Poslednji tekstovi

Psihomotorni razvoj bebe
Prva godina života deteta predstavlja jedno od najintenzivnijih i najuzbudljivijih razvojnih razd...
Promo objava
Sve o bebama

TRUDNIČKO, PUTOVANJE I PRELAZAK GRANICA
Posle nedavnog slučaja žene vraćene sa granice, advokatica Dušica Dukanac razjasnila je pravila, ...
Trudnica

...definitivno sam je ja budila,danas me komsinica jesam li nesto bolesna i ja kazem ne a ona kaze pa kasljes vec dvije sedmice po cjelu noc
).
Doru sam okupala i nahranila negde oko 19 i 15 i oko 20 h odem da se tusiram a muz je uspavljivao,i odjednom cujem njega vice panicno da izadjem iz kupatila,kad Dora povraca u mlazu i na nos i na usta,bukvalno sve je izbacila
presvukla sam je i ponovo ponudila mlekom popila je 90 ml,sad je mm uu strahu da je ostavljamo samo jer se to desilo kad je zaspala on je spustio i slucajno ostao u sobi ,jao vise cu da poludim
uvek je drzimo na rukama posle jela u sustini je stalno i nosimo kad spava preko dana onda je u jajetu koje je podignuto,krevetac smo odavno podigli,nevira me sto je dr u fazonu kasice ce to resiti prvazicice ona to,znam i ja tu nema neke velike filozofije al opet je muka kad se boris sa tim svaki dan