Poslednji tekstovi

Sledeća generacija milionera biće majstori
Programeri i inženjeri padaju sa trona! Čeka nas tehnološki bum, majstori će biti nova generacija...
Vesti

Upoznajte autorku serijala o Džeronimu Stiltonu
Beogradski sajam knjiga je počeo, a Vulkan izdavaštvo vam je kao i uvek pripremilo druženja pisac...
Promo objava
Promo kutak

a što ne bi prespavali u motel Predejane? Nije to neka razlika u kilometrazi. Cisto je, imas fontanice, uslugu, pa jos ujutru pre nego da krenes uzmes njihove lepinje i uzivancija.
Obavezan je i kreni redovno da ga dajes od prvog dana i mnogo ce ti biti bolji odmor. Kada ides na one njihove markete/ bazare ne nosi nikako sav novac na jedno mesto. Ja inace ne idem u te bazare nervira me da me vuku za rukave i guraju stvari pod nos.
,kad ne stizem.. moracu da krenem ispocetka,opet od crtica
mi smo bili u junu kad im kao nije sezona al ih je ipak bilo toliko da meni nije palo na pamet da udjem, a kažu da ih u drugoj polovini avgusta ima redovno i mnogo više, tad ima je sezona. Nisu one opasne, ali nije bilo šanse da se kupam sa njima. Za 10 dana sam samo jedan dan ušla u vodu do kolena i to poslednji dan kad ih nekim čudom nije bilo. Sve vreme smo se kupali na bazenu, ima neki privatni na putu izmedju Olympic beach-a i Paralie, platiš piće i bućkaš se ceo dan.
i ja jedva cekam! Ana ima da nam bude super!
Moram da bezim iz ove teme