Poslednji tekstovi

Da li će kupka pomoći vašem detetu da lakše zaspi?
Niko ne počinje dan kako treba, osim ako se nije dovoljno naspavao. San je posebno važan za sreća...
Promo objava
Vreme sa detetom

U Hrvatskoj učenike nenajavljeno testiraju na droge
U nekim srednjim školama u Hrvatskoj postala je uobičajena praksa nenajavljeno testiranje učenika...
Škola

a što ne bi prespavali u motel Predejane? Nije to neka razlika u kilometrazi. Cisto je, imas fontanice, uslugu, pa jos ujutru pre nego da krenes uzmes njihove lepinje i uzivancija.
Obavezan je i kreni redovno da ga dajes od prvog dana i mnogo ce ti biti bolji odmor. Kada ides na one njihove markete/ bazare ne nosi nikako sav novac na jedno mesto. Ja inace ne idem u te bazare nervira me da me vuku za rukave i guraju stvari pod nos.
,kad ne stizem.. moracu da krenem ispocetka,opet od crtica
mi smo bili u junu kad im kao nije sezona al ih je ipak bilo toliko da meni nije palo na pamet da udjem, a kažu da ih u drugoj polovini avgusta ima redovno i mnogo više, tad ima je sezona. Nisu one opasne, ali nije bilo šanse da se kupam sa njima. Za 10 dana sam samo jedan dan ušla u vodu do kolena i to poslednji dan kad ih nekim čudom nije bilo. Sve vreme smo se kupali na bazenu, ima neki privatni na putu izmedju Olympic beach-a i Paralie, platiš piće i bućkaš se ceo dan.
i ja jedva cekam! Ana ima da nam bude super!
Moram da bezim iz ove teme