writing-img

RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo

clock-img

28.05.2015, 12:19

clock-img

mika79

pencil-img

1743

Cecana ja bih ti preporučila da umesto belog mesa daješ batak ili karabatak ja dajem i krilo, bogatije je gvožđem i nije suvo kao belo meso, ja meso dajem svaki dan sem kada dajem žumanac taj dan ne dajem meso. Mislim da ti možeš uvesti i teletinu/junetinu.

clock-img

28.05.2015, 12:27

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Jutros pavlaka i palenta nisu prosle sjajnouser posted image ..mozda i nije bila pyno gladna,sisala u pola 10 i spavala do 11,pa u pola 12 joj dala. Ja ni ne dajem belo meso,nisam ni starijoj..i meni je suvo.

clock-img

28.05.2015, 12:34

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

A ja curka davala J belo meso user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

28.05.2015, 12:44

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Ja dajem sve, i belo i batak,karabatak, pileci vrat...a dala sam i teletinu,bas danas ima za rucak.
probala je kiselo mleko,samo hoce ,a sa palentom nece ...

da, i dajem prednost bataku,i karabataku,vratu, zbog gvozdja,a belo meso ponekad,ono ima dosta b vitamina.

jel neko davao pilecu dzigericu ? ja nisam.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

29.05.2015, 17:27

clock-img

dunja RR

pencil-img

30498

IZVORNA PORUKA: jeca87

Ja danas dala sveže trešnje, izmiksala sa jogurtom, kao voćni jogurt.
Morala sam da procedim, ostale ljuspice, a on se gadi.
Malo je popio, nije oduševljen. Kisele su trešnje, valjda od ove silne kiše.
Sutra ću staviti u doručak.

I S se mršti ali pojede nekako, uhvatim ga na foru. A danas sam kupila tamne trešnje, slatke, očistila sam i sitno mu iseckala pa ću mu ujutru dati uz proso.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

29.05.2015, 17:29

clock-img

dunja RR

pencil-img

30498

Wiv, ako si mu uvela/uvodiš kajsije, daj ih sa dobro skuvanim prosom, a možeš i da izblendaš, biće kao puding (ja ne blendam, ali može i tako).

Palentu probaj, to smo isto na početku tamanili. Ne znam od kada beše može kiselo mlekce, i maslac, u palentu (o kako se brzo zaboravlja, a pre koji mesec smo uvodili), bude baš njam.

nova tema

< Poruku je uredio branki RR -- 2.7.2015 11:09:59 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir