cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pol bebe i boje

clock-img

21.01.2010, 13:22

clock-img

Dora

pencil-img

3456

Ja sam Luki kupovala dosta crvenih stvari za decake, belih letnjih... a voli i narandžastu, maslinasto zelenu u kombinaciji s nekom drugom bojom, prljavo plavu...
Balši kupujem sve nijanse plave osim bebi plavu, braon, bež...mislim da te boje vole. kad su bili mali nisam volela bebi plavu, radije neku tamniju nijansu, a devojčici neću bebi roze, ne volim, pre ciklama ili neka kombinacija sa ljubičastom jer tu boju obožavam. Onda ima tu i M i Ž kombinacija sivo i drečavo zelena, sivo i tirkizno...imam dosta tih kombinacija koje su super. Npr. Tirkizno plava majca u kompletu sa crvenom kariranom košuljom, zvuči glupo ali je jako lep komplet iz Zare...

clock-img

30.01.2010, 12:01

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Nisam bila nesto za rozo, ali od kad sam pocela da mastam o nasoj devojcici mnogo mi je lepo da je vidim u rozom, belom i zutom.... Ali kad pomislim na Emu.. rozo ... ili belo pa sa crvenim...

Ne sme bebama puno crveno... a ljubicasto samo svetle nijanse i to ne mnogo ljubicastog...
Ima bas neke veze sve to...pokusacu da nadjem...pa da stavim ovde....

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

30.01.2010, 13:36

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Milos nema jedino garderobe u rozoj boji!
Sve ostale boje su ok!

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!