cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vichy

clock-img

03.05.2018, 22:45

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Ja imam 30 i vec neko vreme koristim Idealia program, on je bio super za nase godine, blagi antiage a koza savrsena.. sada su svi sa Idealie presli na slowage i bas su svi zadovoljni.. i ja sam razmisljala o tome, imaju i neku nocnu novu iz slowage linije, kao serum koncentrovani.. ako probas javi utiske.. a ovaj me zaintrigirao jer bombarduju u zadnje vreme kao vrh otkrice..

clock-img

05.05.2018, 08:02

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Serum 89 je booster za kozu, ja sam ga probala, zategne lice, lepo da tons kozi, odlicna podloga za sminku, slobodno bez ustrucvaja probaj, veoma lepo fiksira smiku, bez curenja, bez mrlja, odlican!
A ja msm da necu naci Nutri kremu, msm da je vise ili ne rade ili ne uvoze. Bas bzv.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

05.05.2018, 18:04

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

Serum 89 je booster za kozu, ja sam ga probala, zategne lice, lepo da tons kozi, odlicna podloga za sminku, slobodno bez ustrucvaja probaj, veoma lepo fiksira smiku, bez curenja, bez mrlja, odlican!
A ja msm da necu naci Nutri kremu, msm da je vise ili ne rade ili ne uvoze. Bas bzv.

Svakako cu da probam, mada vidim da u svim drogerijama tester je po sistemu istisni iz boce, nema ga nigde u kesica pakovanju, a ja uvek sa sminkom pa nista od probe.. Pogledaj, kad vec ides u Holandiju, tamo ga sigurno ima, mislim da sam ga ja u Grckoj u Solunu videla negde...