writing-img

RE: Lepe vesti

clock-img

27.05.2011, 12:48

clock-img

bokicans

pencil-img

1949

Verka super user posted image user posted image

clock-img

27.05.2011, 13:17

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: Zell

IZVORNA PORUKA: lavinia

IZVORNA PORUKA: Rivana

IZVORNA PORUKA: majathegreat

Uhapšen Ratko.user posted image

user posted image ne znam koliko to moze biti lepa vest!

Pozdravljam vas!
Ne mogu da vjerujem da danas uz sve informacije kojima raspolazemo,masu nezavisnih medija,koji izvjestavaju relativno objektivno neko moze reci da nije lijepa vijest hapsenje ratnog zlocinca.Toliko toga se desilo,toliko tuge i jada ,to sve negirati je prestrasno.Najgora stvar za jedan narod jeste zaborav,a Sreberenica se ne smije zaboraviti.Pravde mora biti za sve i po istim arsinima.Bosanka sam i Hercegovka i strasno bi mi bilo da negiram ili glorificaram zlocine koje je pocinila ,,moja" strana.Ratni zlocinac je ratni zlocinac i tu je prici kraj,bez obzira kako se zove.Nema nam normalnog suzivota dok svi ne budemo spremni otvoriti oci,priznati da su se desavale uzasne stvari zarad necijih visih ciljeva i dok ne budemo spremni spustiti glavu i zamoliti onog drugog za oprost.Ja svoju spustam jer zelim da mi djeca rastu u ljepsoj ,otvorenijoj sredini gdje im nece brojati krvna zrnca i na osnovu muslimanskog imena gledati kao drugacije,nepozeljne.

ne mogu da verujem da si se registrovala samo da bi ovaj komentar dala.... mozda bi trebalo da se registrujes na neki drugi forum mislim da je na RR politika sporedna tema, ako uopste i postoji....
pozdrav

E uze mi rec iz usta. Ja kad zelim da cavrljam na ovu temu, odem na geopoliticki forum pa tamo ratujem, ovo je forum za mame i one koje zele to da postanu. Nema ovde Srba , Bosnjaka, Hrvata, ovde ima mama, onih koje zele to da budu,  i po koji tata i tu se prica zavrsava.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

27.05.2011, 13:20

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

IZVORNA PORUKA: minavb
E uze mi rec iz usta. Ja kad zelim da cavrljam na ovu temu, odem na geopoliticki forum pa tamo ratujem, ovo je forum za mame i one koje zele to da postanu. Nema ovde Srba , Bosnjaka, Hrvata, ovde ima mama, onih koje zele to da budu,  i po koji tata i tu se prica zavrsava.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.05.2011, 13:22

clock-img

minavb

pencil-img

12959

I da dodam i ovo, zVerka, da si mi ziva i zdrava i da ti stomak veeeeliki poraste!user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

27.05.2011, 20:30

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

verka, ženo, odlično!

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

clock-img

28.05.2011, 08:14

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Evo i od mene jedna lepa vest: MM me vodi na romantičan vikend na more !!!!!! user posted image
zato mi je ovaj petak jos miliji nego inače user posted image

prelepa vest,blago vama!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2011, 08:22

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: lavinia

IZVORNA PORUKA: Rivana

IZVORNA PORUKA: majathegreat

Uhapšen Ratko.user posted image

user posted image ne znam koliko to moze biti lepa vest!

Pozdravljam vas!
Ne mogu da vjerujem da danas uz sve informacije kojima raspolazemo,masu nezavisnih medija,koji izvjestavaju relativno objektivno neko moze reci da nije lijepa vijest hapsenje ratnog zlocinca.Toliko toga se desilo,toliko tuge i jada ,to sve negirati je prestrasno.Najgora stvar za jedan narod jeste zaborav,a Sreberenica se ne smije zaboraviti.Pravde mora biti za sve i po istim arsinima.Bosanka sam i Hercegovka i strasno bi mi bilo da negiram ili glorificaram zlocine koje je pocinila ,,moja" strana.Ratni zlocinac je ratni zlocinac i tu je prici kraj,bez obzira kako se zove.Nema nam normalnog suzivota dok svi ne budemo spremni otvoriti oci,priznati da su se desavale uzasne stvari zarad necijih visih ciljeva i dok ne budemo spremni spustiti glavu i zamoliti onog drugog za oprost.Ja svoju spustam jer zelim da mi djeca rastu u ljepsoj ,otvorenijoj sredini gdje im nece brojati krvna zrnca i na osnovu muslimanskog imena gledati kao drugacije,nepozeljne.

ne mogu da verujem da si se registrovala samo da bi ovaj komentar dala.... mozda bi trebalo da se registrujes na neki drugi forum mislim da je na RR politika sporedna tema, ako uopste i postoji....
pozdrav

opet cu da bogohulim: da se mi lepo svi juzni sloveni lepo vratimo u nasu staru slovensku religiju, pricamo isti jezik vec - i ne bi ni bilo ovakvih problema, deljenja na strane na osnovu religija koje nam je uveo ko je sa koje strane naisao

clock-img

28.05.2011, 08:28

clock-img

minavb

pencil-img

12959

E Vuko, Perun te blagoslovio.user posted image

clock-img

28.05.2011, 09:01

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

E Vuko, Perun te blagoslovio.user posted image

user posted image

clock-img

28.05.2011, 09:05

clock-img

minavb

pencil-img

12959

user posted image

clock-img

28.05.2011, 09:10

clock-img

Anoniman

Bas su sexy slovenski bogoviuser posted image user posted image
Inace, ne znam da li znate, Perun je sv.Ilijauser posted image

< Poruku je uredio verolino -- 28.5.2011 9:11:37 >

clock-img

28.05.2011, 09:26

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Sve su ukrali sunce im hriscansko.user posted image

clock-img

28.05.2011, 13:22

clock-img

eni26

pencil-img

3380

jaooo,ja tek sad vidim dokle je ova verka stiglauser posted image user posted image bravo za sastanak,mica mi je med a ni verki nema mane user posted image user posted image miljce ,rodila si princezuuser posted image

clock-img

28.05.2011, 13:22

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: eni26

jaooo,ja tek sad vidim dokle je ova verka stiglauser posted image user posted image bravo za sastanak,mica mi je med a ni verki nema mane user posted image user posted image miljce ,rodila si princezuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cekam tebe...user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2011, 13:25

clock-img

eni26

pencil-img

3380

IZVORNA PORUKA: verolino

IZVORNA PORUKA: eni26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cekam tebe...user posted image user posted image user posted image

jao,to bi bile lepe vesti,al da ne kvarim temu,znas kako se osecam user posted image juce smo pisale..a upoznacu i pilence,ona mi je najblizauser posted image

clock-img

28.05.2011, 13:27

clock-img

Anoniman

Samo da tebi bude ok...Doci cemo Miljce i ja u Francuskuuser posted image user posted image

clock-img

28.05.2011, 13:49

clock-img

Anoniman

Ja spremna user posted image

clock-img

28.05.2011, 13:50

clock-img

Anoniman

Ha, tu li siuser posted image
Dans su najavili olujcinu...To nisu lepe vesti, ali kad prestane ova omara meni ce biti bolje, e to jesu lepe vestiuser posted image user posted image

clock-img

28.05.2011, 13:52

clock-img

Anoniman

A m,i smo danas napunili tri meseca user posted image e to su divne vestiuser posted image

Zene hvala na komplimentima user posted image

clock-img

28.05.2011, 13:54

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: miljanaM

A m,i smo danas napunili tri meseca user posted image e to su divne vestiuser posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2011, 14:46

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: verolino

Bas su sexy slovenski bogoviuser posted image user posted image
Inace, ne znam da li znate, Perun je sv.Ilijauser posted image

garant je dosta nasih slava vezano za ostale bogove

npr sveti georgije ubiva azdahu.../djurdjevdan

jesu li jevreji na bliskom istoku u isusovo vremea i posle imali verovanja u azdaje?

< Poruku je uredio vukosava -- 28.5.2011 14:47:19 >

clock-img

28.05.2011, 18:36

clock-img

minna

pencil-img

3196

Ne smem mnogo unapred da se radujem, ali je najverovatnije da cu dobiti posao i poceti da radim od 1. septembra. user posted image
Taman ce i V da napuni godinu dana, a i sad imamo celo leto slobodno da uzivamo na moru, a onda u nove radne pobedeuser posted image
Samo da ostane ovako kako je dogovoreno za sad!

clock-img

28.05.2011, 19:41

clock-img

bebać

pencil-img

2235

minnauser posted image user posted image sada uživaj i raduj se novom posluuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

28.05.2011, 20:19

clock-img

minna

pencil-img

3196

IZVORNA PORUKA: bebać

minnauser posted image user posted image sada uživaj i raduj se novom posluuser posted image

user posted image ti si bese skoro pocela da radis, kako ide?

clock-img

28.05.2011, 20:20

clock-img

Brana

pencil-img

4456

minna bravouser posted image user posted image user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!