IZVORNA PORUKA: jovicaa
vidim pominjete obrve, ja o mojima ne stizem ni da mislim, samo se tako s vremena na vreme zagledam i shvatim da izgledam kao cupakabra

i ja se isto tako zagledam i zapitam nekad za svoje.
Mi se definitivno ispomerali tacno za taj jedan sat pored sve moje muke juce da je maltretiram da ipak spava u 9 ujutru i u 2, i evo jutros je jadna jedva izdrzala do pola 9 da ne spava i onda se komirala u sekundi. Znaci sad leze u 7 a budi se u 5

(to je ipak rano i za mene 6 mi je nekako bilo ok, sad ne stignem kafu na miru da popijem pa je evo sad pijem kad ona ujutru drema).
Svasta smo poradile. Kao i svako jutro. Ves vec rasiren, opet cistile stazu od lisca, opet grabile lisce, usisale kucu i sredile, evo ja joj kuvam dok ona paja i tako. Standardno jutro. Kad malo razmislim prava monotonija. Svaki dan isto, jovo nanovo.
Ovih dana joj pokazujem kako da ubaci igracke u neku kutiju pa da je isprazni

. I tako se igramo ja ubacim i ispraznim pa onda tako malo ona malo ja. Juce mi je bila sestra od strica, njena mama radi u vrticu ali je dugo bila na bolovanju tako da je sad pocela da radi i sad bih iskreno Dunju i dala u jasle jer znam da je ona tamo i ona bi se o Dunjici (kao i o svoj deci sto se stara) brinula. Inace tu moju strinu deca obozavaju. Sladja im je glavna vaspitacica i nju bas slusaju, prirodni autoritet. Sestra se odusevila Dunjicom i sta je sve Dunja naucila od kad se nismo videle (a proslo je samo dve nedelje od kad je poslednji put bila). Mislim da ce sad u ovom periodu kod nasih malaca sve nekako brzo da se desi. Eto u dve nedelje se vidi svasta. Puf odjednom.
Idem mame da preberem pasulj za rucak nama (razmisljam se mozda malo i Dunji da dam corbice da umace hleb ali videcu).
Pozdrav