Poslednji tekstovi

Zaboravite "6-7", stigao je novi sleng, „41“!
Može se koristiti bilo kada i bilo gde.
Vreme sa detetom

4-godišnjak poželeo da spava u kartonskoj kutiji
Influenserka i majka troje dece Suzi Alison kaže da je to bio jedan od njenih najboljih roditeljs...
Odgoj i razvoj

Toliko je plakao da sam mislila da ce se ispovracati,ja sam sedela sve vreme ispred sobe i slusala sta se unutra desava,plakao je 35 minuta bez prestanka,vaspitacica ga nosila skoro sve vreme dok je plakao,jedino se on cuo
.Posle se malo smirio,pa s vremena na vreme valjda kad se seti da me nema opet u plac. Danas je bio sat i 15 minuta. Kako li ce biti sutra?
Mene tesi sto je to ocito slucaj sa svima i sto je to neki normalan proces. Kad skontaju da im je tu lepo i da se igraju sa drugom decom a da posle idu kuci, bice im ok. Trudimo se da budemo pozitivne
! Mislim da ce tako i Stefan da radi. Voli drustvo ali slabo jede. Sta sad, bitno da je zdrav.
...nema taj da ostane gladan pa makar mu nista ne bilo po volji... za svaki slucaj popije ujutru solju mleka pre nego sto krene...ako mu se bas ne dopadne dorucak...ali jede super, kaze vaspitacica, problem mu je da spava, odradi jedva 1h...
Plakao je kad sam ga ostavila,ali se brzo smirio,sedela sam ispred sobe nekih 10 minuta i kad sam se uverila da ne place otisla sam kuci. Danas je bio sat ipo. Jedino sto tamo nece nsta da jede,ali dobro,valjda ce i to vremenom da se promeni.
Crtanje je napredak
prst od tada ne jede. Ne znam kako da ga ubedim da tamo jede