writing-img

RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ]

clock-img

25.03.2014, 12:54

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

NM, jel treba prevoz veceras? 17 i 40? user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

25.03.2014, 12:56

clock-img

mika79

pencil-img

1743

Klarita tebi se baš približilouser posted image srećno sa zakazivanjem. Uštipak moguće je od supice i pice da poraste pritisak. Možda si se nasekirala i zbog sina pa malo podigla pritisak. New mom nadam se da je rezultat bolji ovaj putuser posted image

clock-img

25.03.2014, 14:08

clock-img

Mille

pencil-img

244

NM nadam se boljem rezultatu, Ustipak verovatno je do supice i pice. Pica je slana, a supica takodje i jos ima jako puno elektrolita. Jedi par dana bljutavu hranu i pij dosta tecnosti, pozajmi od nekog aparatic i mislim da ce sve biti super.

I don't dance to a different drummer, I have my own music in my heart.

clock-img

25.03.2014, 14:36

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Ushtipak i meni je oko dve nedelje pred porodja pritisak malo skocio ali dr tome noje dala znacajuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

25.03.2014, 14:52

clock-img

Peace*

pencil-img

4888

IZVORNA PORUKA: New Mom

IZVORNA PORUKA: Peace*

New Mom, ti si već 31 nedelja??? user posted image

Jok. 32.nedelja. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

25.03.2014, 14:57

clock-img

Ushtipak

pencil-img

117

Dobila sam aparat, i dalje mi je 130/90. Dr mi se ne javlja, popodne cu je nahvatati pa da vidim sta je. Znam da dr google nije bas najbolji izvor informacija, ali procitala sam na vise relevantnih sajtova da poviseni pritisak ovako kasno u trudnoci moze biti znak predstojeceg porodjaja, ups!
Klarita, nije me muz iznervirao pre merenja pritiska, iznervirao me posle user posted image Radi do kasno vec mesecima i rekla sam mu da oladi i da dolazi kuci na vreme ovih poslednjih 10 dana, zivo me zabole uvo sta se desava na poslu i da li ce da propadne svet ako njega nema. I on opet juce zaglavio do sedam. Toliko sam vikala... Trazila sam mu broj sefa, da ja razgovaram s njim, ako mm nije sposoban. Poludela sam... Ima dobru platu, zahvaljujuci tome sam dobila i auto i dadilju, ali sto je mnogo, mnogo je, zar ne?

clock-img

25.03.2014, 15:09

clock-img

mati

pencil-img

6676

Ne brini za pritisak,mozda ti ukljuci lekove. Ja nikada nisam imala problema sa pritiskom,pa sam od osmog meseca morala da ga kontrolisem, pila sam methyldopu. Sve se regulise kad se porodis, mada je meni posle skroz pao. Sta ces, drugo stanje.user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

25.03.2014, 15:15

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Ushtipak, ipak je muz u pitanju, obrni okreni user posted image Ne moz' covek s njima, a ne mozemo ni bez njih...udri brigu na veselje. Sedi u auto, pa u soping, meni to uvek najbolji lekuser posted image

Pokusaj sto vise vode da pijes, noge u vis ili u soping, dete kod babe, a tm neka rinta. Bolje da ga nema sada nego kada dodje bebacuser posted image

Sve vas user posted image

clock-img

25.03.2014, 22:42

clock-img

Nimfa

pencil-img

594

IZVORNA PORUKA: Jole84

\
Nimfa nedostaješ i ti nama user posted image Kako se snalazite vas dve?

Jole hvala na pitanju,dobro smo.Poceli grcevi pa se ne snalazimo bas ali pokusavamo sve pa ce valjda da se ublaze posto su dosta jaki user posted image

Ali da ne upadam ja ovako u temu za trudnice pisacu u razgovori mama,da ne dobijem opomenu user posted image

clock-img

26.03.2014, 08:15

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

user posted image

Zakazala user posted image 03.04. prijem, 04.04. sekcija.

Sinoc sam bila besna kao ris, posvadjala sam se s mm, drala se kao luda, a zasto? zato sto mi je ginekolog obrazlozio da je sve popunjeno od 1.do 5. i kako on ne radi vikend, tek od 7.da se dogovaramo. Popizuser posted image sam. Pred njim ne, ne smem user posted image samo sam se stuznila. Ali u kolima je bilo zlo i opako na putu do kuce. Obecao je da ce mi poslati poruku ujutru, i budim se jutros i mm mi cita poruku, koju vama napisah. user posted image

clock-img

26.03.2014, 10:22

clock-img

Lepterija

pencil-img

445

user posted image Klar i smiri strasti ako želiš da dočekaš april user posted image

clock-img

26.03.2014, 11:00

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

user posted image Lep datum..04.04.2014.

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

clock-img

26.03.2014, 11:43

clock-img

mika79

pencil-img

1743

Klarita user posted image za zakazan cr, sad možeš da se opustiš i još malo uživaš u čarima trudnoćeuser posted image Trudnice samo da vas user posted image

clock-img

26.03.2014, 14:21

clock-img

degu

pencil-img

11332

IZVORNA PORUKA: Klarita

user posted image

Zakazala user posted image 03.04. prijem, 04.04. sekcija.

Predivan datum user posted image
Uštipak koriguj malo ishranu i prati taj pritisak, ako i pored toga skače obavezno se konsultuj sa lekarom. Milici cici je bio takav kad je dobila terapiju. Nije taj pritisak još strašan al ne bi valjalo da raste. Samo prati.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

26.03.2014, 15:51

clock-img

Mille

pencil-img

244

Stare tudnice odlaze, prave novi korak, a nove dolaze :) Ushtipak, glavu na pashu, noge u vis, bice sve super. Klarita bravo za datum, sad samo docekati bebirona. Uzivaj :)

I don't dance to a different drummer, I have my own music in my heart.

clock-img

26.03.2014, 19:17

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Devojane moje, hvala vam na podrsci user posted image

Nego, poteralo me, K mi trazila da joj umesim kiflice i ja sta cu, mesilauser posted image mm poludeo kad naisao i video. Na pola me zaboleo stomak, pa evo od 15 h do sada sam lezala, a on ih peko i razvio za jos dve tepsijeuser posted image
Od sada pa do daljnjeg, nema rabota za mene ic' od ic'user posted image sto rece lepta, mora docekam april

Ushtipak, sta bi s pritiskom?

clock-img

26.03.2014, 19:20

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Otiso mi prvi postuser posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 26.3.2014 19:22:42 >

clock-img

26.03.2014, 19:36

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Trudnjace evo jedan za sveuser posted image
Klarita ko radi CR? Zaboravila sam,mislim da je Misa,al aj da pitam..user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

27.03.2014, 08:59

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Serpi, ja cu u Le da radim CR. Dr Mitic iz Nisa mi je vodio trudnocu, pa si verovatno zato pobrkala user posted image

Ajmo, user posted image

clock-img

27.03.2014, 09:10

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

Trbuščići lepi pozdrav!

Ja se preselila u neki kućerak, majstori krenuli da rade u stanu, s tim što su mi prvi dan digli živac. Trebali su da krenu u 8, te sam ja zakazala tada i majstora za prozor, da što pre završi, jer ovi drugi lupaju struju za zidove, i kao ne žele da im iko drugi smeta (a sami su rekli da zakažem prozore u 8). Veče ranije me ovi za struju zvali da će ipak doći u 9, tako da sam se ja juče nacrtala u stanu i otvorila u 8 majstorima za prozore (a nije da sam blizu, našla sam stan na Voždovcu). Prozore extra uradili, brzo i temeljno. Ovi drugi nisu došli u 9, već u 13. radili do 15. I posle sam im drobila - došli u 13 radili do 15, baš lepo!!! /navodno zbog kućnog reda, a lepo sam im rekla da sam se sa komšijama dogovorila da rade od ujutru do 17 ta tri dana koliko traje lupanje, i istakla obaveštenje, i niko ne se ne buni). Jbt. samo da se izvuku.
Sada im je mm otišao u vizitu, da vidi da li su krenuli od ujutru. Ja uzela i jedva našla stan na 20 dana, a oni u startu kasne. pi..im.

Iskukah se ja, odoh sada da radim, pa ako stignem kasnije da odem da izaberem kolica u Brestillu.

Ljubim vas sve! user posted image user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 27.3.2014 9:36:41 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

27.03.2014, 09:31

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Zdravo drugarice,

Klarita, jos maloooo.. jaoooo, kad se setim prosle godine u ovo vreme sam i ja pocela da odbrojavam i iscekujem ali se moja beba malo zabrojala user posted image

Dunja, ma sa njima samo ostro a cinjenica je da vole da zabusavaju, narocito kada se placaju po dnevnicama.

Bila sam u utorak na UZ, videla bebinja user posted image laze dr da je nemirna beba, bio je u lezecem polozaju, hahaha... to sam prvi put cula da beba moze biti u lezecem polozaju. Juce nam je bilo punih 18 nedelja, tako da mi tiker zuri jedan dan samo. Ova dr mi je rekla da je termin 27.avgust, mada i ne verujem u termine jer sam sa proslom bebom presla termin i duboko zasla u 42.nedelju user posted image

LO, ima li te? Blizi se kraj martaaa.....

Nema nam neko vreme mamice91...

Pozdrav za sveee

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

27.03.2014, 09:35

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

ivaMark, samo se plasim da ne pozuri, a moz' da ceka kol'ko 'oce, jer ja sam na zakazani carskiuser posted image
I mamica91 je zakasala sa majstorima user posted image , Dunjci, drzim ti palceve da izdrzis, ali majstori su user posted image svaka cast izuzecima.

clock-img

27.03.2014, 10:39

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Juhuu ženske user posted image
Klarita baš mi se sviđa datum user posted image zetko ovan a ova moja bik,ko će tu da ima veće rogove leleeee user posted image pazi se sad,mani se mešenja,leškari....
Nema nam LO par dana,a ni Jelt?
Uštipak kako pritisak?
Dunjči baš si zakasala s majstorima user posted image nadam se da će brzo da ti prođe to pa posle samo uživancija u novom domu user posted image
Iva bravo za ležećeg bebija user posted image user posted image

Ja bila do higijenskog da odradim sve one analize što treba za porodilište,korpokultura,brisevi,test na žuticu...izgleda mi malo omašili venu pa mi je mnooogo modro,proći će valjda do kraja dana,baš boli.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

27.03.2014, 10:51

clock-img

Milica82

pencil-img

112

Zdravo svima user posted image
Ja sam bila u subotu na uz i u principu sve je bilo ok. Culo se bebino srce, velicine je 9mm, sto je ok za taj uzrast (7 nedelja). Jedino sto mi je dr rekao da bi voleo da ima vise prostora za plodovu vodu ali kao videcemo kako ce se to razvijati. Jel imala neka od vas takav slucaj? Malo me je to uplasilo.
I da vas pitam jos nesto. Ja imam uzasne mucnine i povracanje, sta god da stavim usta pa cak i vodu. Sta vam je pomagalo. Probala sam sve sto mi je pomagalo i u prvoj trudnoci ali sada ne pomaze.

clock-img

27.03.2014, 12:07

clock-img

Moja sreca

pencil-img

105

Stomaci gde ste? user posted image
kod mene ce neka kisa izgleda,pa od svrckanja nista.
Da vas pitam kad su poceli grcevi u nogama da vas muce,ako su vas mucili? Mene poceli skoro,a sve nesto mislim da je rano.
I kad ste osetile bebu pod rukom preko stomaka u drugoj trudnoci? Moje dete ne moze da doceka,a ja kad mislim da ce beba da se ritne i stavimo ruku ona se smiri,a do tad luduje.