Poslednji tekstovi

Forum srednjih stručnih škola traži zabranu telefona
Forum srednjih stručnih škola uputio je apel Ministarstvu prosvete, školama i roditeljima da se z...

Škola

Kako da smanjim učestalost prehlada kod deteta?
Ovih dana, svedoci smo punih čekaonica u pedijatrijskim ordinacijama, a roditelji su zabrinuti si...
Promo objava

Zdravlje i bezbednost

Bas sam srecna zbog toga
   Bas sam srecna zbog toga  jos me dete sad zvalo iz skole namokrila noge da joj donesem druge carape,a velik odmor tek za sat i po,smrznuce se do tad.
   jos me dete sad zvalo iz skole namokrila noge da joj donesem druge carape,a velik odmor tek za sat i po,smrznuce se do tad. ,D se probudila prvo u 6 juros upisana skroz opet pustila pelena,taman je presvukla ona se ukaki,operem je i sredim i reko ma da joj dam mleko mozda zaspi i stvarno upalilo odmah zaspala,e sad nemam pojma sta cu danas sa njenim spavanjem sve se pomera ,no nema veze kad smo se mi odmorili,joj sto nam nije ovako svaki dan
  ,D se probudila prvo u 6 juros upisana skroz opet pustila pelena,taman je presvukla ona se ukaki,operem je i sredim i reko ma da joj dam mleko mozda zaspi i stvarno upalilo odmah zaspala,e sad nemam pojma sta cu danas sa njenim spavanjem sve se pomera ,no nema veze kad smo se mi odmorili,joj sto nam nije ovako svaki dan 

Ako imate ideju, recite.
  Ako imate ideju, recite.