IZVORNA PORUKA: Leptiric123
P.S.Meni je danas stigao novi furminator za staforda...da se resimo dlaka jer se bas bas linja. :-)
ja imam labradora, oni se uuuuzasno linjaju, kupila sam furminator i na kraju se vratila obicnoj cetki :/
javi kakvo je tvoje iskustvo...
mene nervira sto furminator ne sme suvise cesto da se koristi jer kao moze da im izdere kozu, samo jednom u 3-4 nedelje, tako mi je bar veterinar rekao, a ovom mom to nije dovoljno,moramo cesce da ga cetkamo, e sad, on ima i jako debelu poddlaku pa moguce da ima veze i sa tim....
ja nemam iskustva sa mackama i bebama jer imam kucu, kad se beba rodila on je otisao kod moje mame, najvise zbog dlaka kojih je previse, a nas stan je dosta mali, ali je jednom nedeljno dolazio kod nas na spavanje i lagala bih kada bi rekla da obozava bebu, prvo je ignorisao, a sad bezi od nje i nervira ga kad ga se ona docepa i pocne da ga mazi, ali cuti i trpi :) ocekujem da za par meseci postanu pravi drugari.
on inace ima devet i po godina i spavao je sa mnom u krevetu dok nismo poceli da zivimo sa mm, tada je prestao da se penje na krevet...
ja sam se nadala da ce se vratiti kod nas za stalno ako uspemo da organizujemo malo veci stan, medjutim sad je i druga beba na putu...pa za godinu i po ce valjda sve doci na svoje pa ce se vratiti kod nas...
kad sam se porodila, muz je 5. dan strpao u kola i mene (lezala sam na zadnjem sedistu jer nisam mogla da sedim zbog epiziotomije) i bebu i vozio kod mame da ga vidim jer sam plakala kao kisa koliko mi je nedostajao...
ja se raspisala, u svakom slucaju, smatram da je super za bebu da odrasta uz kucnog ljubimca, ako imate uslova za to.