Poslednji tekstovi

Premijere filma "HAJDUK U BEOGRADU"
PREDSTOJEĆI BIOSKOPSKI HIT \"HAJDUK U BEOGRADU\" NAKON PRESTONICE PREMIJERNO I U NOVOM SADU 12. ...
Promo objava
Bioskop

Bukvar za roditelje: Plazma i Novak Đoković Fondacija
Jedini Bukvar iz kog uče roditelji.
Promo objava
Promo kutak

) postoji obavezan sistematski pregled između 3. i 4. godine života djeteta, koji između ostalog uključuje i pregled kod logopeda. Naravno moj sinko razmaženko (koji je kasno i progovorio) je takoreći pao na tom ispitu
na predškolskoj predstavi bar 30% njih nisi mogao da razumiješ? Zašto je to tako, ne znam. Ali sam mišljenja da se svakako treba dijete vodit kod logopeda, ne može da škodi, a što ne škodi znači da koristi
,rekla sam ti da to nije ništa strašno,uz malo vježbe prevazićete i taj problem.
Ja vodim k kod logopeda, jer mi je paralo usi pricanje bebecim glasovima, iako mi nikad nismo tako s njom razgovarali. Posle jednog casa K je pocela da izgovara prednjenepcane suglasnike, jedino sam morala par dana da je "vracam" i opominjem. Onda nismo isli dugo. Pa smo krenule proslog ponedeljka jer nije izgovarala Lj i R (znam da je rano za R i sam logoped mi rekla, ali kad smo vec krenuli, hajde), a inace nisam ni primetila da ne izgovara Lj, isto je proslog ponedeljka sa dve vezbe na casu od pola sata pravilno izgovorila i sad koristi. Bas mi se zena zalila kako je guzva i kako svi dovode decu sad pred testiranje za Skolu, pa ocekuju od nje cudo, a nisu se javili na vreme. Razmisli...
Ja dobijam nervni slom kad je čujem