Poslednji tekstovi

Da li je stresnije odgajati dečaka ili devojčicu?
Iako pol sam po sebi nije presudan, neka istraživanja ukazuju da tipovi izazova mogu da se razlik...
Odgoj i razvoj

PONAŠANJE DECE KOJE RODITELJI NE SMEJU DA IGNORIŠU
Odgoj dece nije lagan, ali mnoge stvari u detinjstvu utiču na to kakvo će dete biti kada odraste.
Odgoj i razvoj

...idem danas kod na kontrolu kod ovog sto ce me poradja, pa ce me uputi. Sve sam zaboravila iz prve trudnoce, sve! Zvala me juce koleginica, pa me podsetila i za internistu, moram i na EKG,a ne secam se ni to gde sam i kako radila u prvoj trudnoci
Popodne kad me izbombarduje informacijama, ima da se uslogiram, u ovoj trudnoci sam tako blentava i zaboravna, da to nije zdravo. Uopste ne licim na sebe.
! Vec sam uveliko popila
, ali reko' samo da vas pozdravim!
A vi znate koliko sam rečita
) jutros sam imala trip da mi je ispao čep pošto je bilo dosta sluzi ali ne krvave nego bele a ja inače uopšte nemam sekret kao većina trudnica posebno sad na kraju (doduše juče se smilovah pa dadoh mužu neka se malo raduje i ovako se nesećam kad sam mu zadnji put dala a bebi stalno kažem "jeb
. Ne osecam se umorno nego mi je stomak toliki da mi prosto smeta..ne mogu sve sto hocu da uradim..
lele...mada i to je bolje nego da me danas pregleda jedan dr, sutra ova kad mi uzima briseve
Citala sam u odgovarajucoj temi, nista strasno, ali eto...da si kazem nesto
kako si ti,ljubimo te,nedostaješ ali bitno da uživkate vas troje
Ic'' se ne sekiram, a sto, ne znam. Osecam se dobro. Kaze mi da je akuserski nalaz uredan
to nema veze