writing-img

RE: Lepe vesti

clock-img

26.05.2011, 13:42

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Brand new mama

Milica ima friz kao moj Milošuser posted image
A ja sam postala tetka- moj brat od ujaka i moja snajkica su dobili jednog malog Filipa,koji je tacno mjesec dana mladji od mog frajera

Cirokanauser posted image
Bravo tetkauser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2011, 15:07

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Porodila se moja kuma, rodila je devojcicu, vec ima jednu od 7 godina secerlemicu, ali smo posebno radosni jer je imala pre prve cerke spontani, pa posle jos jedan, pa joj je umro sin na porodjaju pre dve godineuser posted image
A, sada je ziva i zdrava devojcica i svi smo veseli i srecniuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2011, 15:10

clock-img

Verus

pencil-img

11942

user posted image

clock-img

26.05.2011, 15:10

clock-img

bokicans

pencil-img

1949

Klarita to su zaista lepe veste.user posted image user posted image user posted image Divno ,da je ziva i zdrava.

clock-img

26.05.2011, 15:13

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Hvala zenske....
Imam ja jos lepih vesti...juce diplomirala moja najbolja drugarica, bila sam presrecna, preplakala sam pola odbrane, njena baka i jauser posted image user posted image user posted image a, njena majka nas samo gurala laktovimauser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2011, 15:15

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2011, 17:16

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: Lu RR

IZVORNA PORUKA: majathegreat

Ajde da ne kvarimo temu. Otvorite novu za komentare.

Ma nećemo otvarati temu, nema ovdje mjesta politici!

Odoh ja na geopoliticki, obozavam da komentarisem sa patriJotama.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

27.05.2011, 11:18

clock-img

lavinia

pencil-img

1

IZVORNA PORUKA: Rivana

Uhapšen Ratko.user posted image

user posted image ne znam koliko to moze biti lepa vest!

Pozdravljam vas!
Ne mogu da vjerujem da danas uz sve informacije kojima raspolazemo,masu nezavisnih medija,koji izvjestavaju relativno objektivno neko moze reci da nije lijepa vijest hapsenje ratnog zlocinca.Toliko toga se desilo,toliko tuge i jada ,to sve negirati je prestrasno.Najgora stvar za jedan narod jeste zaborav,a Sreberenica se ne smije zaboraviti.Pravde mora biti za sve i po istim arsinima.Bosanka sam i Hercegovka i strasno bi mi bilo da negiram ili glorificaram zlocine koje je pocinila ,,moja" strana.Ratni zlocinac je ratni zlocinac i tu je prici kraj,bez obzira kako se zove.Nema nam normalnog suzivota dok svi ne budemo spremni otvoriti oci,priznati da su se desavale uzasne stvari zarad necijih visih ciljeva i dok ne budemo spremni spustiti glavu i zamoliti onog drugog za oprost.Ja svoju spustam jer zelim da mi djeca rastu u ljepsoj ,otvorenijoj sredini gdje im nece brojati krvna zrnca i na osnovu muslimanskog imena gledati kao drugacije,nepozeljne.

clock-img

27.05.2011, 11:31

clock-img

Zell

pencil-img

804

IZVORNA PORUKA: lavinia

Pozdravljam vas!
Ne mogu da vjerujem da danas uz sve informacije kojima raspolazemo,masu nezavisnih medija,koji izvjestavaju relativno objektivno neko moze reci da nije lijepa vijest hapsenje ratnog zlocinca.Toliko toga se desilo,toliko tuge i jada ,to sve negirati je prestrasno.Najgora stvar za jedan narod jeste zaborav,a Sreberenica se ne smije zaboraviti.Pravde mora biti za sve i po istim arsinima.Bosanka sam i Hercegovka i strasno bi mi bilo da negiram ili glorificaram zlocine koje je pocinila ,,moja" strana.Ratni zlocinac je ratni zlocinac i tu je prici kraj,bez obzira kako se zove.Nema nam normalnog suzivota dok svi ne budemo spremni otvoriti oci,priznati da su se desavale uzasne stvari zarad necijih visih ciljeva i dok ne budemo spremni spustiti glavu i zamoliti onog drugog za oprost.Ja svoju spustam jer zelim da mi djeca rastu u ljepsoj ,otvorenijoj sredini gdje im nece brojati krvna zrnca i na osnovu muslimanskog imena gledati kao drugacije,nepozeljne.

ne mogu da verujem da si se registrovala samo da bi ovaj komentar dala.... mozda bi trebalo da se registrujes na neki drugi forum mislim da je na RR politika sporedna tema, ako uopste i postoji....
pozdrav

clock-img

27.05.2011, 11:33

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Zell,ne opterecuj se,vidis da nema pametnija posla.Ne treba kvariti ovu temu za lepe vesti user posted image .Ja sam od jutros bas raspolozena i sve bih izgrlila i izljubila user posted image

clock-img

27.05.2011, 11:41

clock-img

Zell

pencil-img

804

IZVORNA PORUKA: JMPM

Zell,ne opterecuj se,vidis da nema pametnija posla.Ne treba kvariti ovu temu za lepe vesti user posted image .Ja sam od jutros bas raspolozena i sve bih izgrlila i izljubila user posted image

i ja isto user posted image
zato i dodjoh na ovu temu da procitam jop lepih vesti a oni opleli o politici pa user posted image user posted image user posted image
pozdravljam te user posted image

clock-img

27.05.2011, 11:43

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I jos jedan za kraj user posted image  user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.05.2011, 11:46

clock-img

bokicans

pencil-img

1949

E političarke palite iz teme lepe vesti.Nemojte nam kvariti danuser posted image

clock-img

27.05.2011, 11:52

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lavinia

Pozdravljam vas!

1. Pozdrav za Nasera Oricauser posted image
2. Izvinjavam se za ovo pod 1, ali jace je od mene.
3. Ovo nije politicki forum (mada, priznajem, meni bi bilo zanimljivo da jeste)
4.user posted image

clock-img

27.05.2011, 11:53

clock-img

Anoniman

Bila sam kod ginica i sve je okuser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.05.2011, 11:54

clock-img

Ana RR

pencil-img

34395

Brisaću sve postove koji su vezani za političke događaje.

Molim vas, bez polemika i komentara!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

27.05.2011, 11:54

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: verolino

Bila sam kod ginica i sve je okuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

clock-img

27.05.2011, 11:55

clock-img

Anoniman

Verolino user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.05.2011, 12:02

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

E ovo je lepa vest user posted image  user posted image

clock-img

27.05.2011, 12:03

clock-img

Zell

pencil-img

804

super verka user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.05.2011, 12:07

clock-img

Zell

pencil-img

804

Evo i od mene jedna lepa vest: MM me vodi na romantičan vikend na more !!!!!! user posted image
zato mi je ovaj petak jos miliji nego inače user posted image

clock-img

27.05.2011, 12:09

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Zell

Evo i od mene jedna lepa vest: MM me vodi na romantičan vikend na more !!!!!! user posted image
zato mi je ovaj petak jos miliji nego inače user posted image

user posted image user posted image user posted image za muza, i lepo se provedite user posted image

clock-img

27.05.2011, 12:10

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: JMPM

E ovo je lepa vest user posted image  user posted image

Jesteuser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.05.2011, 12:13

clock-img

Verus

pencil-img

11942

bravo verouser posted image

clock-img

27.05.2011, 12:13

clock-img

Zell

pencil-img

804

hvala  user posted image  bas sam se prijatno iznenadila a nisam neki ljubitelj iznenadjenja user posted image   malo da se maknem od svih............ user posted image