IZVORNA PORUKA: doktorkakristal
hvala BIG MUM sad sam odgledala,ja sam je nesto slicno masirala,ali sad cu bas kao sto je pokazano
Dobro veče svim mamama
Ispratila sam goste,uspavala djecu i muža

.
Doktorkakristal poslije masaže bebu stavi na sebe.Postoji tehnika
koža na kožu koja se primjenjuje na neonatologiji.Ja sam to radila sa svojom djecom i zaista uživala.
Kažeš da si kod mame i iskoristi tu blagodat,posveti se samo i isključivo bebi.
Zagriji prostoriju,okupaj se i stavi samo antiperspirant,bez mlijeka za tjela i parfema.Obuci samo pidžamu/trenerku a gore bez ičega,navuci bade mantil,bebu razgoliti(samo pelena). Stavi sebi na prsa u blizini srca.Ogrni je bade mantilom te joj pjevuši.
beba će se osjecati sigurno i zaštićeno jer su zvuk tvog srca slušala tokom 9 mj,i tvoj glas je najviše slušala i on joj je jako dobro poznat.
Djeca bolje napreduju kad se osjećaju zaštićena tj kad osjete majčinu blizinu i toplinu.
Kažeš da se navikla na ruke ma nije,navikla se na tvoju blizinu.Ljubavi nikad nije previše,nećeš je razmaziti.
Uživaj u njoj,u toj blagodati koja ti je podarena,trostruko će ti se vratiti

]
Moja kćerka će za 4 mj napuniti 6 godina i dan danas voli mi leći u krilo i staviti glavu na prsa,a kad spava spava na leđima sa raširenim rukama -kako spavaju zadovoljne i sretne bebe.A o sinu i da ne pričam on je jedna veeeelika maza