cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vantelesna oplodnja XI deo

clock-img

10.11.2013, 13:18

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

Hvala Vam devojke... Degu..Imperial..user posted image user posted image user posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

clock-img

10.11.2013, 14:08

clock-img

Chipsy

pencil-img

882

Imperial user posted image user posted image user posted image
Snekille, nemas razloga jos uvek da uzimas bolovanje, bar ja tako mislim. Gde bese radis VTO?

clock-img

10.11.2013, 15:19

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

imperial,cestitamuser posted image user posted image

clock-img

10.11.2013, 15:36

clock-img

imperial

pencil-img

729

Joj divne moje,hvala vam puno,malopre su me zvali iz fronta da mi pomere betu za utorak jer je sutra praznik a ja nemogu da dočekamuser posted image

clock-img

10.11.2013, 16:21

clock-img

plašljiva

pencil-img

217

Imprijal draga čestitam baš si me obradovala......prelepe vestiuser posted image user posted image user posted image
Devojke ja odmaram, beta je sl.utorak danas 5dpt. Kažite mi kako izdržati vreme do beteuser posted image
Puno pozdrava za sve user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.11.2013, 16:29

clock-img

Lepterija

pencil-img

445

Bravo Imperijal. Jos ja juce pisem da ne radite betu pre kao ja, a ti brze-bolje ;) super, bas mi je drago.user posted image

clock-img

10.11.2013, 16:46

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Imperijal čestitam user posted image user posted image biće i lepa beta user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

10.11.2013, 17:28

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Imperijal čestitam,neka ti je laka trudnoća user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

10.11.2013, 17:32

clock-img

Ana RR

pencil-img

34385

Čestitam Imperial user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

10.11.2013, 17:44

clock-img

lesica

pencil-img

12022

Imperijal, čestitam!!!

Drage devojke, koje čekate ovih dana komisije, transfere, bete... od srca vam želim da nastavite ovaj lepi pozitivni trend, i tamo u julu, avgustu nas sve obradujete najslađim zmotuljcima.user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

10.11.2013, 21:23

clock-img

Sanjalica1980

pencil-img

1502

Imperijal ceeeeestiiitaaaam user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.11.2013, 22:56

clock-img

wivern

pencil-img

8800

IZVORNA PORUKA: Snekile7

E da, imam pitanje, molim vas da ako mi odgovorite, ako neko zna. Po pitanju bolovanja, dok smo u postupku vto,imamo li pravo na bolovanje preko mesec dana,po zakonu ovde u Bgd, ja sam pocela primati diferelin, pre 2 dana, htela bih sto pre da uzmem bolovanje, pa bi mi mesec dana isteklo bas onda negde odprilike posle et, dok cekam rezultate, nebih volela da mi se desi tada da mi komisija ne odobri nastavak bolovanja. Pa mmolim za odgovor, ako neka zna?

U principu mislim da nece praviti problem, mada uvek mozes da naletis na nekog idiota user posted image pardon na izrazu..
Ja sa komisijom imam jako lepa iskustva, uvek su me prozivale preko reda...bile jako ljubazne... cak su me i posle kiretaze napale da ne zatvaram odmah bolovanje nego da mi ga produze jer je to sve bilo jako stresno...user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

10.11.2013, 23:30

clock-img

Štetica

pencil-img

2486

Devojke imam jedno pitanje,za komisiju u Frontu treba li onu sterilnu casicu za uzorak mm i kondom za uz da kupim i ponesem ili ima kod njih? Znam da je bzv pitanje,ali mi ostalo negde u secanju da sam procitala da mi to nosimo,pa nebih bas da se cimam ujutru po Bg da trazim apoteku.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

11.11.2013, 07:00

clock-img

pari

pencil-img

6778

štetice, ne treba ništa da nosite osim analiza i zdravstvenih knjižica! srećno!

sitnice i emocije čine život...

clock-img

11.11.2013, 10:00

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Dunja mnogo mij je drago zbog tebe i supruga. Zelim da sve prodje bez problema i da sto pre zagrlis svoju bebu.

clock-img

11.11.2013, 11:15

clock-img

mickybap

pencil-img

217

Danas mi je 11 dan od transfera i pojavilo mi se malkice braon na dnevnom ulosku,ali onako gusce pomesano sa vaginoletom,ne znam kako da vam objasnim,ali tek tek malo mrvica..ne znam sta je to...

clock-img

11.11.2013, 12:32

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Imperial, čestitam od user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

11.11.2013, 12:51

clock-img

lokica77

pencil-img

518

imperijal cestitamuser posted image user posted image

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

clock-img

11.11.2013, 13:47

clock-img

sunascee

pencil-img

86

Imperial, cestitam user posted image user posted image

clock-img

11.11.2013, 14:48

clock-img

dunja RR

pencil-img

30496

Danas čula srculence jako kucaaa, sve je sjajno, sada smo 7+4, tj. negde piše 7+6, tako da još malo pa ulazimo u treći mesec :)

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

11.11.2013, 14:51

clock-img

dunja RR

pencil-img

30496

Hvala draga moja, od kada te ne videh ovde, fališ, fališ user posted image

Danas sam čula bebanino srce, išla sam sama (tj. moja best friend iz Dubaia je išla sa mnom), nisam ni rekla mm da idem na UZ, samo sam mu posle javila. Priređujem mu šok za šokom user posted image

IZVORNA PORUKA: mihi

Dunja mnogo mij je drago zbog tebe i supruga. Zelim da sve prodje bez problema i da sto pre zagrlis svoju bebu.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

11.11.2013, 14:59

clock-img

tillia

pencil-img

310

Dunja, super!

Imperia čestitam user posted image user posted image user posted image

Ja imala UZ nakon 6 dana stimulacije. Na desnom jajniku 7 folikula, a na levom 6. Sledeći UZ je u petak.

clock-img

11.11.2013, 15:03

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Dunjaaaa, predivna vest, jako mi je drago, cestitam malom junaku! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

11.11.2013, 15:04

clock-img

imperial

pencil-img

729

Dunjice super,sada ce sve biti kako treba,presrecna sam zbog tebe user posted image
Hvala svim devojkama koje nas podrzavaju,velika je ovo borba,ali vredi svaki korakuser posted image

clock-img

11.11.2013, 15:09

clock-img

lokica77

pencil-img

518

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Danas čula srculence jako kucaaa, sve je sjajno, sada smo 7+4, tj. negde piše 7+6, tako da još malo pa ulazimo u treći mesec :)

user posted image user posted image user posted image

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...