Poslednji tekstovi

Psihomotorni razvoj bebe
Prva godina života deteta predstavlja jedno od najintenzivnijih i najuzbudljivijih razvojnih razd...
Promo objava
Sve o bebama

TRUDNIČKO, PUTOVANJE I PRELAZAK GRANICA
Posle nedavnog slučaja žene vraćene sa granice, advokatica Dušica Dukanac razjasnila je pravila, ...
Trudnica

.
. Bas je hladno, ja vise nisam pametna ni kako da obucem sebe ni dete juce mi je doslo da nosim zimsku jaknu. Najavili 6 stepeni za jutarnju temperaturu. Lozicu danas ipak vatru.Neeeeee....pocinje sezona lozenja odlepicu.
I onda je nesto ruzno sanjao, pa se probudio u 2, pa smo do 3 gledali mini ultra i baby tv, pa ni to nije bilo dovoljno, pa se igrao sa talking tom, i nekad oko 4 ponovo zaspao.
Ocito zeli da upozna unuce, a mozda bi zeleo i da bude vise u kontaktu sa tobom a izgovor mu je sad najbolji da vidi svog unuka.
pa ce onda castimo,hvala u svakom slucaju,jos par dana i znacu na cemu sam
i imala jednu tecniju stolicu. Boze, imasmo taj stomacni prosle srede, sta je sad u pm
Samo ovaj put mnogo manje povracala i evo igra se, kao da nista nije bilo. Ja stvarno ne znam. Jeli smo svi sve isto juce popodne. Jedino sto je isto sto i prosle srede je sto je onda jela pasulj u vrtic i juce je pasulj bio za rucak