cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Razgovori mama 10/13 [chat ]

clock-img

01.10.2013, 09:02

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Drage mame,

Pošto teme ovog tipa koristimo uglavnom za razonodu vas molimo da ne zaboravite da konkretna pitanja o zatrudnjivanju, trudnoći, bebama, deci, porodici itd. postavljamo u za to otvorene teme.

U vezi toga preporučujemo da pročitate

OPŠTE USLOVE KORIŠĆENJA FORUMA

user posted image

< Poruku je uredio Nada RR -- 1.10.2013 9:07:09 >

clock-img

01.10.2013, 09:14

clock-img

little_one

pencil-img

4663

Nova temica...pa da se upisemo....kako ste nam mame? Kod nas kisa, tmurno i pravo jesenje vrijeme...ipak, raspolozenje je odlicno i pored toga...veliki pozdrav za velike i male!

clock-img

01.10.2013, 09:40

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Dobar dan i od nas u novoj temi user posted image
Opet smo se naspavale od 21-09, doruckovale i sad svaka na svoju stranu...ona na pod da se igra, a ja malo za kompuser posted image
Danas imamo punih 8 meseci, pa evo torticeuser posted image posluzite se user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

01.10.2013, 09:54

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Jutro i od mene!

Ja te datume Jole zovem malim rodjendanima, pa nek je srecan ! user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

01.10.2013, 09:59

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Hvala Rosita user posted image
Kako je decko?

Enyoj the silence!

clock-img

01.10.2013, 10:02

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Jutro mamice... Volim oktobar... user posted image
Jole user posted image za Lupkicu... Je l i ove godine pravimo zajedno zurku za rodjus? user posted image
Sinoc mi se S nesto budio i plakao,a nije hteo da siki... Valjda ga zub zeza. Sad se igra na podu i bas je raspolozen. A ja sam sva neispavana.
J se seta u mojim stiklama po parketu(tu bolje lupa) i to vrlo prija mom mozgu.user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

clock-img

01.10.2013, 10:12

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Evo ga spava. On je postao tako nepredvidiv. Uvek bi nakon jutarnjeg sisanja bio budan do dorucka, manje vise doruckovao pa spavao, a sad me je prevario i zaspao user posted image . Valjda se ovih dana izmucio pa je zeljan spavanja. Sinoc je bio super raspolozen, cak smo ga samo preko ruke okupali bez kvasenja kose i on je to prihvatio kao kupanje user posted image ... Jutros sam mu mazala fitobalm i stavila kapi, reko mnogo mi da mu jos obavljam i fizioloski zahvat user posted image pa cu kad mi bude zgodno tokom dana. Jutros je nesto kmezav user posted image . Ma mozda ga i zubi muce, pa ovo vreme, pa prehlada, sve se sastavilo.

Torbice, obe ste lepo objasnile user posted image . Jole je vec proveren tumac raznih zahvata, jos se pamti njeno poentiranje na temi @beba kod fizijatra@, e tamo smo mi ispisale par stranica a propos tortikolisa i odgovarajucih vezbi, te ovako je, te nije, a onda se pojavila Jole i u par recenica razjasnila stvar skroz na skroz. Tako to bese user posted image .

joj koliko ja posla imam, bolje mi je da se tornjam user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

01.10.2013, 11:07

clock-img

bea83

pencil-img

5169

I mi krkljamo user posted image  Negde gore u nosu mu se čuje al ništa ne izlaziuser posted image  od danas ćemo da se mažemo fitobalmom i da stavljamo operil P i da se nadamo da će na tome da ostane.
Ne znam dal da malo uključim inhalacije, bojim se da mu se to ne spusti na grlo, prošli put smo inhalacijama samo pogoršali stvaruser posted image

Ops ja htela ovo da napišem u Prehladi user posted image

< Poruku je uredio bea83 -- 1.10.2013 11:08:22 >

clock-img

01.10.2013, 11:12

clock-img

srnad

pencil-img

139

Nama je zacepljen nosic. Nocas je bas lose spavao. Oko 3h sam ga prenela kod mene u krevet.Izvadim mu cuclu da lakse dise a on onako sanjiv kaze daj! Ja vratim cuclu a on se pati sa disanjem. Ja opet izvadim cuclu,on opet daj...i tako dok se mama nije umorila i zaspala. Evo ga sada spava od 9h,preskocio je i dorucak...samo da ostane na zacepljenom nosicu.
Nama je vreme katastrofa! Ubi neka depresija, a napolje ne mozemo!

clock-img

01.10.2013, 11:40

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

IZVORNA PORUKA: Rosita
Jole je vec proveren tumac raznih zahvata, jos se pamti njeno poentiranje na temi @beba kod fizijatra@, e tamo smo mi ispisale par stranica a propos tortikolisa i odgovarajucih vezbi, te ovako je, te nije, a onda se pojavila Jole i u par recenica razjasnila stvar skroz na skroz. Tako to bese user posted image .

Jole dodje,izdominira i ode... user posted image

Joj oko nas svi bolesni.Samo da mi se njih dvoje ne zaraze

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

clock-img

01.10.2013, 11:48

clock-img

jole82

pencil-img

5141

JOj bre pocrveneh user posted image
Hahaha...da znas kako sam izdominirala nad jastukom...gospodjici se prispavalo opet! (pomislicu da je ujela CC muva) i reko ajd malo da legnem da provrtim kanale i user posted image zaspah ladno i ja opet...hahaha...probudi me masina za sudove, koja pisti kad je gotova, ova tinejdzerka jos spava a ja evo pijem drugu kafu...
Moze Janncice scorpion party together user posted image
Ja cutim po pitanju nosa i ostalog...da je ne ureknem...kad sam se prosle godine u jeku prehlada ku*abecala kako nisam bila bolesna 11 godina (al bukvalno...zato valjda imam migrene zbog balansauser posted image ) sutradan dobih 40 T...
tako da cuuuuuutimmmm.....

Enyoj the silence!

clock-img

01.10.2013, 11:54

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

IZVORNA PORUKA: jole82

Dobar dan i od nas u novoj temi user posted image
Opet smo se naspavale od 21-09, doruckovale i sad svaka na svoju stranu...ona na pod da se igra, a ja malo za kompuser posted image
Danas imamo punih 8 meseci, pa evo torticeuser posted image posluzite se user posted image

kod nas sve isto, da ne kuckam ponovo, uz male izmeneuser posted image
mi sutra punimo 11 meseci i bebac je spavao od 22 i 30 do 10 i 30. ovo sve ostalo istouser posted image

don't shit where you eat :))

clock-img

01.10.2013, 11:56

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Jovice user posted image user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

01.10.2013, 12:49

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Evo i nas...hehe...uuu ala leti vreme maksim 11meseci,a teodora 8...prolete drage moje...mm danas slobodan pa je malo sredjivao kucicu,a ja leskarim jer me stomak razbija...hihih...jole imas li neki zahvat za bolan stomak...uhhh

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

01.10.2013, 13:37

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Hahaha adulence user posted image
Imam...sve 4 u vis user posted image a ti si na dobrom putu, samo tako nastavi user posted image
A sad ozbiljno..meni je pomagalo da sedim na wc solji...da da smejte se...mozes i obucena,al meni bolje 'nako, pa zagrnem stomak, prija toplo...al poenta je da sedalni deo(tj nista) ne pritiska bolnu matericu, sto se kako se god lezeci okrenes, jel te desava ...e sad ne znam jel smes nesto od lekova tj dal bi ti pomoglo...al probaj nekih 20 min daodsedis (il dok ti ne utrne pozadina user posted image ) pa onda lezi i umotaj se..Good luck user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

01.10.2013, 13:40

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Pozdrav i od nas user posted image
Au sta je to, svi bolesni... Sezona, da prelezite pa da ste cele zime mirni vam zelimo user posted image
Nama odose gosti, bata zaspao, a ja pisem neki rad, prezentaciju.
I nama je danas mesecnica, imamo 14 punih user posted image user posted image pa evo i od nas jedna user posted image
Brisem, divan dan vam zelim!

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

01.10.2013, 15:23

clock-img

jole82

pencil-img

5141

T opet spava...od pola 3 user posted image odoh i ja u horizontalu da citam knjigu...a i dan je tako za spaaavanje user posted image

Enyoj the silence!

clock-img

01.10.2013, 15:46

clock-img

Anoniman

mame, ako mozete, bacite pogled u temu o hrani.

clock-img

01.10.2013, 19:57

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

jole cestitam mali rodjususer posted image

ovo za stomak i ja isto radim, do duse, ne obucena,nekako mi nezgodnouser posted image , to je jedino od cega mi bude bar malo bolje kad lekovi ne pomazu...

clock-img

01.10.2013, 20:08

clock-img

Anoniman

Dobro vece mame nova sam na temi pratim vas redovno da kazem nesto o sebi. imam 24 god trenutno ne zaposlena imam Hanu 3,5 god i Filipa 6 mes i 2 dana

clock-img

01.10.2013, 22:21

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Mimahana dobrodosla nam ti i tvoji andjeli user posted image user posted image Lepa ti imena deca imaju user posted image
Stigla mi torta! Mm mi narucio i isao danas po nju, al ne smem da vidim, u kutiji vezanoj masnom je u frizideru! Jedva cekam sutra user posted image
Ljubim vas i idem da ucim 'talijanski dok jos mogu da se skoncentrisem user posted image

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

01.10.2013, 22:50

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

Dobro vece i od mene.Svrco spava ,ja malo gledam sta se kuckalo na RR od juce i idem i ja u krpe.Bili danas malo do Bd da prosetamo, nije bilo neko lijepo vrijeme ali nama je bilo lijepo malo promjeniti.Laku noc user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

clock-img

01.10.2013, 23:23

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

Ako vam nije problem, bacite pogled na temu Dete boli uho..Tamo sam nesto postavila..
Hvala

Moj maji bubicicak 08.10.2010

clock-img

02.10.2013, 07:39

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Srecni mali rodjendani bebcimauser posted image (i ja ih zovem mali rodjendani)

Dobro jutro. Jedva sam se probudila. Mojoj dusi tesko pao smoki sto su joj juce dali i pola noci se jadna grcila i savijala i plakala. Kod nas kisa i tmurno bas za spavanje dusu dalo.

Beka i ja juce skitale. Isli smo do njenog drugara iz porodilista. On je dan mladji a izgleda kao da je dva meseca stariji, dugacak je (doduse i rodio se velik) i jak, puzi, dize se, ne mozes ga uhvatiti. A ova moja sedi i smeje se i igra. Hoce da ga mazi a on se nesto pekmezio. Kazu meni ljudi da mi je Dunja bas mirna (ko god dodje kaze "ti ni ne znas da imas dete") a ja im sve ne verujem ali sam juce poverovalauser posted image . Dobrica moja. Ovaj njen drugar joj sve otima igracke, nista se ona nije bunila, uzme drugu i nastavi da se igra. Al dobro on ne zna ni tasi tasi ni baci pet i tako neke stvari sto je moja Dunja davno apsolviralauser posted image Ocito ce biti mislilacuser posted image a ne neki sportas.

I tako. Puno posla imam za danas. MM ko zna kad ce doci kuci tako da smo nas dve danas solo verovatno do kupanja. I dalje joj curi nos. Ali valjda ce je proci uskoro. Pozdrav mame

clock-img

02.10.2013, 09:15

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

MiLj dogovaramo se za kafu pa svrni na temu ako si za...