:29

clock-img

Anoniman

Vi "hororašice" ste lude!!! user posted image Ne bi mene naterale, šanse nema... user posted image

Nego, meni se čita onako neka drama, klasik... Nemam pojma, u tom sam fazonu. Predlog?

clock-img

06.08.2012, 10:33

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Remark. Tri ratna druga.

clock-img

06.08.2012, 10:35

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Bolji je od Den Brauna kog moj muž tradicionalno nosi na more. user posted image

clock-img

06.08.2012, 10:36

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

A od svih njih je bolji Hornbi user posted image

clock-img

06.08.2012, 10:36

clock-img

Anoniman

Hmm Remark... Nisam ga još imala prilike čitati... A Brauna me no like user posted image Tnx

clock-img

06.08.2012, 10:37

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Remark. Tri ratna druga.

Lepouser posted image
Kad god mi neko traži da preporučim lepu knjigu, ja preporučim Kaporove Folirante.

clock-img

06.08.2012, 10:39

clock-img

Anoniman

Mina user posted image obožavam Kapora, baš ću da vidim šta ima njegovo u biblioteci user posted image

clock-img

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Meni je Parsons nekako mlak. A horore NIKADA nisam čitala, nije mi nikad ni palo na pamet, ali me sad zaintrigiralo. Trenutno čitam Noru Roberts, onako, limunadica, ali mi trenutno ni ne trebaju teže knjige.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

clock-img

red3lilu

pencil-img

1237

IZVORNA PORUKA: n i n a

Ja moram uskoro da obnovim članarinu u biblioteci, jer počinjem opasno da se dosađujem, a sve moje knjige sam pročitala bar tri puta! user posted image

Nemoj, daću ti ja svojuuser posted image ... učlanila sam se kad su mi prepisali lekove i ležanje u martu... ali sad zadnju turu kad vratim...neću sigurno uzimati pooooduži perioduser posted image

clock-img

06.08.2012, 10:42

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: Snelle
A horore NIKADA nisam čitala, nije mi nikad ni palo na pamet, ali me sad zaintrigiralo.

Mmmm, moraš pročitati "It" i "Mist" od Stivena Kinga user posted image