cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ]

clock-img

12.03.2014, 23:14

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Klarita tako i meni nizak pre trudnoće,a sad isto dođe do 110,120 videću šta će ovaj moj da kaže u petak,mada je on skroz flegma.
Jao smešno mi za tm,ne deluje mi rasejano,a odmah se setih na onog što izgubio Sinišu,mislim da ću ja s mojim slično da prođem kad krene panika user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

12.03.2014, 23:37

clock-img

Milica cica

pencil-img

887

Ma svi su oni manje više takvi, moj već par puta ostavi ključeve sa spoljne strane vrata i onda se ubi tražeći ihuser posted image

clock-img

12.03.2014, 23:53

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Mico user posted image a drugarica mi priča za nekog lika što odneo ženi u porodilište sportsko sedište od kolica,umesto tvrde nosiljke,za iznošenje bebe user posted image user posted image

clock-img

13.03.2014, 08:21

clock-img

little_one

pencil-img

4663

Jutro trudnice!

Ja danas na kontrolu, jedva cekam....sinoc sam opet dobila bolove i kontrakcije tako da cemo danas da vidimo sta se desava....ledja me otkidaju...moram mamu da aktiviram vise oko Andree, postaje mi sve teze....inace sam sva otekla, prsti kao cevapi, noge kao balvani, pritisak dobar....

Jole, mislis autosjedalicu donio da iznesu bebu...pa i mi smo u AS iznijeli bebu, a i ovu cemo, ne znam kako drugacije da ih vozim sigurno u autu.user posted image

clock-img

13.03.2014, 08:59

clock-img

Fidelity

pencil-img

98

Dobro jutro user posted image

LO, to obavezno..neka ti bude tu mama ili ko moze..do sad i nekako a sad vec bolje da imas uvek nekog pri ruci. Otkad sam usla u deveti, dok ne dodje mm sa posla uvek je neko sa nama- moja mama, ili brat..ili svekrva. Em ja ne mogu vise sve sto treba oko cerke , em nikad ne znas kad ce krenuti porodjaj.
Javi se posle kontrole.

Ja sam juce malo sredjivala a danas kad mi dodje mama nastavljam.

Ovaj deckonja bas sutira..

Pozdrav debelkeuser posted image

clock-img

13.03.2014, 09:31

clock-img

Moja sreca

pencil-img

105

Dobro jutro
Klarita,tako svi oni rade..svi sve zaboravljaju,panice,ne razmisljaju..sve mora da se kaze/nacrta...
A sto se tice te krvi,valjda nije nista strasno,sad je osetljiv.A pritisak ti je ok,oni tako naplase nas da je to strasno..i meni je tako nizi od pocetka i prve i sad ove trudnoce,i u prvoj mi je isao isto na 120/80 pa mi dr nije nista rekla.Ima ih raznih
Moja mrva je juce sou pravila ceo dan,a tako mi smesno kad je osetim..

clock-img

13.03.2014, 09:47

clock-img

superm

pencil-img

3244

Dobro jutro, user posted image . Ja sam imala ludacki puls u trudnoci, srce je umelo da mi lupa...a ja sam se normalno osecala. Ipak, treba to reci ginekologu. Ja sam na samom operacionom stolu(carski rez) imala problem, kao i danima pre toga, kada legnem na ledja, stomak, koji je bio izuzetno tezak, pritisne mi srcanu aortu, i onda pocnem da trnem, a srce da se bori. Ja nisam to prijavila ni ginekologu ni anesteziologu. Dakle, sve je proslo srecom ok, ali SVE, i najmanju promenu treba prijaviti.

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

13.03.2014, 09:54

clock-img

superm

pencil-img

3244

IZVORNA PORUKA: Klarita

Ma, nista mi ne kazeuser posted image majke mi. Sem da nije opasno user posted image A, ja se ne sekiram jer mi je pritisak po njemu povisen, 120/80, a inace mi je pre trudnoce bio 90/60, u toku trudnoce 100/60, 110/70, uz tahikardiju konstatntnu. Tri puta mi merio, kao da je 200/100...ma, stvarno se ne opterecujem, te s toga nemojte ni viuser posted image Strahovito me iznervirao u vise navrata mm sat vremena pre nego da krenemo i jos par puta na putu do klinike, tako da je taj blagi skok od togauser posted image sigurno. A, od cega krv u spekulumu sa sekretom, plus sam ginodaktanol stavljala do pre dve nedelje u pmuser posted image muka mi vise majke mi...sad nemam tegobe ali sama pomisao na onaj spekulum sto ga videh, odmah mi izazove sve moguce
A, mm me iznervirao jer:
1. Opet je njegov otac odvezao "moj" auto bez pitanja, a ja krenula po drugaricu
2.Kad smo uzeli K u vrtic, zaboravio joj torbu u vrtic user posted image
3. Prvi usao da se tusira, iako zna da nece njega da pregleda ginekolog user posted image
4. Kad smo krenuli da ostavimo K kod mojih, poveo je bez jakne i patikauser posted image
5. Kad smo posli od mojih zaboravio moju drugaricu da pokupiuser posted image
6. Na mostu umalo udario u traktor koji je vukao neku masinuuser posted image
7. Onda se zamislio i promasio skretanje za kliniku, uz opravdanje da nas dve pricamo samo o bolnici, pa mislio da nas vozi tamouser posted image

Klarita, ti si kralj...slatko si me nasmejala. Posebno ovaj deo kada se tm tusira prvi...user posted image user posted image user posted image
Imoj muz ume tako da me iznervira svojim 'izgubljenitisom'.
Ovo za TAHIKARDIJE procitaj sta sam napisala u predhodnoj poruci.

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

13.03.2014, 10:02

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

Jutrouser posted image ..
Kafa mmm.

Ja sam juče bila kod dr.Jelene - ona me izgrdila i zbog kilaže i zbog ishraneuser posted image . Te insulin veliki, te štitna nije najbolje, te pritisakuser posted image ..tako da samo obećala i sebi i njoj da ću biti odgovorna prema sebi i Danici. Bolje i to, nego da me profa smesti na odeljenje. A tek što su mi stopala i zgloboi otekli..haos.
Gorušica me ne napušta.
Danica je ovih dana mirna, javi se uveče kad legnem!

user posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

clock-img

13.03.2014, 10:22

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

ciklama,pa kakvo je stanje? Koliko si se ugojila? Sto kazes bolje vodi racuna nego da lezis u bolnici..user posted image

clock-img

13.03.2014, 13:09

clock-img

subotičanka

pencil-img

58

drage moje,ja sam se jutros u 7 i 50 porodila,Momčilo je 3650g i 51cm.Bilo je čupavo ali je sve na kraju OK

clock-img

13.03.2014, 13:14

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

IZVORNA PORUKA: Jole84

Mico user posted image a drugarica mi priča za nekog lika što odneo ženi u porodilište sportsko sedište od kolica,umesto tvrde nosiljke,za iznošenje bebe user posted image user posted image

Jole, da tvoja drugarica nije pricala o mmuser posted image ?
LO, mm doneo OVO VELIKO umesto ASuser posted image kad mu ga od glavu nisam udarila tamouser posted image

Jole, rasejan je blaga rec za njega...ja se sve plasim da nije pocetni stadijum Alchajmera, pa on je nacisto pogubljen. Svaki dan ima bar po jedan biser, barem jedan, a neretko pet sest...e, majko mila!

Ciklama, uzivaj, ne opterecuj se previse, odmaraj, pripazi na ishranu i nervozuuser posted image Danica zvezda je u pitanju i naravno, ti user posted image

Superm, hvala, prilicno sam otvorena i pricam i kazem sve...ali imam vec iskustva pa ne brinem previse, a i znam da dodatno nerviranje zna sve da ugrozi. Jos sam i zavrsavala neke skole za medikamente, pa sam skroz opustena sto se i toga ticeuser posted image Hvala na savetima user posted image

Ja kad bih vam pisala sve bisere mm, izazvala bih vam porodjaj od smehauser posted image

LO, (pisem s brda, s dola) javi sta bi...a, i ti ga pretera sa ciscenjem i ostalim, daj lezi malouser posted image

Von, kad bese ides na UZ?

clock-img

13.03.2014, 13:20

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Otvorila sam temu za Subotičanku. Dobrodošao nam Momčilo, neka si nam zdrav, prav, veseo i pametan user posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 13.3.2014 13:23:32 >

clock-img

13.03.2014, 13:22

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

u ponedeljak user posted image user posted image
klarita,moja sestra je u tom izvela bebca,ne u AS!user posted image

clock-img

13.03.2014, 13:23

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

trudnice , preimenovale ste chat
to znaci da ga zatvaram ? user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

13.03.2014, 13:24

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

IZVORNA PORUKA: Olga RR

trudnice , preimenovale ste chat
to znaci da ga zatvaram ? user posted image

Ja sam se zezuser posted image U ime prezimena mm, oprosti user posted image i molim te, vrati nazivuser posted image

Lele, Von user posted image mislim, lele za iznošenjeuser posted image Ja sam se ušlogirala kad sam ga videla. To bilo pred NG, bar 20 očeva, što baba, deda, stričeva i ujaka bilo u hodniku za otpust, većina sa AS, poneki sa platnenim korpma, a ovaj moj sa golemu korpu user posted image
Mogu da zamislim koliko jedva čekašuser posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 13.3.2014 13:27:54 >

clock-img

13.03.2014, 13:30

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

oprosteno user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

13.03.2014, 13:37

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Oldzi, ti si carica user posted image
Idem da klopnem nesto, pa cu po dete u vrtic, pa cemo opet na predstavu u Nisuser posted image zapelo mi dete da bude glumica, pa sta cu, mora je vodim...
Hemoroidi me stisli, stavila sam neki home made melem od margarina, pa ce odradi posao. Cekam i rezultete od jutros sa transfuzije i iz laboratorije...opet sam odložila briseve za sutra.Smaram se žestoko s tim.Ljubim vas sve do večeras!

clock-img

13.03.2014, 13:45

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

klarita,sta smo uradileuser posted image
mm je dosao po mene u bolnicu bez moje jakne,i ja izlazim sa bebom,a njega nemauser posted image ..otisao kuci po jaknu,samo sam u sebi vikala idiot!

clock-img

13.03.2014, 14:43

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Ženske user posted image
LO nije doneo as a ni tvrdu nosiljku kao Klaritin,već baš ono sportsko sedište od kolica,na slici što je Klarita postavila skroz levo user posted image taj je baš lik user posted image Javni kako si prošla na UZ,duuuuugo nisi bila,nemoj da mi ne preneseš ako mi zet mahne user posted image user posted image
Superm i ja imam tahikardije,da znaš da ću i to da kažem dr,sutra mi je kontrola user posted image
(ja ponešto preskočim da ne budem kao neka baba koja se samo žali,a nešto mu i kažem user posted image )
Von baš ti se odužilo vreme do UZ,još samo malko user posted image
Olga oprosti rasejanim trudničicama,ja ću da počnem da beležim bisere,smotana sam ko sajla user posted image
Danas sam bila kod dr opšte prakse,nešto mi je jezik beo već dve nedelje,izgleda su neke gljivice pa da ispiram. Posvađala sam se sa dve ili tri babe,em čekam u redu s bolesnima,svi se prave da ne vide stomak a još bi one preko mene,e pa neće da može,baš sam bila zla! Bezobrazluk.
Posle sam šopingovala user posted image
kupila sam sportsku nike torbu,veliku,da bude za mene za svaki dan a i za bebi stvari,jer sve one bebeće što sam gledala deluju mi male. Za porodilište imam jednu staru,poveću,srećom me je Lepta upozorila kakvi su uslovi na klinici.

clock-img

13.03.2014, 14:54

clock-img

Lepterija

pencil-img

445

Samo ti slusaj Leptu, bas je steta nositi novu torbu tamo, jer se sve isprlja kad stoji ispod kreveta, imas malu matalnu zardjalu natkasnu i to je sve. Po meni je glupo i svoje spavacice nositi zbog krvarenja, ustanovila sam da zene ipak nose bolnicke.
I ja sutra idem u Nis na kontrolu, jedva cekam da vidim koliki su, valjda blizu kg i sta rade.
Suboticanko, user posted image za user posted image , bice to momak i po!

< Poruku je uredio Lepterija -- 13.3.2014 14:55:05 >

clock-img

13.03.2014, 14:56

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Kude si be Lepto user posted image user posted image
Baš sam čitala spisak ovde na RR,vidim da žene nose one jednokratne podmetače zbog krvarenja.
Kad sutra dolaziš,možda se i vidimo na klinici user posted image

clock-img

13.03.2014, 15:11

clock-img

degu

pencil-img

11332

user posted image e Jole da sam te videla kako postrojavaš babe :DDD
Al stvarno su bezobrazne. Ja se sad super osećam i sve mislim ne vidi mi se stomak i nije mi teško ništa da čekam, al se tako kod dr-a i u apoteci uspaničim baš zbog tih kliconoša. Primetila sam da ti tu tvoju devojanu obećavaš svima user posted image
Moram da priznam da sam i ja svoju obećala i Milici cici i Lepteriji user posted image
al to je sve zbog trudničke zaboravnosti :D

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

13.03.2014, 15:11

clock-img

Lepterija

pencil-img

445

Ja u 8h cekam da se svi dr okupe na kolegijumu. Kad izlaze, moram da nahvatam moju dr, inace je posle ne nahvata. Nekad me gleda na dopler na 4. spratu na patologiji, a kad je gore guzva zbog AC, onda dole cekam UZ. I ti ides na Gak, ja mislila privatno kod Lukica?
Ju, vidi ovo i Degu me izdala. Ajd ako je MC u pitanju, oprastam, a za Jole nemam reci, svuda svoju salje, htela bi sad i u Banjaluku, zna ona gde ce i ja bih se vratila u BL. user posted image

< Poruku je uredio Lepterija -- 13.3.2014 15:15:00 >

clock-img

13.03.2014, 15:20

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Degu inače sam baš flegma,ali tako kad se iznerviram baš budem smešna user posted image Stvarno su bezobrazne a plus i bolesne,ma užas. Uvek sam puštala starije ljude preko reda da ne čekaju i ustajala u busu,ali kad se ovako prave blesavi neće više da može.
Obećala sam je svima,pa gde upali,moramo vešto da biramo zeta,lako je njima kad ovako fine snaje u ponudi user posted image Bojim se pomisliće da su nam devojčice-lake ženske user posted image user posted image
Lepto ja sve idem kod njega u kc,jer imam tamo jednu prijateljicu koja me vodi uglavnom kad on dežura,nijednom mi nije dala privatno da odem. To je dobro zbog uštede naravno ali s druge strane,on tamo nema vremena da mi se posveti,ali šta je tu je. Sad ga vrbujemo za porođaj user posted image
Ja ću verovatno da idem uveče tek,tako da nećemo da se sretnemo,ali drugom prilikom kad dolaziš javni da se kafimo,organizovaću čas posla i nišlijke,a i Klarita je sigurno za,vidiš da se samo skita user posted image