cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ;

clock-img

04.06.2014, 22:08

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: lanajelena

IZVORNA PORUKA: Torbica

Lanajelena kreni sa hrono ishranom i ja ti garantujem uspeh

Ne mogu bas da se skroz ubacim u to ali primenjujem ponesto user posted image

Samo ne ulazi u grupu na Fejsu, jer su admini sektauser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

05.06.2014, 08:08

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

kasno vec sam u grupi,ali samo citam user posted image

clock-img

05.06.2014, 10:54

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Ja sam juce odlepilauser posted image . Napravise Otela na grupi za hranu. Neka riba koja patetise kao da se sprema za FDU. I dobro kaze Nata 11-pecene jabuke i dukatos mafijauser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

05.06.2014, 10:59

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

mozda da napravimo grupu : svi mi koji volimo grupe o dijetama
mislim ok je sve to podrska i tako ali na kraju se uglavnom pretvore u paaa sektu user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

05.06.2014, 11:03

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Da da...uglavnom se pretvore u sektu. Izadjem ti ja iz te grupe i taman sam htela das udjem u drugu grupu o hrono ishrani , a tek ce ti meni nasa Nina26, ne ulazi, tek je to sekta.
Pa majku mu boziju, jer i kod slanine i paradajza mora da se oformljuju sekteuser posted image
I tako sad sam solo sa HI...Nema veze i onako sam sve skapirala.

clock-img

05.06.2014, 11:09

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ja sam usla u UN diet ili tako nesto
pa kao citala zene padaju u nesvest , vode ih po bolnicama a par njih grakcu kako je to samodrek user posted image
ma kombinacija namirnica i fizicka aktivnost al cik majcin sine reci to tamo user posted image
i tako
jedna moja teta je imala obicaj da kaze : debelaaaa? pa to su moji zubi natukli nisu misi dovukli

clock-img

05.06.2014, 11:12

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: Olga RR

ma kombinacija namirnica i fizicka aktivnost al cik majcin sine reci to tamo user posted image
i tako

Da da, pa da te gadjaju harpunom k'o kapetan Ahab kitoveuser posted image
Mislim strasno...a sto se uvrede administratori ako im kazes da si nasao jaje za 10 dinara, a oni za to nisu culi..Cccccccc, odmah pricaju kako ih vredjasuser posted image Gomila ludaka..Mada, hrono ishrana je stvarno, ali stvaaaaarno dobra. Nisi gladan i unosis sve, a mrsavis.

clock-img

05.06.2014, 11:15

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

pa sad cu morati i u tu grupu o hrono ishrani da se uclanim da vidju user posted image
ljudi su cudni jako
odoh da nadjem tu grupu , volim ja da se cudim user posted image

clock-img

05.06.2014, 12:11

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Olga user posted image user posted image user posted image danas ih ja nerviram tamo cekj svoj red :P

clock-img

05.06.2014, 12:12

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Jedino ako ne znaš kako izgledaju przena jaja i tostovan hleb mozes tamo saznati user posted image

clock-img

05.06.2014, 12:15

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Pretpostavljam da si ti Tamara user posted image

clock-img

05.06.2014, 12:16

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Daaaaaaaaa...jesi me napušila priznaj?

clock-img

05.06.2014, 12:16

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

što ste ozlojeđene,tcccccuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

clock-img

05.06.2014, 12:18

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Nisam,nego sam te spazila tamo user posted image ,odmah se prepozna nasa RR pijaca(ovo je sala zbog Markonija)

clock-img

05.06.2014, 12:19

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Zato što su sekta napale su neku zenu koja je rekla da je njoj skupo tipa da pravi četiri zdrava obroka od 150 din kad za 500 din moze da kupi materijal za tri dana po 4 "nezdrava" obrokaa...pola njih tamo su neke mucenice pored kojih musko nije ni proslo, nemaju ni kuceta ni mceta i sve trose na sebe i onda tako drve zenama koje jedva sastavljaju kraj sa krajem...e namerno ih sad j...jer su stoka

clock-img

05.06.2014, 12:20

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

user posted image ako i treba

clock-img

05.06.2014, 12:21

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Hahahaha selimo se na sve frontove :D RR ostaje najjači klan :D

clock-img

05.06.2014, 12:21

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Nego Anci sto ne ladis guzicu u moru nego visi ovuda...zavisnice posle meni nešto tvoj drug kaže

clock-img

05.06.2014, 12:22

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

IZVORNA PORUKA: Verolina

Pa majku mu boziju, jer i kod slanine i paradajza mora da se oformljuju sekteuser posted image
I tako sad sam solo sa HI..

E Verka bas si me nasmejala, iako tema nije bas tako naivna

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

05.06.2014, 12:25

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Stvarno većin tih gupa ide iz krajnosti u krajnost, celo jutro mi iskaču pred očima neka jaja od 160 din...kao da smo mi debili ne znamo koliko kostaju jaj. user posted image a sve da nabiju na nos toj zeni...
Stvarno ima fenomenalnih stvari i recepata, ali preterase sa jajima....

clock-img

05.06.2014, 12:28

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

Nego Anci sto ne ladis guzicu u moru nego visi ovuda...zavisnice posle meni nešto tvoj drug kaže

Pijem kafu sa mm,a dunda pala ko klada,spava

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

clock-img

05.06.2014, 12:32

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Nisam,nego sam te spazila tamo user posted image ,odmah se prepozna nasa RR pijaca(ovo je sala zbog Markonija)

user posted image
Ja sam izasla iz grupe kad je pocela trecerazredna izvedba Sekspira. user posted image

clock-img

05.06.2014, 12:33

clock-img

Ana13

pencil-img

972

user posted image
Kad sam bila u hrono centru na pregled,dr mi je rekla da se podhitno samoizbacim user posted image iz te grupe,jer se zene samo svadjaju,a pola info nije tacno.I ja izadjoh iz grupe. I sad ne vidim 'de ima ta jajca od 10 din user posted image user posted image

clock-img

05.06.2014, 12:35

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Ha ha ha, Anci, imas gde hoces...Imas na pijaci i od 7.99...

< Poruku je uredio Verolina -- 5.6.2014 12:43:37 >

clock-img

05.06.2014, 12:39

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

hahahaha ti si kralj...user posted image