Poslednji tekstovi

Zaboravite "6-7", stigao je novi sleng, „41“!
„Mislim da ne možete razumeti `4-1` bez razumevanja `6-7`“, kaže jedan stručnjak.
Vreme sa detetom

4-godišnjak poželeo da spava u kartonskoj kutiji
Influenserka i majka troje dece Suzi Alison kaže da je to bio jedan od njenih najboljih roditeljs...
Odgoj i razvoj

. Nije mi logicno da je kupovno zdravije kad znam da je moj tata ili moj komsija licno na kamenu samleo psenicu ili kukuruz. Ja dajem prednost svemu sto je domace. Pogotov kad znam od koga je. Evo juce ja komsijama odnela krompir, luk crni i beli, cveklu i teglu kompota od tresanja. A oni meni dali paradajz i krastavce i ringlova i paprike roge. (mi imamo paradajz ali ga jedemo brze nego sto uspe da sazri kod nas a oni imaju paradajz u plasteniku). Danas ce jos doci komsinica da beremo blitvu ovde kod mene. Od strica uzimam domace kravlje, od komsija domace kozije, jedan komsija nam daje hladno cedjeno suncokretovo ulje, drugi komsija voce, pa med. I td. Mi tako ja malo vama pa vi malo meni. I uvek mi je bitno da je domace. Ja im svega napakujem, pa se menjamo. Nije sad to mozda tacan iznos kolko nesto kosta, nekad dam vise nekad manje tj oni meni daju vise ali mi tako. Plus kazem komsija i melje zito.
ili se odmah melje i td.
mozes da joj das,porasla je