writing-img

RE: Produvavanje jajovoda (HSG)

clock-img

07.12.2012, 16:20

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Bubice,Snekile user posted image
Meni zakazali za utorak 11og...jedva čekam da prebrinem user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

07.12.2012, 16:58

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Bubo, snekile veliki user posted image
Jole, bice sve ok..user posted image

clock-img

07.12.2012, 17:01

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Hvala Dacka user posted image user posted image

clock-img

07.12.2012, 18:26

clock-img

Snekile7

pencil-img

427

Evo i ja da se javim, Bubica je pisala dok smo bile u sobi i odmarale.
Stvarno je maciji kasalj, barem smo tako mi prosle....Ne boli skoro nista, ali malo malo kao kada treba da dobijete i mogu reci da je osoblje fantasticno, moram da ih pohvalim, Dr Dokic i divni asistent, koji asistira pri hsg - u ( zaboravih kako se zove, javi se ovde po nekada) stvarno su divni, jako pazljivi, nasmejani ma sve pohvale, bukvalno smo se zezali svo vreme. Inace savetujem devojkama da ako rade u Visegradskoj rade kod Dokica, jer sam cula od osoblja da je ona jedan od najpazljivijih.... sto sam i osetila na svojoj kozi, stvarno je odlican.
Toliko, malo sam mozda bila opsirna, znam da znaci svim devojkama, i nemojte da se plasite kao ja, nije nista strasno.
Inace, znaci nalazi su da je prohodno, ali kao sto Buba rece, ima neki manji polipcic oko 0.5 cm, najverovatnije, jos du da vidim na ultrazvuku.
Pa ne znam da li to moze da smeta za iui ili vto, mislim da li ce traziti da ga otklonim, ako jeste .To je suspektni endometrijalni poloip, promera 0.5 cm, i nalazi se u predelu desnog roga uterusa...( ne znam sta sve ovo znaci)....

clock-img

08.12.2012, 11:10

clock-img

buba m

pencil-img

1066

Meni od juče curka krv po malo. Pogotovo posle mokrenja. jel to normalno posle hsg-a?
Snekile7 kako si mi?

clock-img

08.12.2012, 14:27

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Ženskice super što ste prebrinule to,sad budite vredne čim stane krvarenje user posted image
a baš je fino što ste bile zajedno user posted image mogla sam i ja sa MilenomTeom,to bi bilo duvanje za pamćenje user posted image
Nego,jel ste radile sa anestezijom?

clock-img

08.12.2012, 15:30

clock-img

milenatea

pencil-img

1560

user posted image Jolence, draga moja, da znas da smo mogle, zajedno smo jaceuser posted image , kako se ranije toga nismo setile, taman da vidia kolika sam kukavicauser posted image
Normalno je da krvaris posle Hsg-a pitala sam dva dr. opusti se i muckaj kad prestane

clock-img

08.12.2012, 16:50

clock-img

Snekile7

pencil-img

427

Bubice, ja sam odlicno, kao da nisam ni isla na hsg, meni ne ide krv, nemoj da brines i ja znam da se desava i da je to normalno da nekome ide krv.
Eto jedino treba da vidim za taj polip.
Devojke samo napred, mi smo radile bez anestezije u Visegradskoj kod dr. Dokica, koga svima preporucujem.

clock-img

09.12.2012, 16:37

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Milenice user posted image
imaš par (desetina user posted image ) pitanja na pp user posted image
Malo me strah,al preguraće se sve,bitan je cilj..user posted image

clock-img

09.12.2012, 17:09

clock-img

milenatea

pencil-img

1560

hehehe nemoj da se plasis, proci ce to za cas i samo da bude sve ok i da stignemo do cilja user posted image user posted image

clock-img

09.12.2012, 19:26

clock-img

Snekile7

pencil-img

427

JOle, nemoj da brines, a gde radis? I ja sam se tako plasila, kad ono nista bukvalno, skoro kao ginekoloski pregled, stvarno nista strasno.

clock-img

09.12.2012, 21:55

clock-img

branki*

pencil-img

20828

joleuser posted image
koliki god da je bol,sve se istrpi i zaboravi,zarad bebca..bice sve u reduuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

10.12.2012, 00:22

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Milenice,Branki user posted image
Snekile u niškoj klinici user posted image user posted image
Ma biće sve ok,namazala sam noktiće u crveno i doterala se user posted image user posted image

clock-img

10.12.2012, 08:09

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Jole, mislim na tebe. Mislim jaaaaaaaaaaakouser posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

10.12.2012, 08:10

clock-img

daca77

pencil-img

8079

I ja mislim, sugradjanko moja...Jasmina ce to da procacka i onda eto jos jedneuser posted image user posted image

clock-img

10.12.2012, 10:21

clock-img

milenatea

pencil-img

1560

Jole, mislim na tebe. posle hsg-a da se cistis za verkom iz crtica user posted image

clock-img

10.12.2012, 21:27

clock-img

degu

pencil-img

11332

Jole user posted image i ja mislim, samo da znaš user posted image
Biće sve dobro, hrabrice naša user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

10.12.2012, 22:03

clock-img

Ed83

pencil-img

274

Jole,dodjoh samo da ti pozelim puno uspeha sutra,da te produvaju dooobro i da dobijes,taman za novu godinu,najmanje 2 pokloncica;).... Bice sve u redu, nemo' se sekiras:))...

clock-img

10.12.2012, 22:04

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Verka,Veverkiću,Milenice,Dacka,Ed user posted image hvala na podršci dušice jedneee user posted image
Sutra odo da ih razbucam sa divnim jajovodima,biće sve ok! user posted image
Uradila sam malopre generalku u stanu sa sve kanilom u ruci,tako da me svaki pokušaj nervoze prošao user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 10.12.2012 22:05:11 >

clock-img

10.12.2012, 23:00

clock-img

milenatea

pencil-img

1560

joke, neka vide sutra sta su super kristalni jajovodi user posted image
mislim na tebe. kiss

clock-img

11.12.2012, 11:45

clock-img

Snekile7

pencil-img

427

Jooooleeeeee, sta se desava?????? Ajde, ajde ...javljaj, mislimo na tebe...

clock-img

11.12.2012, 11:53

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: milenatea

Jole, mislim na tebe. posle hsg-a da se cistis za verkom iz crtica user posted image

Ima to duvanje neku posebnu car i jedinstveni efekat. ha ha ha...Eto i Joleta i tebe za mnom ovog ciklusa.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

11.12.2012, 11:55

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Jole, mislimo na tebeuser posted image

clock-img

11.12.2012, 12:41

clock-img

milenatea

pencil-img

1560

hehehe daj Boze. Verka, poslacu ti pp. moram da te pitam nesto.
Jole, nestrpljico cekamoooooo. ljubim vas sve

IZVORNA PORUKA: Verolina

IZVORNA PORUKA: milenatea

Ima to duvanje neku posebnu car i jedinstveni efekat. ha ha ha...Eto i Joleta i tebe za mnom ovog ciklusa.user posted image

clock-img

11.12.2012, 13:15

clock-img

Snekile7

pencil-img

427

He, he ....ima, ima posebnu drazuser posted image ....