Poslednji tekstovi

NAGRADNA ANKETA: Osvoji IMMUNOKIND set za zdrav dan!
U takmičenju imaju pravo da učestvuju svi korisnici portala Ringeraja.rs.
Promo objava
Promo kutak

4-godišnjak poželeo da spava u kartonskoj kutiji
Influenserka i majka troje dece Suzi Alison kaže da je to bio jedan od njenih najboljih roditeljs...
Odgoj i razvoj

Bas zbog vas znam da je dobro sto je odmah odreagovao, da ne lupam glavu kasnije. Ali vec svima dobro poznat strah je ucinio svoje. Nego jel znate koliko dugo treba da koristimo probiotik? Nisam sigurna da mi je doktor rekao, mada mozda i jeste a da ga ja nisam slusala jer po njemu treba da mu dajem jaje od sestog meseca i onaj "mlecni" probiotik, sto je meni bilo apsurdno. 

do sada je uvek reagovala kontaktno :) izvinjavam se sto vicem ali bas sam srecna :) za vikend probamo jogurt :) 

Kad smo išli kući me je pitao dal je dovoljno porastao za mleko, pa sam nastavila priču da ćemo u ponedeljak kod dr, objasnila šta će mu raditi, i da se ne sekira ako nije još dovoljno porastao jer on lepo jede i lepo spava, i ako sada nije dovoljno, da on jako brzo raste i da će veoma brzo biti dovoljno velik i za to. 
   bas mi je zao! Mi smo tek na pocetku, ali breme koje nosi alergija, da si u konstantnom grcu da ne dodje u kontakt sa alergenom je stvarno veliko! No Mare je izrastao u velikog i zdravog decaka bez trunke mleka i jaja, a ukus im i ne zna, pa mu nece ni nedostajati. Uzgred