Poslednji tekstovi

Prosečno dete i nivo anksioznosti
Stalna mentalna hiperaktivnost stvara telo koje nikada ne odmara. Nervni sistem ostaje u stanju b...
Odgoj i razvoj

Fantastičan doček Elizabete Dami na sajmu knjiga
Kao počasni gost Beogradskog sajma knjiga, Dami je publiku pozdravila na srpskom u društvu maskot...
Promo objava
Promo kutak

Klara ne prestaje da kaslja od nocas...suvo, kao da joj nesto smeta, a slinavi vec...pa, duze vreme. Juce popodne je slusao pedijatar, koga smo zvali zbog maleckog i kaze sve je OK, cisti donji disajni putevi. Ja dala sve sto sam mogla od terapije. Spalmotil jutros iz ocaja...ne znam da li da ukljucim inhalaciju? Nekako mi do sada mnogo bolje reagovala na sirupe
Luidim, ne prestaje da kaslja, ne prestaje, dodje mi da glavom udaram o zid,a kako li je njoj
A, da mu ukljucis antihistaminik neki? Ja sam pre za Cetirizin, nego za Aerius, jer se Aerius daje jednom dnevno, a ovaj 2x, pa kao nama bolje od njega
)
nije očekivao da je toliko skupo,a nisam ni ja znala...tako da nije kupio sprej jer nije poneo toliko para....sada ja ne znam je li to prava cena tog spreja ili je ovde skuplje,ako neko zna neka mi odgovori