Poslednji tekstovi

PRAVILA kada se u bebin jelovnik uvodi nemlečna hrana
Bez obzira da li je u pitanju majčino ili adaptirano mleko oko šestog meseca ono prestaje da bude...
Dojenje i dohrana

Kada vaš partner ne želi seks: 5 najčešćih razloga
Najčešće, razlog zašto jedan ili oba partnera više ne osećaju seksualnu želju nije taj što partne...
Porodični odnosi

(vrtic nam je odmah preko puta kuce) Prvi dan je bila tamo sat vremena. Posle par meseci je je prci put spavala u vrticu.
. Vjerovatno bi mi bilo tesko da ima godinu, pa da mora u jaslice...ali ovako sa 3 godine zna vec sve reci, odavno smo ostavili pelene, itd., pa ako nesto i ne bude u redu uvijek mi moze reci.
. Nadam se da mi necemo bas svaku mogucu bolest pokupiti.
i to bez plakanja. Jedino nije dozvolila vaspitacicama da joj promene majicu za spavanje i da joj one skidaju patofne,vec je sama skinula obucu i legla posto su je pustile da proseta po sobi i uveri se da svi spavaju,onda je legla i zaspala bez problema. Nakon dremke je cutala mirna u krevetu dok svi nisu ustali,onda je obavila na nosi posao i rucala tako sto je sve smazala i posle trazila jos supe.
kaze voli da se penje na stolice i stolove zato je sav u modricama.
ma uzas
kod peke sam na zidu videla da ima pise za dvoje dece da nesmeju mleko i kikiriki....