Poslednji tekstovi

Forum srednjih stručnih škola traži zabranu telefona
Forum srednjih stručnih škola uputio je apel Ministarstvu prosvete, školama i roditeljima da se z...

Škola

Kako da smanjim učestalost prehlada kod deteta?
Ovih dana, svedoci smo punih čekaonica u pedijatrijskim ordinacijama, a roditelji su zabrinuti si...
Promo objava

Zdravlje i bezbednost

.
  .   . Bas je hladno, ja vise nisam pametna ni kako da obucem sebe ni dete juce mi je doslo da nosim zimsku jaknu. Najavili 6 stepeni za jutarnju temperaturu. Lozicu danas ipak vatru.Neeeeee....pocinje sezona lozenja odlepicu.
  . Bas je hladno, ja vise nisam pametna ni kako da obucem sebe ni dete juce mi je doslo da nosim zimsku jaknu. Najavili 6 stepeni za jutarnju temperaturu. Lozicu danas ipak vatru.Neeeeee....pocinje sezona lozenja odlepicu. 

I onda je nesto ruzno sanjao, pa se probudio u 2, pa smo do 3 gledali mini ultra i baby tv, pa ni to nije bilo dovoljno, pa se igrao sa talking tom, i nekad oko 4 ponovo zaspao.
   I onda je nesto ruzno sanjao, pa se probudio u 2, pa smo do 3 gledali mini ultra i baby tv, pa ni to nije bilo dovoljno, pa se igrao sa talking tom, i nekad oko 4 ponovo zaspao.   Ocito zeli da upozna unuce, a mozda bi zeleo i da bude vise u kontaktu sa tobom a izgovor mu je sad najbolji da vidi svog unuka.
   Ocito zeli da upozna unuce, a mozda bi zeleo i da bude vise u kontaktu sa tobom a izgovor mu je sad najbolji da vidi svog unuka.   

pa ce onda castimo,hvala u svakom slucaju,jos par dana i znacu na cemu sam
   pa ce onda castimo,hvala u svakom slucaju,jos par dana i znacu na cemu sam  i imala jednu tecniju stolicu. Boze, imasmo taj stomacni prosle srede, sta je sad u pm
   i imala jednu tecniju stolicu. Boze, imasmo taj stomacni prosle srede, sta je sad u pm Samo ovaj put mnogo manje povracala i evo igra se, kao da nista nije bilo. Ja stvarno ne znam. Jeli smo svi sve isto juce popodne. Jedino sto je isto sto i prosle srede je sto je onda jela pasulj u vrtic i juce je pasulj bio za rucak
   Samo ovaj put mnogo manje povracala i evo igra se, kao da nista nije bilo. Ja stvarno ne znam. Jeli smo svi sve isto juce popodne. Jedino sto je isto sto i prosle srede je sto je onda jela pasulj u vrtic i juce je pasulj bio za rucak