Poslednji tekstovi

„Priča o igračkama 5” u bioskopima od 17. juna!
Publiku premijerno od 17. juna očekuje nova avantura omiljenih igračaka, a karte su već dostupne ...
Promo objava
Bioskop

Kako rashladiti bebu da bi mogla mirnije da spava?
Bebama je takođe vruće, zbog čega mogu lošije ili nemirnije spavati tokom ovih vrelih letnjih noć...
Sve o bebama

mozes domace kiselo mleko sa pravis ako na to mislis ..sto se tice tih mlecnih savetovano mi je punomasno .
Nikada ranije nam se to nije dogodilo, pa sam pomislila da jedino moze biti od amaranta.E sad ne znam da li sam pretjerala sa kolicinom ili bi ipak bolje bilo da mu ga vise uopste ne dajem? A to necu znati dok ne probam ponovo,zar ne?
( ja htela da udjem da vidim u kakvim uslovima drze koze). Kaze mi plus jedna zena koja je tamo radila da su im svi aparati i te cevi prljave i grozne i da se cisti sve samo pred inspekciju (a u Srbiju brale se inspekcija najavljuje jel te). Tako da iskreno nemam pojma sta je bolje ili gore. Domace u svakom slucaju. Ali eto ja sam na selu pa cak ni ja nisam u mogucnosti bas uvek i sve da imam domace.
ja to naucih od od razlicitih pedijatara, nikad se nisam oslanjala za bilo sta na misljenje jednog