Poslednji tekstovi

Provedite novogodišnje praznike uz Dečju filharmoniju
Ukoliko još niste pronašli kvalitetan sadržaj za svoje mališane kojim biste obeležili novogodišnj...
Promo objava
Vesti

Sve više žena otvoreno priznaje da ne želi da ima decu
Sve veći broj žena svesno bira život bez dece što predstavlja jednu od ključnih demografskih i ku...
Vesti

.
. Bas je hladno, ja vise nisam pametna ni kako da obucem sebe ni dete juce mi je doslo da nosim zimsku jaknu. Najavili 6 stepeni za jutarnju temperaturu. Lozicu danas ipak vatru.Neeeeee....pocinje sezona lozenja odlepicu.
I onda je nesto ruzno sanjao, pa se probudio u 2, pa smo do 3 gledali mini ultra i baby tv, pa ni to nije bilo dovoljno, pa se igrao sa talking tom, i nekad oko 4 ponovo zaspao.
Ocito zeli da upozna unuce, a mozda bi zeleo i da bude vise u kontaktu sa tobom a izgovor mu je sad najbolji da vidi svog unuka.
pa ce onda castimo,hvala u svakom slucaju,jos par dana i znacu na cemu sam
i imala jednu tecniju stolicu. Boze, imasmo taj stomacni prosle srede, sta je sad u pm
Samo ovaj put mnogo manje povracala i evo igra se, kao da nista nije bilo. Ja stvarno ne znam. Jeli smo svi sve isto juce popodne. Jedino sto je isto sto i prosle srede je sto je onda jela pasulj u vrtic i juce je pasulj bio za rucak