writing-img

RE: da li prijavite muzevima sve sto kupite

clock-img

19.09.2020, 08:46

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Viče moj muž juče - Brza pošta bam je pred kućom! Rekoh - Nisam ništa poručila! Kaže on - Nemoguće da danas ništa ne stiže..😂
Mislim da mm je zanima šta kupujem. Nekad kad mu nešto pokazujem, on je u fazonu - Ma, ne smaraj, baš me briga. Naravno, nikad to ne kaže, ali po faci mu znam već. 😂 Nikad ne sakrivam ništa. Sa svojim novcem mogu da radim šta hoću. Kako ima ona fora - Ženina plata je njen novac, e a muževa, to je kućni budžet. 😂

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

19.09.2020, 08:50

clock-img

jess021

pencil-img

13404

Ne krijem nista, sve placam njegovom karticom 🤣

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

19.09.2020, 08:51

clock-img

Didy

pencil-img

7282

IZVORNA PORUKA: jess021

Ne krijem nista, sve placam njegovom karticom 🤣

Ahahahahaha... Ovo je najbolji komentar. 😂

clock-img

19.09.2020, 09:46

clock-img

betibupbg

pencil-img

287

Naravno da prijavim, da se pohvalim sto kaze nas narod.

clock-img

19.09.2020, 09:48

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27076

Nista ne krijem. Nema potrebe za time. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

19.09.2020, 09:55

clock-img

jess021

pencil-img

13404

Didy, jednom kad sam bila u Bigu, kaze hteo je da zove banku da blokiraju karticu, mislio da su mi je ukrali 😁

clock-img

19.09.2020, 15:16

clock-img

mikica88

pencil-img

2180

Ne prijavim, njemu je sve nepotrebno. Pa posle treba i moze.

clock-img

19.09.2020, 17:03

clock-img

betibupbg

pencil-img

287

Nije valjda da vam muzevi sami daju kartice?! 😅

clock-img

19.09.2020, 19:00

clock-img

mikica88

pencil-img

2180

Vidis to se negde desava,

clock-img

19.09.2020, 21:34

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Didy, jednom kad sam bila u Bigu, kaze hteo je da zove banku da blokiraju karticu, mislio da su mi je ukrali 😁

Jao, Jess, umirem od smeha! 😂😂😂
Ja kad kupujem nešto veće, samo mu pošaljem sms - Uplati mi para. I uplati mi uvek skoro duplo više. Ništa ne pita, samo prebaci e-bankingom, a pošto smo u istoj banci, legne odmah.
Nego, sad se set_ih situacije od prošlog leta. Krećem u grad i svašta nešto nam treba, mm se sprema za posao, kažem ja njemu - Prebaciću para na svoj račun (znam mu šifru na e-bankinku). Odlazi on na posao, odlazim ja u grad, stojim na kasi i kaže prodavačica - Nemate sredstava. Zovem ja mm na posao, kažem - Ne znam šta je s uplatom, što nije legla. Stiže sms posle par minuta - Nemoj da si pipnula ikad više moj e-banking nalog, uplatila si 20 000 dinara MTS-u. 😂😂😂 

clock-img

19.09.2020, 21:47

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Da se meni to desilo,izbio bi incident totalni.mada ja ni u najludjem snu nw mogu da zamislim da mi uplacuje novac za trosak..a,tek i vise ...u trecem zivotu.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

19.09.2020, 22:27

clock-img

jess021

pencil-img

13404

Didy, i? Vratili vam pare? 

clock-img

19.09.2020, 22:32

clock-img

mikica88

pencil-img

2180

Branki, u trecem zivotu i kod mene.
user posted image

clock-img

19.09.2020, 22:38

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Jao, Didy, bas sam se nasmejala. 😂

Ja nosim svoju i mm kartice. Nemam potrebu da bilo sta krijem. Za sada. 🙃

clock-img

20.09.2020, 00:45

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Didy, i? Vratili vam pare? 

Išao je neku izjavu da daje, vratili su nam posle nekih mesec dana. Došao on kući s posla tog dana, ljut, ne progovara. Kažem ja - Imam plaćen mobilni za narednih godinu-dve, ne moram da se cimam, šta fali. Samo me je pogledao. 😂
Ja obično idem u nabavku u kući, kupujem deci garderobu i sve ostalo što treba, pa moja plata ode ponekad dok ne legne nova. Nikad me nije pitao za šta će mi novac. Doduše, ja ni ne trošim previše na neke gluposti, mene kupovina smara. Kupim sebi nekad neku kvalitetniju obuću ili torbu ili odeću, ali to je daleko ređe nego što on sebi uzme. Uopšte nisam tipično žensko, ne volim da idem od prodavnice do prodavnice i da tražim, kupujem. U poslednje vreme, sve što mogu uzmem onlajn. 

clock-img

20.09.2020, 05:49

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Hahah sjajnp. Didy isto. Pre nekog vremena slicna situacija. Dao mi karticu i  kao imas para za sve ne brini. Ok. Obavljam ja sve redom. Stignem kyci i stize mi poruka: ajde spici i tih 123 din sto je ostalo nek ide zivot 😂

clock-img

20.09.2020, 06:09

clock-img

smeško

pencil-img

4271

IZVORNA PORUKA: Didy
Ja obično idem u nabavku u kući, kupujem deci garderobu i sve ostalo što treba, pa moja plata ode ponekad dok ne legne nova. Nikad me nije pitao za šta će mi novac. Doduše, ja ni ne trošim previše na neke gluposti, mene kupovina smara. Kupim sebi nekad neku kvalitetniju obuću ili torbu ili odeću, ali to je daleko ređe nego što on sebi uzme. Uopšte nisam tipično žensko, ne volim da idem od prodavnice do prodavnice i da tražim, kupujem. U poslednje vreme, sve što mogu uzmem onlajn. 

U ovome sam se bas pronasla. Sve isto.

clock-img

20.09.2020, 07:15

clock-img

mikica88

pencil-img

2180

I ja volim online da kupijem , lakse je. Ali nekd stvari moraju da se probaju.
Umem da preteram pa malo rasporedim kupovinu kad pokazujemuser posted image

clock-img

20.09.2020, 09:06

clock-img

jess021

pencil-img

13404

Kod nas je situacija takva da ja trenutno ne radim, ali sad bas razmisljam da je kartica od mm racuna vec godinama kod mene, nemam nikakav problem sa tim. Valjda nema ni on🤣

clock-img

20.09.2020, 09:15

clock-img

mikica88

pencil-img

2180

Sigurno zna da dobro raspolazes novcem. Odlicno.

clock-img

20.09.2020, 09:26

clock-img

jess021

pencil-img

13404

Pa ne mogu bas da se pohvalim, ali trudim se

clock-img

20.09.2020, 11:53

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Jess, 😂

Super si ti, sigurna sam.

clock-img

21.09.2020, 20:22

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Ja prijavim uglavnom sve, ali ne sto moram, nego onako sto sam laprdaca. Njega ni ne zanima sta sam kupila.Svakako sam ja taj Deda Mraz u kuci koji svima kupuje sve potrebno i nepotrebno. Dobro, eto mozda neku knjigu preskocim da pomenem, jer bas puno trosim na tu stavku, nekad vise nego sto bi trebalo.

clock-img

28.03.2021, 20:07

clock-img

flamingos

pencil-img

25628

Ništa ne krijem.Sve što se kupi,tu je,vidi se.Zašto bih krila?Tako je svih ovih,evo još malo,punih 28.godina braka.

clock-img

31.03.2021, 16:12

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Bas tako, ne razumem zasto bih krila sta kupujem? Nekad kazem, nekad ne kazem, ali ne da bih sakrila, vec zato sto zaboravim ili ne smatram bitnim. Ili mozda njega to ne bi zanimalo... I niko od nas ne vidi problem u tome