writing-img

RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ]

clock-img

24.03.2014, 16:51

clock-img

degu

pencil-img

11332

E Mara obavi to kao od šale user posted image
Jole ne veruj više drndavim ultrazvukovima. Ja sam trebala ovih dana na kontrolu al mog dr-a nigde u rasporedu do 21.4. To će biti 2 meseca od prethodnog pregleda. Malo me brine što ni za komisiju neću imati sveži izveštaj al ako me budu vratili na posao u 7. mesecu onda stvarno user posted image
Klarita ženo ako bude 1.4. niko ti neće verovati da si se porodila, svi će reći ma daj, aprililili user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

24.03.2014, 18:45

clock-img

mika79

pencil-img

1743

Degu nadam se da te neće vratiti, verovatno će ti napisati da za sledeći put doneseš izveštaj, neznam kako je kod vas ali kod nas je komisija liberalna, mene nisu ni videli a dva puta mi produžili, samo referent iznese overen uputuser posted image

clock-img

24.03.2014, 18:56

clock-img

Lepterija

pencil-img

445

Lepto kako si pozdravi nam banju,obožavam jeeee,naročito pećinu i lepinju s kajmakom

Jole, i ja najvise Pecinu i lepinju s kajmakom, hahaa, eto mogla si celo leto da provodis kod mene, ali posto si otkazala prijanje sa mnom, zao mi je draga, taj kajmak neces kusati user posted image
Ja standard, dobro sam dok ne krenem u setnju i skontam da ne mogu da setam. user posted image za tvoju devojanu i ja UZ nesto ne verujem, ili je to do strucnosti lekara. Danas su mi deca nesto uspavana, mora da je zbog vremena, manje sutiraju. Sve vas user posted image

clock-img

24.03.2014, 19:13

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Kako ste mi trudnice? Mene ubija ovo vreme.user posted image
Moze li neko da mi odgovori na temi zapusen nos?

clock-img

24.03.2014, 19:16

clock-img

Moja sreca

pencil-img

105

Mene tako glava boli,da li od virusa ili od vremena ili od oboje,ne znam...ali razbija...

clock-img

24.03.2014, 19:36

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Moguce od oboje. Ja spavala popodne inace ne spavam al ova kisa user posted image

clock-img

24.03.2014, 19:38

clock-img

Moja sreca

pencil-img

105

ja htela al ostalo samo na zelji,mali nije hteo da spava,jedva cekam da ga spakujem u krevet user posted image

clock-img

24.03.2014, 19:40

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Puste zelje user posted image

clock-img

24.03.2014, 19:43

clock-img

Moja sreca

pencil-img

105

bas tako...

clock-img

24.03.2014, 21:22

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Klarita, ne moze tako. Imenjak nek ceka 8.04., da dele i ime i rodjendan.user posted image

Kod mene dan u 5.brzini. Jutros vadila krv i urin, pa isla za Pa, pa po klince, pa dok sam njih sredila... Odoh da spavam, sutra moram da se opet mucim da OGTT. Grlim vas sve!

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

24.03.2014, 21:28

clock-img

lavica28

pencil-img

172

user posted image i ja prelezala celo popodne!

NM ja jutros od 7h u Dz radila Ogtt do 11h! Posle sam navalila na hranu da mi se u jednom trenutku toliko slosilo ali pre mislim da je od onog sparnog vremena a ne sto sam bila gladna. Rezultati su mi ok, bar ono sto sam nasla na netu da rastumacim dok ne odnesem kod doktorke.

Sutra idem poslednji cas skolice u porodiliste, pa se spustam dole na zakazani Dopler.

Inace bebec me pritiska ceo dan, inace je nisko, buni se sto sam sedela toliko dugo jutros user posted image i zato ziveo krevet i horizontala user posted image

clock-img

24.03.2014, 21:33

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Ma radila sam vec OGTT, ovo mi je ponovljeni jer su mi nalazi granicni. I ovo ce biti 4.put da ga radim, unapred mi je muka od pomisli na to.

clock-img

25.03.2014, 07:24

clock-img

Nimfa

pencil-img

594

pozz user posted image ,ja samo da mahnem,bas mi nedostaje ova tema,najvise sam pisala na njoj,sad samo citam druge teme user posted image ,

Veliki user posted image za sve

clock-img

25.03.2014, 08:46

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Nimfa, haj i tebi. Brzo cemo sve da se selimo odavde i pravimo mesta cekalicama.

Dobro jutro. Divno jutro user posted image ugledala sam Marinu temu, vi raspolozne sta ces vise kad je napolju sve tmurno.

NM, ne moze 8.dr mi ide na odmor posle 5.user posted image Je l' si vec na klinici?

lavice, baci pogled tamo na temu. Ma bice sve u redu, no sikiriki. Bitno da se ispostuje protokol. Ali i NM i ti i sve moje user posted image bice sve u redu.

Ajmo, user posted image ja veceras idem da zakazem porodjaj user posted image

clock-img

25.03.2014, 08:53

clock-img

Peace*

pencil-img

4888

New Mom, ti si već 31 nedelja??? user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

25.03.2014, 10:06

clock-img

Mille

pencil-img

244

Hej trudnice drage, danas opet sunce, juce mi je bio bas tezak dan,mada me dr oraspolozila kad mi je javila da ce me primiti uvece na pregled, a trebalo je tek u sredu. Jedva sam docekala da odem. Beba je naprednija par dana po merama sa UZ-a, teska je 700 g, mrda se i stuca, sve izgleda odlicno, samo srce je gledala 10ak minuta, kaze da sve deluje savrseno. Hoce da pogleda srce opet za dve nedelje, pa cemo onda nanovo da se gledamo na mesec dana i da opet proverim KKS i Urin. Mara se porodila, imam utisak u rekordnom roku. Bravo za nju. Kako su mi ostale trudnice? Saljem vam svima veliki zagrljaj user posted image

I don't dance to a different drummer, I have my own music in my heart.

clock-img

25.03.2014, 10:23

clock-img

Ushtipak

pencil-img

117

dobar dan svima! Bila sam juce kod dr u domu zdravlja, 23. po redu, zatekla sam je vec umornu i nadrndanu. Pre toga mi je sestra izmerila pritisak i po prvi put je bio povisen, 135/90, a dr nije nista rekla, cak mislim da nije ni procitala, a ja se nisam snasla da je pitam. Dala mi je uput za hbs ag sto traze za porodiliste, ctg mi je bio dobar, nema kontrakcija i to je to. Ako krene ranije, krenulo je, porodicu se ili kad beba hoce ili 4. aprila kad mi zakazano. Posle su me moji naplasili za taj pritisak, da to ne valja uopste, pa ne znam ni sta sad da radim iskreno. Zvala sam doktorku iz Misovica, ali ne javlja se, verovatno je u porodilistu, pa cu probati kasnije. Kod kuce nemam onaj merac, pa da proverim sama, tako da... Inace, mali sin mi je spavao kod babe i trebalo je da dodje kuci danas posle 5, ali dovesce ga uskoro jer mu je zapusen nos skroz i ne moze ni da spava ni da jede, a oni ne umeju da mu ga ociste. Mislim da cu se poroditi u kuci, sama, sa slinavim dvogodisnjakom, kako je pocelo...

clock-img

25.03.2014, 10:23

clock-img

sansa

pencil-img

464

ejjj trudnice da li su se jos nekome vratile mucnine ili samo meniuser posted image user posted image

jedan je krevet a nas je dvoje za devet meseci bice nas troje :-)))))

clock-img

25.03.2014, 10:31

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Sto mrzim kad mi ode post user posted image

Ushtipak, nasmeja me sa onim da ces se poroditi sama u stanu sa slinavim detetom user posted image
Pokusaj da ne mislis previse o tome sto te opterecuje, ako je ikako moguce. Probaj da pozajmis od nekog merac i meri pritisak. Izbaci slano, gazirano i ostalo sto moze da poveca isti...znas i sam sta sve i kako, da ti ja ne solim pamet user posted image Jos malo pa cemo da se zalimo kako ne mozemo da se naspavamo, smrsamo i ostalo user posted image

Meni juce, muka, muka, pa kad se najedoh kod mojih odmah mi proslo user posted image

clock-img

25.03.2014, 10:45

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Dobro jutrooo user posted image
Degu ne verujem da će da te vrate,nisu valjda toliki ludaci user posted image
Lepto user posted image user posted image ja se nadam da još ima nade,kud se ne setih ranije tog kajmaka user posted image
Maki što se tiče Marisola meni nije uopšte pomagao samo mi je pokrenuo sinuse da cure,probaj sa kapima za decu Adrianol se zovu.
NM srećno na ogtt,da bude sve u redu user posted image
Lavice možda ti se slošilo od glukoze,groooozna je...
Nimfa nedostaješ i ti nama user posted image Kako se snalazite vas dve?
Klarita nek ti je sa srećom zakazivanje user posted image
Mile bitno da je sve ok na uz,juhuuu user posted image
Uštipak meni je dr rekao da je granični pritisak za nas sa nižim,130 sa 90,baš bezveze od te tvoje dr što nije ni pogledala,mada si se možda nešto trenutno unervozila pa skočio,dobro bi bilo da proveravaš kući.
I ja omanjila slano i gazirano i malo manje otičem ili mi se čini user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

25.03.2014, 11:05

clock-img

Ushtipak

pencil-img

117

Sansa, mogu mucnine da se vrate, zavisi i kako ti se beba namesta i sta gura unutra. A mogu da budu i od trudnickih vitamina, ako ih uzmes na prazan stomak? To su mega kolicine i cesto izazivaju mucninu, ako je od toga, uzimaj ih kasnije u toku dana i uz jelo.
Klari, Jole, hvala na savetima. Sve se mislim, da nije zbog toga sto sam juce uzela i pojela celu picu i supu iz kesica, a ne zna se sta je slanije? Inace ne jedem tako, ali beba je trazila! user posted image Necu da gresim vise, obecavam.

clock-img

25.03.2014, 11:15

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Uštipak moguće je user posted image još ako si popila i nekoliko kafica...user posted image U svakom slučaju ako možeš pozajmi od nekog.čisto da proveravaš,a ti beše ne otičeš?
Kako se samo lepo vadimo na bebu....user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

25.03.2014, 12:42

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Prija Jole, kafa samo trenutno poveca pritisak, ali studije su pokazale da kafa ustvari snizava pritisak user posted image pre ce biti od supice. A, da te nije tm nesto kDWBFQ;WLHLQBDC, kao mene moj onaj put user posted image sad mi smesno a, mogla sam onda da ga pridavim.

Sansa, u pravu je Ushtipak, vrlo moguce i od vitamina. Ne znam koje i kad pijes i kakouser posted image

NM se jos ne javlja...sad cu obidjem i temu o OGTT, mozda je ima tamo.

Gde su nam Ana i lavica? Lepto, i ja volim Soko banju, na jesen dolazim Boze zdravlja, pa da se vidimo sa bebironima user posted image Degu user posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 25.3.2014 12:43:16 >

clock-img

25.03.2014, 12:42

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Odradih jutros ta vadjenja krvi, rezultati posle dve, taman kod dr imam zakazano u pet. Posle isla u skolicu, malopre dodjoh kuci, a uskoro vec moram po klince.

clock-img

25.03.2014, 12:44

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: Peace*

New Mom, ti si već 31 nedelja??? user posted image

Jok. 32.nedelja. user posted image user posted image