IZVORNA PORUKA: dijana1 RR
Dani ja jos uvek sve pasiram. Jedino mu dajem sitno hleb i to obozava.
Mirkam drago mi je da sam ti pomogla
spagete ili makarone, sta god svejedno bude pasirano
Za veceru mu cesto pravim palentu sa sirom i jogurtom, ili kada kuvam stavim malopalente- malo griza plus sir i jogurt i to sve izmiksam. Bas je ukusno. Toga se najede pa sam mirna do 5-6 ujutru. Veceras sam mu spremila linov cokoladni griz sa mlekom i super je. A voli i da pijem sam jogurt. Secam se da se Vuk mrstio na jogurt.
I ja vec neko vreme makarone sa mesom i povrcem,A,kupila sam u DM-u odlicne spagete od kukuruznog brasna umesto palente to cesto dajem,kuvam ih sa tikvama(tikve svih vrsta,to mi je baza

i nase iz baste ) voli ih.
Sljive pojede sveze ujutru po 2-3 ,ali one bas zrele ,mekane ,(i opet ima problema kada kaki,muke

) voce sveze mogu odmah,to pre ni ja nisam znala.A povrce sveze,nekad oko 10-12 mes.
Blendam i ja jos,nisam ovako Davidu,bolje je grickao,ali Marko drugaciji,jednostavno nece da jede,pocne da place ako mu zapinje u grlu i ono kao da se davi,bas ga iznervira.
Ja tek neki dan uvela jogurt,bojala sam se nesto reakcije,jer mi je David imao atopijski der.i reagoao na hranu i mlecne proizvode.
Dijana koji hleb dajes,je li domaci,mislim? Ja tek pocela po par mrvica da mu dajem.