writing-img

RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat]

clock-img

19.09.2014, 09:21

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Unina mama

IZVORNA PORUKA: serpica

Dobro jutro crtice ajde user posted image

Dobro jutro Serpi, evo mi pijemo caj, jesi li bila vredna da navijamo u oktobru?

UM bila vredna nego sta,cak mislim da sam i pokrila O bas tog dana,pa videcemo...sto je napravljeno,napravljeno je.. Ti?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

19.09.2014, 09:24

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Crtke moje, sve vi 'vako vučem

user posted image

One koje neće me slušaju, će ih vučem sas ovo
user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

19.09.2014, 09:26

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Moze Trco,samo vuci kako god user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

19.09.2014, 09:33

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Vala Šerpice ima još snage u meni, dok ja mogu da se pentram po brdima po proklete pečurke!!! Jes' da sam danas kao rašrafljena, ali dobro. Mogu ja user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

19.09.2014, 09:36

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Sad oni sujeverni bi rekli, hvatas kondiciju za porodjaj , lakse ces se otvoriti user posted image
Nesto si se opasno naljutila ... bice svasta !user posted image

clock-img

19.09.2014, 09:38

clock-img

7marii

pencil-img

438

Jutro crtke i od mene ajd na user posted image jedva ustadoh bili smo do kasno budni user posted image Spava mi se a imam posla user posted image . Vidim da smo sve vredne,al ce biti navijanja za neku nedelju user posted image user posted image

clock-img

19.09.2014, 09:42

clock-img

Tanjica81

pencil-img

550

Cao
Hvala svima na dobrodoslici i recima podrske.

Maro srecno kod DR!

user posted image i user posted image svima.

clock-img

19.09.2014, 09:43

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Ja cekam dan objavljivanja dobitnika nagrada,da tad uradim test ( ako pre toga ne dodje ) pa da malo rasteretim temu,mozda ce zene hteti da navijaju ovde i cekaju rezultate....mislim moje rezultate.user posted image

clock-img

19.09.2014, 09:46

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Serpi user posted image user posted image

clock-img

19.09.2014, 09:48

clock-img

Anoniman

serpi a kad je ne ocekujesuser posted image

ja sam resila da se malo opustim, ali zaista, evo sada upisujem 4 godinu, da odslusam sva predavanja, pa kad se desi, vise je ne jurim, ima vremena....

upravo sam poplacala racune, hvala dragom Bogu na e bakingu, odoh da se tusiram i odosmo po bocu i na kontrolu, nadam se u ponedeljak vrticuuser posted image

clock-img

19.09.2014, 10:13

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Um, sta upisujes ? Sta si zavrsila ? Ja isto planiram da upisem nesto dalje. ..ali ne znam kako bih uskladila obaveze oko dece sa ucenjem... Kako se ti snalazis ?

clock-img

19.09.2014, 10:15

clock-img

Anoniman

Imamo temu, hajde pisacu ovde klik

clock-img

19.09.2014, 11:58

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Unina mama

serpi a kad je ne ocekujesuser posted image

ja sam resila da se malo opustim, ali zaista, evo sada upisujem 4 godinu, da odslusam sva predavanja, pa kad se desi, vise je ne jurim, ima vremena....

upravo sam poplacala racune, hvala dragom Bogu na e bakingu, odoh da se tusiram i odosmo po bocu i na kontrolu, nadam se u ponedeljak vrticuuser posted image

UM ne ocekujem je 2.oktobra user posted image bravo za faks samo napred user posted image
Nato user posted image

clock-img

19.09.2014, 12:08

clock-img

llila

pencil-img

35

cao crtice meni je danas 30dc ali sacekacu jos par dana do testiranja ovulacija bila 16 dan a bazalna jos nije pala pa ima nade jos

clock-img

19.09.2014, 12:57

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Lila user posted image da uskoro ugledas user posted image

clock-img

19.09.2014, 14:08

clock-img

Anoniman

Serpi kupila sam vigantol i zalfiju, nisu imali drugi vitamin d u apoteci, moze li onuser posted image

clock-img

19.09.2014, 14:19

clock-img

serpica

pencil-img

8707

user posted image moze verovatno to je ustvari vitamin d ali ne znam kako da ga pijes koliko kapi,on je koncetrovan,mozda da stavis 5 kapi u malo vode ne znam.

clock-img

19.09.2014, 17:10

clock-img

Tanjica81

pencil-img

550

UM svaka ti cast sto nastavljas skolu.... Ti si po meni karakter, pa neces dati da bilo sta stane na put. user posted image

Sto se tice Vigantola, to se kod nas daje bebama, 1 ili 3kapi (zaboravila sam) tako da sigurno moze.

Ako ne ugledam uskoro user posted image i ja cu verovatno te kapi uzeti, posto su mi ovi vitamini u kutiji malo skupi(oko 500din).

Ako docekam, u nedelju radim test. Neka se javi ko radi ranije da drzimo palceve.

Pozz

clock-img

19.09.2014, 17:14

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

Šerpi,Liliuser posted image jako

UM, svaka castuser posted image samo napred

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

19.09.2014, 18:36

clock-img

amelia

pencil-img

1666

IZVORNA PORUKA: madre

cao, drugari!
amelia, jako zelim da sto pre odes odavde, prilicno si mi se zadrzalauser posted image

Jeste madre evo vec godinu dana red bi bilo da i ja i ti bezimo odavde da oslobodimo mesta za nove crtice user posted image nego ti nemoj da dan gubis bacaj se na posao sve dok ne budes bila sigurna da je o prosla pa da navijamo user posted image

Ayan <3

clock-img

19.09.2014, 18:40

clock-img

Sanjalica1980

pencil-img

1502

UM i meni je bio orepisan Vigantol. 3 kapi na parce hleba i to pojedes. Moze i u malo vode. Meni je dr rekla da uzimam sa hlebom.

clock-img

19.09.2014, 18:41

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

Amelijauser posted image i ti pakuj kofere treba ovde mesta za nove cekalice

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

19.09.2014, 22:59

clock-img

madre

pencil-img

6600

zene, nema vas?user posted image pa sta ja sada da citam?user posted image
UM, ja pijem vigantol vec mesecima po 3 kapi, ali ja sam radila analizu kojom je utvrdjeno da je ispod donje granice.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

19.09.2014, 23:14

clock-img

serpica

pencil-img

8707

madre ja sam tu,user posted image nego da ne silujem temu svaki casuser posted image
evo da malo bude zanimljivo,temp je 5dpo 37,3 imam ono moje peckanje u grudima i neki cudan osecaj u stomaku. sve ovo je istina majke mi,iako znam da je mnogooo rano za simptome user posted image

clock-img

20.09.2014, 07:17

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Jutro crtice user posted image
opet sam sama user posted image