cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kozmetika za bebe..

clock-img

26.09.2011, 16:46

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: cani

Mi smo dobili Sudocrem u paketicu u bolnici i meni  se ne dopada tekstura,nekako je presuv da bih bebi mazala svakodnevno ceo taj deo ispod pelena,nekako mi je kao cinkova pasta,vise za akne ili sl.Pavlovicka mozda ne mirise najlepse al zato se nije nijednom ojeo ni letos na onolikim visokim temperaturama.

Ne maže se ceo deo ispod pelene već samo čmarić sa bukvalno trunčicom kreme, kao što rekoh za tri i po meseca smo potrošili četvrtinu kreme od 60 gr. Nikad joj se guza nije ni zacrvenela a kamo li da se ojela uz iste visoke temperature letos... I da, ne smeta mi miris pavlovićeve nego što je onako masna meni ne bi prijalo da sam stalno zamašćena pa ne verujem ni da može detetu da prija, posebno ne na visokim temperaturama ispod pelene, pa još ako ima i široki povoj odozgo...

Inace sudocrema ima u vecini apoteka.

clock-img

26.09.2011, 19:07

clock-img

cani

pencil-img

317

Ja sam pricala o mazanju kreme na celo pelensko podrucje,ne samo na anus.Uostalom,100 ljudi,100 cudi,ne svidja mi se krema,Pavloviceva mi je bolja i to je to.

Once upon a time I could control myself...

clock-img

26.09.2011, 21:45

clock-img

coka11

pencil-img

308

Zar sudocrema nije sa cinkom, samo za ojede? Zašto bi to mazali svakodnevno? Valjda samo po potrebi.

"Važno je možda i to da znamo:
čovek je željan, tek ako želi
i ako celog sebe damo,
tek tada možemo i biti celi."

clock-img

26.09.2011, 22:36

clock-img

Anoniman

I u uputstvu piše, kao što nam je privatna patronažna savetovala, nekoliko puta na dan... 

clock-img

08.10.2011, 09:33

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja ne znam šta ću sa onim kupkama i kremama što smo dobili u paketu u porodilištu, Becolino i neke koje Lily proizvodi, ne znam kako se zovu. Jel to neko probao?

ja sam cula od nekih mama sve pohvale za becolino!
sta se tacno od kozmetike dobije u paketicu?

mozda od bebinog sestog meseca npr koristiti to becolino koje je dobijeno u paketu.

clock-img

08.10.2011, 10:37

clock-img

nela79

pencil-img

1365

I ja bi da pohvalim i Bekolino i tu drugu kozmetiku sto se dobije u paketu. Super mirisu, nismo imali nikakve reakcije tako da , sve pohvale. Bas sam ponovo prije par dana kupila Bekolino sampon

clock-img

26.11.2011, 18:02

clock-img

Ljishka

pencil-img

22

Koristimo Hipp kozmetiku od prvog dana po izlasku iz bolnice i moram da kazem da je odlicna. Nema nikakvih nezeljenih reakcija, a fenomenalno mirise. :) Za guzu naravno Pavloviceva. :DDD Da li je neko koristio Chicco kremicu za lice za hladno vreme i kako vam se cini?

Ti si ucinio moj zivot savrsenim... V <3

clock-img

28.11.2011, 17:31

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

da li se od prvog dana, tj prvog kupanja kuci moze koristiti kupkica-da li za celo telo ..da li se samo npr sebamed kupkica razmuti u vodi, pa tako bebica kupa?

a ako se ukaki, moze sapun, isto sebamed?

clock-img

28.11.2011, 18:09

clock-img

Anoniman

Ja sam prvih mesec dana sigurno a možda i jače kupala sapunom (chicco) a onda sam uvela njihovu kupku a sapun ostavila za guzu kad se ukaki. Sa 3 i po meseca smo uveli šampon, prvo smo probali johnsons, ali se osula pa smo prešli na oprobanu chicco varijantu...

clock-img

28.11.2011, 20:18

clock-img

Ana RR

pencil-img

34387

Smeskic, ja sam prvih 20ak dana Mareta kupala sa sebamed sapunom, onako protrljam rukom i napravim penu i bukvalno ga celog operem sa tim. Posle sam prešla na kupku sebamed, napravim penu u kadici i sipam još malo u ruku i okupam ga. Mislim da nema potrebe preterivati sa tim, ne treba njima puno te hemije. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

28.11.2011, 20:22

clock-img

mirjanica

pencil-img

590

I mi chiccouser posted image sve kompletno, kupka, sampon, sapun, mleko za telo, omeksivac... e tu kremicu za hladno i suvo vreme sam i ja htela da probam, ima li ko iskustva? za sad mu namazem malo pavloviceve na lice!

Niko kao Bane... 30.7.2011. - 9.05.

clock-img

28.11.2011, 20:24

clock-img

Ana RR

pencil-img

34387

Mi smo dobili tu chicco kremicu ali je još nisam probala (iskreno i zaboravila sam na nju). Sutra idemo u šetnju pa mu možda namažem, mada me nešto frka da mu mažem lice, još nikad nisam.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

28.11.2011, 20:27

clock-img

mirjanica

pencil-img

590

Namazi mu malo pavloviceve slobodno. Banetu je bas bilo suvo lice posle par izlazaka i ja mu sad jednom dnevno namazem pavlovica i ok je!

Niko kao Bane... 30.7.2011. - 9.05.

clock-img

28.11.2011, 20:55

clock-img

Anoniman

Chocco kremica za ladno rulz!!! Mi je kupili jo letos i strpali u štek sad se mackamo kad idemo napolje i super je!!!

clock-img

04.12.2011, 15:13

clock-img

ishler

pencil-img

1708

Moja beba ima osetljivu kozu,sklonu ekcemu pa prema preporuci dermatologa samo seba med sapun i kosili sampon,i stvarno je pomoglo.....
A do sada smo probali i mustelu za osetljivu kozu,linolu,chicco,....itd.user posted image

clock-img

04.12.2011, 15:50

clock-img

nada78

pencil-img

42

I mi smo i još uvek koristimo sebamed. Ponekad nešto chicco, ali ne menja mi se sebamed, za svaki slučaj. Jedino što je jako skupo,a ne znam cene u inostranstvu, npr u Mađarskoj ili Austriji?

clock-img

04.12.2011, 16:06

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

nado, mislim da je chicco slican sa cenama sebamedu...ili se varam?

a kada ste krenule sa mackanjem tela bebica, da li uljem, da li mlekcetom?

clock-img

04.12.2011, 18:03

clock-img

nada78

pencil-img

42

Slične su cene, ali je ipak seba med skuplji, al dobro, stvarno je odličan. Mi se mažemo od rođenja,svaki dan jer je imao jako suvu kožu, sklonu ekcemima. Sad kako kad, al uglavnom svaki drugi dan, mlekom, a ponekad koristimo i jonsonovo ulje.

clock-img

05.12.2011, 10:10

clock-img

ishler

pencil-img

1708

Sto se mazanja tice nama je dermatolog rekao samo delove koji su suvi ne celu kozu,
to mazemo nekom njegovom vitaminskom kremom....
Mada ja ponekad stavim seba med na lice......
Sto se tice chicco kozmetike nama ne odgovara mnogo susi kozu,a kazem probali smo sve zivo,dali brdo para,a najjeftinije je pomoglouser posted image
Inace Mustelu za kozu sklonu ekcemima smo dugo koristili ali nam je bas dermatolog rekao da ona stvara ekceme,doduse nije nam pomogla.....
Tako da seba meduser posted image

clock-img

05.12.2011, 10:20

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

nama je patronazna rekla da do 6. meseca koristio samo sapun (sada koristimo NIVEA za bebe). ali je nismo bas poslusali pa korisitmo i sampon chicco za kupanje, takodje imamo onu njihovu kremicu za hladno vreme i omeksivac i odusevljena sam mirisomuser posted image

clock-img

05.12.2011, 17:53

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

hvalaaaa, devojkeeee! znaciii, pitacu i patronaznu, kasnije dr..za pocetak mi ne treba.

clock-img

05.12.2011, 18:02

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

ja sam sa snajom pricala , i rekla je da ne uzimam chicco, kaze da to sto kao ne stipaza oci ona isprobala na sebi i stipa user posted image

u svaom slucaju dobra ideja da isprobam na sebi pre nego sto bebu umocim u neko sredstvo user posted image

inace imam osetljivu kozu jako, taman ako meni ne pase nece ni njoj...

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

clock-img

05.12.2011, 19:21

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: maslackic

ja sam sa snajom pricala , i rekla je da ne uzimam chicco, kaze da to sto kao ne stipaza oci ona isprobala na sebi i stipa user posted image

u svaom slucaju dobra ideja da isprobam na sebi pre nego sto bebu umocim u neko sredstvo user posted image

inace imam osetljivu kozu jako, taman ako meni ne pase nece ni njoj...

N ima osetljivu kožu, od Johnsons šampona se bila osula najstrašnije ali zato joj Chicco prija, mi sve njihovo koristimo i prezadovoljni smo.

clock-img

06.12.2011, 19:12

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

devojke, koju pavlovicevu kremu koristite? tek danas videh da postoje neke dve user posted image
u cemu je razlika..?

< Poruku je uredio smeskicTB -- 6.12.2011 19:13:04 >

clock-img

06.12.2011, 19:37

clock-img

Anoniman

Ja ni jednu. Sudocrem je zakon.