cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ]

clock-img

13.03.2014, 15:28

clock-img

degu

pencil-img

11332

Lepto nisam izdajica, samo sam zaboravna user posted image A ostaviću mojoj curici da bira između momaka, mada i Milica cica će imati devojanu, možda za tvog momka pa da se sve orodimo user posted image
A znaš kako Jole, babe su u fazonu pa šta ako je trudna, ja sam kopala kukuruze trudna i šta mi je falilo. A zaboravile su da su one bile trudne sa 16 godina a mi sa 30 user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

13.03.2014, 15:31

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Mi sa 30 i to jedva živo user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

13.03.2014, 15:41

clock-img

degu

pencil-img

11332

Jole jesu li te zvali iz Akse za grudnjak?
Ja sledeće nedelje idem za NS, posle ko zna kad ću, baš sam mislila da ću uspeti i to da pokupim odmah da ne moram nikog da jurim da mi diže user posted image al se ne javljaju još.

clock-img

13.03.2014, 15:41

clock-img

Mille

pencil-img

244

Klarita me nasmejala do suza sa biserima svog mm-a. A vidim i drugi imaju bisere. Moj dragi momak je pre neki dan promasio citavu ulicu kad smo isli u posetu a vec je poceo da komentarise kako zene ne umeju da se objasne, jer sam sa prijateljicom bila na vezi da nam objasni kuda da idemo. Sto se tice baba, one su najgore. Za njih nemam strpljenja. To je sve postalo takobezobrazno. Pre se znao red i postovali smo starije jer su zaista bili vredni postovanja, sad se ponasaju kao da su osvojili svet. Moj deka nije bio takav i ja sam mu se ceo zivot obracala sa Vi. I danas kad vidim starije sosobe koje su normalne, maximalno se potrudim da im izadjem u susret i kad im ne treba moja pomoc, a bezobrazni nisu zasluzili. Kao da su sisli sa planine i svi treba da im dvamo u prste. E pa to tako ne ide Zasluzi prvo.

I don't dance to a different drummer, I have my own music in my heart.

clock-img

13.03.2014, 15:44

clock-img

degu

pencil-img

11332

IZVORNA PORUKA: Jole84

Nama još malo i zbog starosti i zbog trudnoće da ustaju user posted image

clock-img

13.03.2014, 15:56

clock-img

Mille

pencil-img

244

Hahahaahahahaahahahaha user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: degu

clock-img

13.03.2014, 16:13

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Degu user posted image user posted image user posted image 2 u 1 user posted image
nisu me još zvali,koliko sam razumela do kraja ove nedelje će,nadam se da ćeš da uklopiš. Obavezno javljaj kakav je user posted image Ja se bojim da nisam omašila sa brojem grudnjaka,da se nisam precenila ili podcenila user posted image
Mile znači i ti muku mučiš s babama user posted image što je interesantno,dede prvi propuste trudnice i uopšteno muškarci.

clock-img

13.03.2014, 16:45

clock-img

Mille

pencil-img

244

Da Jole, u pravu si, muskarci reaguju, kao da su oni bili trudni i izradjali sav ovaj silni narod.

clock-img

13.03.2014, 16:48

clock-img

Ushtipak

pencil-img

117

E slatko ste me nasmejale sa zaboravnim i pogubljenim muzevima user posted image Ja sam nekako osecala da ce moj tako da reaguje, pa sam mu nekoliko puta diktirala sve detaljno kako cemo kad dodje po nas u porodiliste i terala ga da mi ponavlja, da ga preslisam. I koliko ce da da babici koja oblaci bebu, i kada, i sta da mi spakuje od odece, i sta da kupi u prodavnici... Cak sam mu rekla i u kojoj cvecari da mi kupi cvece i koliko treba da kosta buket, da se ne slikam sa nekim jadnim gerberima user posted image Naravno, moja mama je spakovala garderobicu za bebana, nekoliko varijanti, da babica odabere. A malo nas je iznenadio gabaritom, kad se rodio, nista od onih stvari br. 56 za novorodjence nam nije bilo taman, sve pucalo na njemu. Odmah smo presli na 62...
Blizi mi se opet to vreme, joj, tacno mesec dana do termina danas! U utorak cu saznati kad idem na carski i sta treba od analiza i to je to...

clock-img

13.03.2014, 16:55

clock-img

Moja sreca

pencil-img

105

Meni samo da je jedno oko bilo da ga vidim dok sprema krevetac,pegla stvari za bebu dok sam ja bila u porodilistu...user posted image
A kako ce sad biti,videcemo..sad ce imati pomocnika,pa valjda nece nista zaboraviti

clock-img

13.03.2014, 18:39

clock-img

Suncepravde

pencil-img

610

Cao svima, evo da se javim. Pratim vas sve na rr samo se nisam ukljucivala jer ne mogu sa mobilnog...
Sledece nedelje idem na kontrolu pa cemo videti. Inace sad sam bas velika....

clock-img

13.03.2014, 19:21

clock-img

mika79

pencil-img

1743

Sunceuser posted image
Vidim pričate o muževima ja ozbiljno razmišljam da se ili sama odvezem do porodilišta ili da zamolim svekra, jer ako me mm bude vozio ja ću se od muke poroditi u kolima, on se toliko uspaniči i oko sitnice a ne oko toga, kad sam se onesvestila mm je pozvao hitnu, oni došli pregledali me, sve je uredu ali da bi bila mirnija preporuče oni da odem do dr. i kažu oni mogu sa njima jer videvši mm ne preporučuju da on vozi koliko je bio van sebe, a samo sam se onevestila, mogu da mislim kako će biti kad krene porođajuser posted image

clock-img

13.03.2014, 23:42

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

nema LO da javi kako je bilo na kontroli...LO javi seeeeeuser posted image

user posted image cmoka za sve!

clock-img

14.03.2014, 00:45

clock-img

Fidelity

pencil-img

98

Drageuser posted image
Ujutru idem na kontrolu...valjda ce me konacno pregledati, mnogo me zanima da li sam pocela da se otvaram. Celog dana osecam bas slabe menstrualne bolove a nacitala sam se iskustava drugorotki koje nisuni skontale kad su pocele prave kontrakcije..pa su se zamalo porodile u autu..
Samo sam nabila nervozu i sad osluskujem sve sto mi se desava..sto je zamorno jer u ivoj fazi sve me zivo i boli..Doduse, osecam da mi se malko steze stomak ali to je sve vrlo blago.

Laku noc drage...user posted image

clock-img

14.03.2014, 08:46

clock-img

Milica cica

pencil-img

887

Jutro trudnjače kako ste mi? Kod nas prelep sunčan dan, a ja u stanu..uh jedva čekam dan da mogu u šetnju, ali moramo da budemo dobri još malouser posted image Sve vasuser posted image

clock-img

14.03.2014, 08:53

clock-img

mika79

pencil-img

1743

Milice user posted image još malo pa ćeš u šetnju sa bebicamauser posted image

clock-img

14.03.2014, 09:16

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

I ja danas na kontrolu i UZ. Kičma mi se raspada, počela sam da se gegam a to uopšte nisam radila u prethodne 2 trudnoće.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

14.03.2014, 09:18

clock-img

jovana jojo

pencil-img

907

Jutro trudnice ajte nauser posted image nisam se javljala jer sam bila bolesna ovih zadnjih mesec dana malo ja pa malo cerkica pa mi nije bilo nidocega. Jos uvek mi nos zacepljen koristila 8 dana neke dvoje kapi ali djabe neki pritisak i nikako da se odcepi. Dr mi zakazao porodjaj za 26 mart a 25 marta u 8h se javljam u bolnicu sa istorijom bolestiuser posted image konacno ce stici beba bas sam sva kilava i jedva cekam da se porodim i da se ovo zavrsi bas me bole ledja ali bas bas. Nadam se da ce mi se nos do tada odcepiti da idem zdrava u bolnicu. Danas sam vadila krv za craski sve ono sto treba i u ponedeljak idem kod interniste. Cerkica mi sutra ide kod tate ja ostajem sama pa mi ni oko toga nije svejednouser posted image ali smo se dogovorile da dodje po mamu i bata da nas izvede iz porodilistauser posted image
Ostale trudnice kako ste ... user posted image

< Poruku je uredio jovana jojo -- 14.3.2014 9:21:47 >

clock-img

14.03.2014, 09:53

clock-img

Moja sreca

pencil-img

105

Jutro
Virusi na sve strane,cuvajte se trudnjace.Mene na srecu drzalo samo 2dana.

clock-img

14.03.2014, 10:22

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

IZVORNA PORUKA: degu

user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

14.03.2014, 11:31

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Jutro ženskice user posted image ko je za kafu?
Ja sam baš loše spavala,što zbog trčkaranja u wc a najviše jer su mi se jako nadule noge i ruke plus trnjenje,ruke mi tolko trnu da me booooole,evo to i sad traje,levu ne osećam (još malo mi fali da kuckam nogama user posted image ) Pijem mg svakog dana ali ništa. Još ono malo što sam dremnula,sanjala sam da me guši til od suknje i da umirem user posted image
Ko nam danas sve donosi vesti sa kontrole? LO,NM,Fidelity i Lepta? user posted image ajde ženeee user posted image Moja kontrola će tek u nedelju,jedva čekam.
Uštipak baš me nasmeja s gerberima user posted image ja cveće ne volim,pa ću da mu naglasim da mi uopšte ne kupuju,nisam ni znala da treba user posted image
Srećo tvoj je sad bar uvežban user posted image user posted image
Sunce baš te nema,javljaj kad dođeš s kontrole kako nam je vršnjakinja user posted image Nema ni Cece ovih dana?
Miko,Poc,Mico,IvaMark šta ima novo kod vas user posted image
Jojo bitno da si malo bolje,probaj adrianol kapi za decu,meni su pomogle,bogami se približilo user posted image

clock-img

14.03.2014, 11:38

clock-img

Milica82

pencil-img

112

Cao svima. Ja bila na uz prekjuce i video dr mesak i zuto telo. Kaze to je dobar znak. Ja sam tek 6ta nedelja. Bas sam na pocetku.
Mene danas ubija glava. Sta i da li uopste smem nesto da popijem jer prosto ne mogu da izdrzim?

clock-img

14.03.2014, 11:39

clock-img

little_one

pencil-img

4663

Pozdrav debelice!

I kod nas suncan dan, mi smo citavo jutro provele u dvoristu, ja sam uglavnom sjedila a ona se zanimala u pijesku, sva se isprlja ko prase al masina pere pa me bas briga user posted image

Juce bila na kontroli, stanje nepromijenjeno, dr rekao da stisnem noge jos 15 dana pa da radim sta hocu user posted image Ultrazvuk iduci petak zakazan. Danas kalendarski ulazim u deveti mjesec user posted image a od ponedjeljka mi zvanicno ostaju 4 pune nedjelje do termina...e sad kad cemo da se upoznajemo jos ne znam.

Prija mi sunce, kao da mi je i raspolozenje malo bolje, cim se moze duze biti napolju odmah je lakse...sreca pa malac dolazi u proljece, pa cemo moci biti i napolju dok ne krenu vrucine...a onda smo opet osudjeni na zatvoreno veci dio dana...

Poljubac za sve!

clock-img

14.03.2014, 11:43

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

LO user posted image baš me nervira taj tvoj dr pravo da ti kažem user posted image kolko ovaj moj izbegava ručno gledanje,tolko tvoj UZ. Pa ko bre da dočeka sledeći petak,svaka ti čast user posted image Srećan ulazak u devetiiii user posted image
Milice smeš panadol ako te jako boli,bravo za mešak user posted image Uskoro i srculence!

clock-img

14.03.2014, 11:48

clock-img

Milica82

pencil-img

112

Bas me stravicno boli. Ne mogu da funkcionisem od bolova.
Sledeci uz mi je za 15 dana pa se nadam da ce do tada sve biti ok.