writing-img

RE: Razgovori mama 10/13 [chat ]

clock-img

27.10.2013, 13:54

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ma ja sam se spremala na bris i na rtg za svki slucaj al proslo je pupu
nikad nije tako kasljala
par puta je i povratila koliko je to gadno bilo user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

27.10.2013, 13:55

clock-img

Anoniman

i mi smo malo bolesni, ali, kuc kuc da ne ureknem, izgleda da brzo prolazi. jedino sto je hvala kasalj kako legne, a ono cudo sto pravi paru nam je kod zaove, moramo otici poslepodne po to inace opet necemo spavati.

clock-img

27.10.2013, 16:50

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

ksena nadam se da ce brzo proci!
kod nas je s obzirom na bronhitis i sve super atmosfera, bebac se odlicno drzi, veseo je, lepo jede, pije, problematicniji mi je stariji, koji je zdrav, osim kaslja.. sve cisto.
i mi smo uzeli inhalator upravo se spremamo da ga po prvi put upotrebimo u kucnoj radinosti.. do sada sam inhalirala maksima samo u bolnici... uf i danas me je jeza uhvatila kad se setim..
ne znam sta je ovo, ali svi stravicno kaslju oko nas, i veliki i mali...

don't shit where you eat :))

clock-img

27.10.2013, 21:54

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Dobro vece mamike...
Jovice,da napisem i ovde,zelim vam da se brzo resite te napasti.A sad ce ici lakse jer je velik.
Moji svi spavaju.ja lunjam po netu.Treba da perem kosu,cupam obrve.Sutra mi rodjus,pa valja liciti na nesto.user posted image
Od torte sam odustala.Donece mi mama. user posted image ko jos sam sebi pravi tortu? user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

clock-img

27.10.2013, 22:45

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Jes vala Jannice...sutra smo nas dve slavljenice user posted image
Ni ja necu toru...al napravicu pitu od jabuka sa suvim groždjem i orasima u lisnatom testu, pa ko voli neka izvoliuser posted image Ionako mi vise moj rodjos nije toliko bitan..

Enyoj the silence!

clock-img

28.10.2013, 06:11

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Dobro jutro mame.

Svim malim i velikim bolesnicama zelim brz oporavak. nezgodan je bas taj virus.

Juce je proslo sve kako treba kazu trazila me u jednom trenutku, videla je moju drugaricu u kuhinji i na momenat pomislila da sam ja pa kad je videla da nisam onda je pocela malo da njace ali sve u svemu ok je proslo. Naljutila se malo na mene ali mi se jako obradovala. Nisam je odmah uzela u narucje vec sam otisla da operem ruke i tu je bio strahovit plac ali dobro sve je ok. Mi smo se ipak malo ispomerali sa ovim satom i sinoc je legla jos pre 7 (nisu mogli poslepodne da je uspavaju pa je bas bila umorna) tako da se danas probudila jos pre 5user posted image . Mamin ranoranioc. Kaze mi moja mama da sam i ja kao beba uvek budila tatu na posao (oni su tad radili od 6 ujutru) tako da je ocito na mene sto se tice spavanja i nespavanja preko dana(mama isto kaze da nisam htela nista u zivotu da propustim zbog spavanja a brat nije nista hteo da propusti zbog jelauser posted image ).

Evo je na podu igra se i kao nesto ipak pokusava da puzi. Ja sam mislila da nece puzati kad ono cvrc. Eto ti ipak ce propuzati. Igra se ona ja joj spremam dorucak, tata se sprema na posao. Svice i izlazi sunce bas je prelepo ona crveno na horizontu. ma bice danas super dan cenim.

Odoh mame kljuca mi voda

clock-img

28.10.2013, 08:42

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Dobro jutro uh al ce danas da pljuste torte...mljac mljsc imamo dve slavljenice...hihihi...mm slobodan danas i sutra uhhhh konacno...pa cemo ova dva dana da uzivamo...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

28.10.2013, 09:16

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

srecan rodjendan slavljenicama. user posted image

Hehehe.. Adulence ti kazes konacno slobodan a ja bas citam tvoje postove pa malo malo pa ti tm slobodanuser posted image . Neka neka uzivajte.

Ja sam beku izmaltretirala da ne zaspi ranije jer se rano probudila tako da sad pajki, ja joj kuvam kompot od jabuka, krusaka i dunja. Rucak joj je vec skuvan. Mozda cemo opet da budemo poseluse, ne znam ni ja videcu lep je dan pa mi bezveze da budemo kuci.

Vec smo svasta radile, sredile kucu, stavile ves da se pere (ja to imam vesa svaki dan, nasa radna odela, pa kucna pa paradnauser posted image , pa beli ves, pa bekin ves ma svaki dan jadna masina vrti cudi me da nije crkla vec), pocistile staze, kupile lisce i muvale se po dvoristu. Nadam se da cete danas uzivate u suncu. Pozdrav mame

clock-img

28.10.2013, 10:34

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Zene, ja ne mogu sa tel da pretrazujem teme, a ne bih da propustim da cestitam rodjus Jancici i Joletu, pa nek je srecan drage devojke, zive i zdrave da ste 100 leta :)
Svima lep dan.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

28.10.2013, 10:43

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

ja pre nedelju dana pocela da pisem master rad, posle vise od godinu dana "neucenja"...vodi se borba da li ja pisem njega ili on pise mene...uzas. koncentracija 0. u prosloj trudnoci sam ispolagala ispite i bilo mi je mnogo lakse nego sad...valjda cu se vratiti u fazon..

sve vasuser posted image slavljenicama sam cestitala na temama, a nadam se da se bolni oporavljaju!

clock-img

28.10.2013, 10:57

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Cao zenice!
Srecan rodjendan i ovde, sve najlepse Joletu i Jancici.
Ja sam katastrofa, svekrva mi riba po kuci a ja umesto da ucim, ludujem....user posted image Mislim, Poc, potpuno te razumem, tesko je posle pauze, ali evo sad kad opet uhvatim pravac, kao i ti, ima da razbijemo. Mentoru se ne javljam, on ne zove, e sad sam se stvarno naljutila na sebe, a i nisam sama, paaa, svecano obecavam da cu navaliti. user posted image
Mama mi je bila juce, posle 4 meseca, unucice da vidi.pa, ja sam pas.... ali nisam nesto raspolozena za stare "rane" i bolje ne odmotavati klupko. Tako da se pravimo kao da nista nije bilo, ali distanca sa moje strane je bas bas. Nema sanse da cu joj se vise otvoriti, s obzirom da sam neke stvari dobila "po nosu" prosli put... I tako. Odoh da budem vredna, rucka imam...Ljub svima

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

28.10.2013, 11:32

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Miso pa na nedelju dana je slobodan...ali meni je to mnogo jer vrlo cesto radi po ceo dan duple smene...pa smo jako malo zajedno...ja malo preslagala ivine stvari,pola vise ne moze da nosi vreme je za shoping...sto se tice ispita dok sam bila trudna nisam mogla dve recenice da procitam i nisam dala ni jedan ispit,a od kad imam ivu samo pljuste ocene...kod mene sve naopako

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

28.10.2013, 12:01

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Hvala drage drugarice user posted image
Nemam toru, ek krecem da pravim tu pitu i meljem orahe (al sam domacica user posted image )
Ćera k'o da zna da je mami danas rođendan...jela u 7 pa nastavile da spavamo do 10user posted image Baš me je počastila...al s' obzirom da sam se jutros probudila sa glavoboljom, popila sam tabletu i bas mi je značilo jos 3 sata da odspavam i sad sam kao nova..Pravila sam joj neki moju proju (bez belanca) i smazala je fini komad sa sve jogurtom iz caše...bilo je prolivanja, al pojedosmo nekakouser posted image Eno je sad se uspavljuje, a ja odoh da se bavim malo kulinarstvom...uskoro mi stiže kuma..njen m će da im pričuva bebu, da nas dve popijemo kafu posle dužeg vremena...
Adulence ma samo nek su počele da pljušte ocene, ne sumnjamo mi u tebe da ćeš sve to da omlatiš..
Lep dan vam svima želim user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

28.10.2013, 13:35

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

torbice mi smo iste..... imamo slican odnos sa mamomuser posted image
ja definitivno ludujem uskladiti redovno fakultet po bolonji i dvoje male dece je bas ludo.. ali valjda cu nesto uraditi.. barem jedno kako treba user posted image

clock-img

28.10.2013, 13:37

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

vidim pominjete obrve, ja o mojima ne stizem ni da mislim, samo se tako s vremena na vreme zagledam i shvatim da izgledam kao cupakabrauser posted image
srecni rodjendani jole i janciceuser posted image sve najlepse!

clock-img

29.10.2013, 09:12

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: jovicaa

vidim pominjete obrve, ja o mojima ne stizem ni da mislim, samo se tako s vremena na vreme zagledam i shvatim da izgledam kao cupakabrauser posted image

user posted image i ja se isto tako zagledam i zapitam nekad za svoje.

Mi se definitivno ispomerali tacno za taj jedan sat pored sve moje muke juce da je maltretiram da ipak spava u 9 ujutru i u 2, i evo jutros je jadna jedva izdrzala do pola 9 da ne spava i onda se komirala u sekundi. Znaci sad leze u 7 a budi se u 5user posted image (to je ipak rano i za mene 6 mi je nekako bilo ok, sad ne stignem kafu na miru da popijem pa je evo sad pijem kad ona ujutru drema).

Svasta smo poradile. Kao i svako jutro. Ves vec rasiren, opet cistile stazu od lisca, opet grabile lisce, usisale kucu i sredile, evo ja joj kuvam dok ona paja i tako. Standardno jutro. Kad malo razmislim prava monotonija. Svaki dan isto, jovo nanovo.

Ovih dana joj pokazujem kako da ubaci igracke u neku kutiju pa da je isprazniuser posted image . I tako se igramo ja ubacim i ispraznim pa onda tako malo ona malo ja. Juce mi je bila sestra od strica, njena mama radi u vrticu ali je dugo bila na bolovanju tako da je sad pocela da radi i sad bih iskreno Dunju i dala u jasle jer znam da je ona tamo i ona bi se o Dunjici (kao i o svoj deci sto se stara) brinula. Inace tu moju strinu deca obozavaju. Sladja im je glavna vaspitacica i nju bas slusaju, prirodni autoritet. Sestra se odusevila Dunjicom i sta je sve Dunja naucila od kad se nismo videle (a proslo je samo dve nedelje od kad je poslednji put bila). Mislim da ce sad u ovom periodu kod nasih malaca sve nekako brzo da se desi. Eto u dve nedelje se vidi svasta. Puf odjednom.

Idem mame da preberem pasulj za rucak nama (razmisljam se mozda malo i Dunji da dam corbice da umace hleb ali videcu).

Pozdrav

clock-img

29.10.2013, 09:41

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Sad sam bas naisla na zanimljiv clanak i bas sam se nasla u njemu verovatno kao i svaka majka pogotovo za gutanje hrane i za bar pet sati gledanja filma user posted image

20 stvari koje se ne govore majkama pre nego sto dobiju bebu

clock-img

29.10.2013, 11:22

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Hej mame.

MiLj, zanimljiv clanak. Ja isto gutam hranu i jedem brzinski, mm me opominje jer to radim i kad ne moram. A naglasila bih i opsesiju kakom :/.
Mi juce dugo bili napolju, mm nije radio, D je cak pola h odspavao u kolicima sto je super jer on spava na stomaku ili boku, na ledjima ne. Ni ja ni mm ne mozemo na ledjima.
Isli smo da gledamo hranilice. Imamo do 10ak hiljada na raspolaganju, pa moramo u to da se uklopimo. Nadam se da cemo danas/sutra uzeti.
Nego zene, na koliko se vi vremena šišate? Meni frizerka kod koje idem 10godina sad daleko, ali bas mi se ne ide kod druge. Nije mi kosa nesto ostecena, ali ne smem da vam kazem kad sam se shishala zadnji put. Ajd da vam ipak kazem. U maju :/

< Poruku je uredio Rosita -- 29.10.2013 11:24:20 >

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

29.10.2013, 11:27

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Haha Rosi sad kad bih ti rekla moj najveći razmak između šišanja...hahhaha
Šišala se u avgustu ove godine...a pre toga....u martu prošle godineuser posted image Nikako mi moj friyer nije bio usput, posebno od kad sam se porodila...pa eto prodje toliko..al ja sam super ošišana i imam dugu kosu(doduše i kosa mi je dobra) i niko nije mogao da veruje kad mu kayem koliko je prošlo, pošto sam se i sama zapanjila kad sam shvatila koliko je to..
A ni krajevi se nisu videli jer ih uvek macnem farbom i nema problema,....
Tako da od maja do sad user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

29.10.2013, 12:00

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Isto draga, duga, gusta, ne vidi se da nije shishana, al eto. Sad mi je lakse :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

29.10.2013, 12:04

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Onda se opusti user posted image možeš i sledeće godine kod frizerauser posted image

Enyoj the silence!

clock-img

29.10.2013, 12:09

clock-img

Anoniman

mnogo sladak clanak...i istinit user posted image

clock-img

29.10.2013, 13:18

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

joj Rosita i ja sam kriticna sa shishanjem nikad za tako nesto da odvojim vreme. Ja sam se shishala poslednji put u martu cini mi se a pre toga isto ko zna kad. Trebala bih i ja jer se sad jedva rascesljavam.

Ova moja zaspala. Ona po svom starom vremenu sve radi. Evo sad je jedan po starom vremenu dva sata i ona zenska spava. bole nje sto se sat promenio. Eto sta je bioloski sat i jos samo jedan dokaz da ovo pomeranje sata nije prirodna stvar vec totalno vestacka koju je samo glupavi covek mogao da uvedeuser posted image

Al dobro sta ces. Prilagodicemo se ocigledno.

sto volim kad se rucak sam kuva (pasulj kuvam).

Odoh da jos nesto malcice pospremam.

clock-img

29.10.2013, 13:24

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Zdravo svima!
Jao Ljišo, kakav članak, ja sam se najjviše našla u ovome:
15. Naučićete da neki simptomi nedostatka sna zaista podsećaju na mentalno oboljenje. user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

29.10.2013, 13:32

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Jao zene, ja bih se osisala na kratki paz, ali ovaj moj ni da cuje! user posted image moja kosa je slaba, tanka, ma...... meka jeste, ali je ima malo. I sad ta takva kosa kao duga....nije to to. Ali ne mogu da ga opasuljim, njemu je savrsena..... Sisanje sledi krajem nedelje, moram krajeve, bila sam u junu posle mora.... i bas su mi se istanjili...
Clanak je odlican! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle