writing-img

RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ;

clock-img

05.06.2014, 12:41

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Sva sreca pa nisam clan te grupe user posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

05.06.2014, 12:42

clock-img

Ana13

pencil-img

972

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ha ha ha, Anci, imas gde hoces...Imas na pijaci i od 7.99...

Jel vracaju tu jednu paru? Ne volim kad me pokrade neko pod izgovorom da nema sitno user posted image A 10 jaja,10 para user posted image

clock-img

05.06.2014, 12:44

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

user posted image Ali domaca jaja su ti u Beogradu 11, 12 i 13 dinara. Nema jeftinijih. Sad ce Leptirko da me lincuje, jos samo fali da joj okacim ovde omlet koji sam jutros jela.
A najbolja je bila riba koja propagira-pustite decu da donose svoje izbore (to se nije naravno odnosilo na izbor srednje skole, vec na hamburgere i na majonez) jer njena deca vole dzank fud. I ja reko, pa sta, vole sva deca dzank fud, ali to ne znaci da treba da se baci varjaca i da ih pustis da pasu pljeskavice svaki boziji dan. Ja je pitala da li bi ih pustila da po izboru uzimaju i ekstazi i opet ispadoh najgorauser posted image
Takodje sam rekla da se sa nijednim postom na grupi nisam slozila u potpunosti i time sam navukla gnev paradajz hordeuser posted image

< Poruku je uredio Verolina -- 5.6.2014 12:49:36 >

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

05.06.2014, 12:46

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Ana ako si ocajno debela, neokupana, zadrigla i u krizi srednjih godina vraćaju...ali moraš postovati na fb u grupi :D sliku jaja i cene a pored ti...user posted image ja sam navukla gnev kad sam napisala da nisam frustrina jer nisam tamo da bih smrsala nego zbog zdravlja (insulinske rezistencije)...
Inače Verkić od kad pijem litre caja dnevno stopih se...user posted image samo koskice će ostanu od mene

clock-img

05.06.2014, 12:47

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Verolina misliš Leptirko?

I aman ženo javi mi se na fb moraš me spasiti, imam sutra ispit zabrljala sam neki esej glupavi...user posted image

< Poruku je uredio Leptiric123 -- 5.6.2014 12:48:30 >

clock-img

05.06.2014, 12:49

clock-img

Anoniman

verka user posted image

clock-img

05.06.2014, 12:50

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Ispravila sam.
evo javljam ti se.
da ne kvarimo negativnu temu, svi znaju da sam na jaslama kod svekijevaca dok ne dodje struja u zgradi. E pa danas su svekijevci otisli u selo. Brzo sam natrljala oci lukom da ih dostojanstveno ispratimuser posted image Salim se naravno...
Elem, moja negativa je sto se vracaju vec sutrauser posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

05.06.2014, 12:55

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Hahahaha, znači samo da krenem sa hrono ishranom, sledi dobra zabava u grupi. user posted image
Mene bi sigurno primili u grupu ako bih okačila sliku gaća. user posted image Uklopila bih se ako ništa, a ono po veličini. user posted image
Izvin'te me, baš me je zaokupilo, uklapaju mi se ove gaće u svaku temu. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

05.06.2014, 12:57

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

https://www.facebook.com/TomislavGustin?fref=ts

Didy evo ti link za gace razne...meni ovaj ulepsa dan user posted image

clock-img

05.06.2014, 13:08

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Jaooooo, sta propustih skitajuci!!!!!! user posted image user posted image user posted image
Ja sam veliki pristalica hrono, ali nisam bila clan nikakve grupe, samo sam citala na Coolinarici temu, stvarno ima dobrih ideja!
Kontam kad da menjam soferku sto moje cedo razbi juce!~user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

05.06.2014, 13:15

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Ovo ce se pretvoriti u pozitivu,srecom (izgleda) da je Olga danas cuvar ona voli ovakve stvari user posted image

clock-img

05.06.2014, 13:47

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Da li sam luda? Cerka mi se umiljavala jutros sve radi toga da je vodim na rodjus user posted image Bice dobra, o daaaaa..... Stalno obecava!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

05.06.2014, 15:36

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

mi smo drzava gde je poznata Stanija, Saraja, Jelena ... ne znam prezime itd...
npr citam novine na netu i kod gole Stanije 150 komentara, Seke Aleksic 133 a kod Stefana Milenkovica 0! e to je tuga....
sada sam se iznervirala.

clock-img

05.06.2014, 21:00

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

bubulence i mene takve stvari izbace iz taktauser posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

05.06.2014, 21:27

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ma koga ne bi izbacile iz takta takve stvari,kada se ne cene prave vrednosti nego neki kič i šund,tako je u celokupnom društvu

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

05.06.2014, 21:53

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

A tek ministrov doktorat...user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

05.06.2014, 21:58

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

To kad sam videla na FB....user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

05.06.2014, 22:51

clock-img

nina26

pencil-img

3303

Verka, uclanih se ja u drugu sektu user posted image Nisam izdrzala, to je bilo jace od meneuser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

clock-img

05.06.2014, 23:44

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Verka smanjila si negativnu energiju...spasil si me za ispit user posted image sta bih ja bez tebe user posted image

clock-img

05.06.2014, 23:49

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

IZVORNA PORUKA: nina26

Verka, uclanih se ja u drugu sektu user posted image Nisam izdrzala, to je bilo jace od meneuser posted image

Ti obozavas da buse sektasica user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

06.06.2014, 07:04

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Nije ovo negativa, ovo je više nervoza.

Ne mogu da se opustim. Iduće nedelje idem na prvi pregled i da mi dr konačno kaže zašto nije htela da ja zakazujem nuhalnu. I ne hvata me panika, već jednostavno ne mogu da se opustim, nervozna sam - a znam da ne valja nervoza. Loše spavam, budim se noću (totalno atipično za mene), sanjam kojekave gluposti i 7.7. mi je godinama daleko.

MM je isto nešto steglo, neće da mi kaže šta je. Vidim da je i on u nekom grču, stomak nije pipnuo. I sa Anom i sa prethodnom trudnoćom je kad god odlazina posao, poljubi me i stavi ruku na stomak. Sada nema to sa rukom, tačno vidim da se uzdržava i da pokušava da se ne 'vezuje'. I taaaaaaaako... Dosadiću i Bogu i narodu.

Jdino što mi pada na pamet za dr je da misli da imam pravo na besplatni nuhalni, ako je to, ja bi mogla da idem od 26.6. i moliću sve žive da me što pre pošalju i reše muka.

I flunked anger management! }:->

clock-img

06.06.2014, 08:06

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Trco bice to sve u redu user posted image

clock-img

06.06.2014, 08:42

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27007

Trco saljem ti jednog grlisu. Moras malo da se opustis. Znam da ti nije lako. Mora sad da bude dobro sa bebicom.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

06.06.2014, 08:43

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: nina26

IzdajicOuser posted image

clock-img

06.06.2014, 08:43

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Verka smanjila si negativnu energiju...spasil si me za ispit user posted image sta bih ja bez tebe user posted image

Nema na cemu, ako mi oprastas sto ubacih tanzaniju i Bocvanu, prosto ne mogu bez te dve drzaveuser posted image