cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ;

clock-img

06.06.2014, 08:46

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Trco, s obzirom sta vam se desavalo, sasvim je ljudski biti malko suzdrzan. Navijamo da bude sve skolski!

Moja cerka je izjavila - Ja cu roditi dvoje dece jer imam DVE ruke user posted image Sto je pametna!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

06.06.2014, 08:49

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

user posted image kakva izjava

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

06.06.2014, 09:13

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Pa da, kao da mi je rekla da sam lujka. A nedavno mi je rekla -pa bilo bi ti lakse da imas dvoje dece! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

06.06.2014, 09:15

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Žene, sve znam i ja mislim da će isto sve biti ok ovaj put. Kod mene ide izgleda red kiretaže, red trudnoće. Sve jedno, opet sam na iglama. Mrzim samu sebe zbog toga.
Hvala vam i nadam se da neću mnogo da vi udavim.
user posted image

Torbice, izjava je hit user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

06.06.2014, 09:27

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Da li da se smejem ili da placem? user posted image Mislim, zakljucci su joj uh...teska je, kazem ja!

Patrijarh Pavle

clock-img

06.06.2014, 11:59

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

user posted image mrzim kad moram da radim posao pravnika,kad ga nemamouser posted image user posted image
i user posted image ti drzavu,samo smislja nove papire,stalno novo,novo..ko to cita!!! sta li oni u poreskoj radeuser posted image

clock-img

06.06.2014, 12:06

clock-img

branki*

pencil-img

20828

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Žene, sve znam i ja mislim da će isto sve biti ok ovaj put. Kod mene ide izgleda red kiretaže, red trudnoće. Sve jedno, opet sam na iglama. Mrzim samu sebe zbog toga.

trco,ma bice sve ok ovaj put,videcesuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

06.06.2014, 12:13

clock-img

Anoniman

Trco, to je sve normalno. Mi smo se u prvoj bas radovali, pa kad se desio spontani...Onda je dosla druga trudnoca i nekako se nismo ni radovali kao ljudi, pogotovo mm. ja sam se posle dabl testa opustila, a on nikad. Bukvalno je poludeo brinuci se o sitnicama i misleci sta sve lose moze da se desi.
Smiljka, mi smo sad nosili papire za poresku prijavu. Kad ne bi svake godine menjali pravila, mogli bismo i sami (tj. mm bi mogao, ja ne bih, haha) da popunimo. Ovako smo dali 30 evra racunovodji, ali neka, vredelo je, jer mi prvo da sedimo satima i studiramo zakone i pravila koja se menjaju pa onda da popunjavamo sve...mislim, imamo i drugih stvari u zivotu.

clock-img

06.06.2014, 13:02

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

meni konsultantska kuca trazi 2000eura!!!! tj.gazdi!user posted image

clock-img

06.06.2014, 13:59

clock-img

Anoniman

dobro, vi ste preduzece. mi smo porodica. user posted image a sta konkretno treba da vam obave?

clock-img

06.06.2014, 14:06

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

da izvrse istrazivanje cena na trzistu i stanje delatnosti,i da se ispise po kojim cenama prodajemo povezanim licima..da li su drugacije od ostalih kupaca..a nama iste cene..ma ni u poreskoj ne znaju kad ih pitamo..samo je pravilnik izasao..pricam ti pricu!user posted image

clock-img

06.06.2014, 14:08

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Ne radi mi rernauser posted image
samo da mi je znati kako je uspela sama da se pokvariuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

06.06.2014, 15:24

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Draga svekrvo, jel toliko prokleto tesko podgrejati rucak detetu?user posted image user posted image

clock-img

07.06.2014, 01:50

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

E meni je danas bilo nestalo struje,ja sam ladno mislila da su u pitanju restrikcije,a ono sklopka bila izbacilauser posted image došlo je negde do kratkog spoja pa sada samo prvi osigurač ne radi.Poludela sam u pola kuće u utičnicama nema struje

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

07.06.2014, 08:46

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Moram kuhinjske elemente da ispraznim, prebrisem, samo sto mali Kinezi ne iskacu, a tako me mrziiiii user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

07.06.2014, 11:18

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Trco, sasvim je normalan strah u pocetku. Bice sve ok user posted image i naravno da je lakse kada se nekome izjadas pa makar i ovde.

Dijana, a zamisli mene kada sam dosla posle dva meseca i videla rernu, tj donji deo onaj emajlirani unisten, trecina tog dela je izgledala kao da je prosuto nesto po njoj i emajl se oljustio... uzas... A znam da sam je ostavila cistu.

Jaoooo, zene ismejah se ja na temu hrono ishrane i fb grupe, morala sam mm da uclanim u grupu jer ja nemam fb, tj u obe grupe sam ga uclanila, hocu i ja da se smejem malo user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

08.06.2014, 10:21

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

evo i mene na istresanje....cijelu sedmicu me moj indijanac budi u 4 i kaze mm sinoc ustace on sa njom da ja spavam koliko mogu i jutros u 6 ona dva majmuna iznad nas se pocnu svadjat i to je trajalo do pola 8 tako da opet nista od moga spavanja,ne mogu vam opisati koliko sam ljuta mogla sam ih otic prebit (samo da sam malo veca i jaca)....pa koje budale jos ustaju u 6 da se svadjaju user posted image

clock-img

08.06.2014, 10:35

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Emicee u potpunosti te razumem,svakakvih ljudi ima na ovom svetu...ustaju ujutru da se svađajuuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

08.06.2014, 10:48

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Obozavam pse.Ali neke koje je neko iz Obrenovca doneo i ostavio cele noci laju izmedju zvrada...sve zvoni....unutra vrucina a ako otvoris prozor od nnoh nema spavanja....grrreee....ne stizem da ih danju uhvatim i slikam pa okacim na fb da ih mozda neko udomi.

clock-img

08.06.2014, 14:15

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Razmišljali smo da zovemo policiju ali nekako nam bilo glupo,sve mislimo neko će drugi al na kraju se gospodin pokupio i otišao...što je najgore oni su u zgradu doselili prije možda dva mjeseca i to im je prvi zajednički stan,kao da su iz prašume doselili.,,,

clock-img

08.06.2014, 15:26

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Ljuta sam,bjesna ,ogorčenauser posted image user posted image user posted image
Moj djever se juče izderavao na moju 6 -godišnju kćer,gađao je daljinskim ,psovao mater.A meni je psovao mrtvu majkuuser posted image user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

08.06.2014, 15:39

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Jaoooo BM! user posted image

Pa zasto? Sta mu je dijete krivo da je traumira?! Uffff user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

08.06.2014, 15:45

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Nije ovo negativa, ovo je više nervoza.

Ne mogu da se opustim. Iduće nedelje idem na prvi pregled i da mi dr konačno kaže zašto nije htela da ja zakazujem nuhalnu. I ne hvata me panika, već jednostavno ne mogu da se opustim, nervozna sam - a znam da ne valja nervoza. Loše spavam, budim se noću (totalno atipično za mene), sanjam kojekave gluposti i 7.7. mi je godinama daleko.

MM je isto nešto steglo, neće da mi kaže šta je. Vidim da je i on u nekom grču, stomak nije pipnuo. I sa Anom i sa prethodnom trudnoćom je kad god odlazina posao, poljubi me i stavi ruku na stomak. Sada nema to sa rukom, tačno vidim da se uzdržava i da pokušava da se ne 'vezuje'. I taaaaaaaako... Dosadiću i Bogu i narodu.

Jdino što mi pada na pamet za dr je da misli da imam pravo na besplatni nuhalni, ako je to, ja bi mogla da idem od 26.6. i moliću sve žive da me što pre pošalju i reše muka.

Trco da li si ti to trudna????? ne mogu da verujem da sam propustila taj trenutak,verovatno jer ne posecujem cesto te teme,ali sam beskrajno srecna zbog tebe user posted image user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

08.06.2014, 15:46

clock-img

big mum

pencil-img

1690

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Jaoooo BM! user posted image

Pa zasto? Sta mu je dijete krivo da je traumira?! Uffff user posted image

Kreten jedan samoživi,sve sam opisala OVDE

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

08.06.2014, 15:50

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Citam . user posted image

Udavila bih ga . user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!