Jutro
Ja sam prava
mislim da ceo dan necu nista da jedem, zacementiran mi je zeludac...retko veceram, jos redje jedem suhomesnate proizvode, a jos redje pastetu Mozda sam je jela jednom za poslednje tri godine, a sinoc sam vecerala dva parceta hleba sa pastetom
...pa, da li mi to otvori apetit, ne znam, ali oko 01h mi mm doneo vruc burek i ja zasednem u 01:20 i smazem celu cetvrtinu sa dve solje jogurta
jaoooooooo
Vik, ne znam sta da ti kazem, da pop
covek. Ali, premeri sa postojecim, tj sa ovim sto imas vec, znas da se velicine razlikuju od proizvodjaca do proizvodjaca, pa mozda nije neka razlika u velicini. A, sto se depilacije tice, boli, pa boli, nisam primetila znacajnu razliku
Ja sam ocosavila, sigurno. Depiliram se od 8.razreda, toliko sam dlakava, da me majka pocastila zepterovim depilatorom za kraj razreda
i jadna me "cupala" nije mi dala da brijem vise noge. Od 3.rareda srednje depiliram i ruke i intimni deo kod kozmeticarke, svakih 20ak dana, jer sam kao vukodlak. Sada...depilirala sam se jos pre mesec dana i jos nisam zrela za novu turu, a pre toga dva meseca sam se "zapustala"
mislim, hvala Bogu, ali trebam uskoro na ginekoloski pregled