writing-img

RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat]

clock-img

08.09.2014, 10:26

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

user posted image Trco gde se seti?! user posted image

UM ja te razumem. Ja kad kupim test ne mogu celu noć da spavam. A kao čekam da bude prva jutarnja, da se ne pitam posle dal je dobar test. user posted image

Moduser posted image drago mi je me bar nekon razume, sa unom sam cekala mesec i po dana tako da ako budete toliko cekali ne zmaeriteuser posted image

clock-img

08.09.2014, 10:32

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

UM ozbiljno, šibaj u apAteku pa po test user posted image

user posted image user posted image user posted image umireeem!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

08.09.2014, 10:38

clock-img

serpica

pencil-img

8707

UM ceka mene sledeci mesec daa radimo zajedno user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

08.09.2014, 10:38

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Moduser posted image drago mi je me bar nekon razume, sa unom sam cekala mesec i po dana tako da ako budete toliko cekali ne zmaeriteuser posted image

hi hihihihi user posted image iste smo!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

08.09.2014, 10:41

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: serpica

Serpi provalila si meuser posted image ahaha a nisma htela da se odam....

Mod drago mi je da nisam jedina koja je skrenula sa putauser posted image

clock-img

08.09.2014, 10:46

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: serpica

Serpi provalila si meuser posted image ahaha a nisma htela da se odam....

Mod drago mi je da nisam jedina koja je skrenula sa putauser posted image

user posted image znaci,UM radi test 1 oktobra da znate user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

08.09.2014, 10:48

clock-img

Anoniman

Ahahahahha cim ga uradim obavesticu vas ahahha, a sada bih mogla da se uozbiljim i da ucim, u petak imam ispituser posted image

nervira me ova user posted image nema ni nje, a ni nekih posebnih simptoma ahhahha

odoh da jedemuser posted image

clock-img

08.09.2014, 10:53

clock-img

eca89

pencil-img

3753

odoh da jedem

UM, pa eto ti simptomauser posted image user posted image

clock-img

08.09.2014, 11:54

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Tako sam i ja govorila UM zadnji put 'opet moji hormoni, eto bila sam u pravo da nešto nije ok' hahaha i trt milojko!

Mod, pamtim bre... nickove ne pamtim hahahah

I flunked anger management! }:->

clock-img

08.09.2014, 12:12

clock-img

Linaaaa

pencil-img

119

Evo zene i ja da se javim. Danas sam isla na prvi uz kod moje dr trudnoca je 7.3 nedellje plod ima 8.8mm user posted image i vidi se srcana reakcijauser posted image tako da sada mogu mirno da prodjem u trudnicke tebe i da vas vucem odavdeeeee user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.09.2014, 12:26

clock-img

Anoniman

Lina cestitamuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.09.2014, 12:31

clock-img

superm

pencil-img

3244

Lina, cestitam!

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

08.09.2014, 12:34

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Lina cestitam bravo user posted image za user posted image sada uzivaj u trudnoci i vuci nas odavdeuser posted image

Ayan <3

clock-img

08.09.2014, 21:27

clock-img

Linaaaa

pencil-img

119

Drage moje, pratim vas svaki dan ali nisam imala sta pisati, do danas user posted image mojoj sreci nema kraja. UM uradi taj test!!!!!! Ne znam kako mozes, ja bih do sad vec 10 uradila user posted image navijam jako, supermam, amelia, sve vas jako vucemmmmmm user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.09.2014, 21:38

clock-img

Anoniman

Lina nikako da smognem hrabrost, ahahha cim ga uradim javljam rezultateuser posted image nisam neki ljubitelj testovauser posted image

clock-img

08.09.2014, 21:56

clock-img

Linaaaa

pencil-img

119

Ja sam u zadnjih godinu dana radila 5 mesecno u proseku pa ti vidi user posted image user posted image plus testovi za ovulaciju i plus beta,bas sam psihopata radim u apoteci pa su mi na dohvat ruke user posted image

clock-img

08.09.2014, 22:15

clock-img

Anoniman

Svaka Cast Lina, ja sam u zivotu uradila samo 5 testova, jedan sa unom, jedan u maju 2012 godine, 3 u junu ove godineuser posted image

Amelia kad ti bese ne ocekujes?

clock-img

08.09.2014, 22:54

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Lina čestitam i dobro nam došla u trudnjače

UM ti li to još nisi kupila test?

I flunked anger management! }:->

clock-img

08.09.2014, 22:57

clock-img

Anoniman

ahahhaha Trco nisam ahahhahhauser posted image

clock-img

08.09.2014, 23:02

clock-img

serpica

pencil-img

8707

UM poslala sam ti brzom postom test stize ukutru oko 8h da znas user posted image
ubices nas sve ovde majke mi,alll ima da castis samo tako da znas.user posted image

clock-img

08.09.2014, 23:03

clock-img

Anoniman

Ahahah Serpi, meni brza posta dojadi , jos samo mi testovi stizali nisu ahahhahauser posted image

clock-img

08.09.2014, 23:07

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Ja te cekam ujutru da znas,nema li te ja odmah user posted image pa ti sad vidi user posted image

clock-img

08.09.2014, 23:09

clock-img

Anoniman

ahahahah nemas mi adresu ahahhahhah user posted image bice, bice kad skupim hrabrosti, mada ja cisto sumnjam da sam trudna, mislim da se ponavlja ono kao u junu ahahha.... odoh da spavam laku noc drugariiiiiiiuser posted image

clock-img

09.09.2014, 00:44

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Amelia kad ti bese ne ocekujes?

UM imam jos 3-4 dana 13-og ne treba da dodze hoces da me sacekas pa da 14-og zajedno uradimo test? user posted image . Inace da vam kazem da cestopiskim mozda danas jedno 10 puta ali to je valjda od silnog ice tea od limuna kojeg pijem u velikim kolicinama user posted image . Laku noc i od mene drugari i slatko sanjajte

Ayan <3

clock-img

09.09.2014, 01:28

clock-img

Bekolino 25

pencil-img

682

Caos drage moje,pre svega zelim Vam puno user posted image user posted image user posted image neprospavanih noci uskoro zbog mali slatkih stvorenja user posted image .Nova sam ali Vas pratim i navijam ,uvek se obradujem kad vidim ono o cemu sve mastamo i prizeljkujemo user posted image .Samo napred user posted image