writing-img

RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat]

clock-img

24.09.2014, 12:33

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Serpi, navijam, i zbog tvoje tolike zelje, zelim ti sada ogromne user posted image

Hvala duso draga,user posted image da ti se vrati uskoro isto tako. Evo upravo izmerih opet t 37,2 malo veca nego jutros,za 0,2.
Mislim da cu u subotu da radim betu,bice to 13dpo,ili najkasnije u ponedeljak.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

24.09.2014, 12:36

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

jao Šerpi ja ću da mrem zbog tebe! Kako li bi onda tek zbog sebe! user posted image Ja ti se divim na odlučnosti ihrabrosti. I naravno žalim tvog muža user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

24.09.2014, 12:40

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Mod u subotu ne radis jel da? user posted image mogu cak s rezultatima i na kafu kod tebe da svratim user posted image i onako tu prolazim.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

24.09.2014, 12:42

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

slobodno svrati! user posted image Taman da moj muž ima kome da se požali što ne može da me ubedi za treće user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

24.09.2014, 12:55

clock-img

serpica

pencil-img

8707

user posted image ma ja cu te ubedim,on samo da zavrsi poso user posted image

clock-img

24.09.2014, 13:54

clock-img

iva80

pencil-img

459

Ja moram ovako iz 'neba pa uu rebra?'..jer za toliko imam vremena...
Upravo sam se vratila od Gin...kasni mi 4 dana, jutarnji test bio negativan, ona me gledala na UZ i rekla da vidi lepo žuto telo i da to ne isključuje trudnoću, jer je možda O bila kasnije itd...pa je zato test bio neg i da budem strpljiva i da za nedelju dana ponovim test...
E sada ono što mene interesuje je to što je rekla da mi je endometrijum 7.7mm -- nešto nisam sigurna da sa tom debljinom može da se ostane u drugom stanju??? Šta vi kažete / mislite?!?!
Hvala user posted image user posted image

you try-you fail,
you try-you fail,
but the only true failure is when you stop trying!
So, YOU MUST WIN!!!

clock-img

24.09.2014, 14:01

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

KHM.mali je endometrijum..a da uradis betu?

clock-img

24.09.2014, 14:04

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Iva ako ti kasni 4 dana endom. bi trebao da bude deblji i u slucaju trudnoce i u slucaju da treba da dobijes,mozda je stvarno najbolje da uradis betu i razresis sumnju. Meni je recimo endom. 8dc bio 12mm a M mi traje 6,7 dana.

clock-img

24.09.2014, 14:36

clock-img

iva80

pencil-img

459

Jao i ja mislim da je mali...ali ona mi se smeskala...gledacu da skoknem do laba posle 4h jer jedino tada mogu, pa vam javljam...stvar je u tome sto se i ja potajno nadam jer po prvi put za vikend kada je trebalo da dobijem, imala sam ono glupo grcenje u stomaku kao pred M, ali ne dobih....cak nemam ni rozikastih naznaka, koje mi se ponekada i eva dana razvuku... no necuda davim vvise, javljam se kasnije. I hvala vam devojke!!!

you try-you fail,
you try-you fail,
but the only true failure is when you stop trying!
So, YOU MUST WIN!!!

clock-img

24.09.2014, 14:45

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Javi obavezno,rezultati ce ti biti za par sati,bar je tako kod nas. Drzimo fige user posted image

clock-img

24.09.2014, 15:34

clock-img

anita

pencil-img

1679

Iva navijam da je beta pozitivna.

Serpi i od tebe ocekujem da beta bude veeeeelikaaaaaa. Drzim fige da bude tako. user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

clock-img

24.09.2014, 16:19

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

Ivo, endo jeste manji ali beta ce sve reci ja user posted image

Šerpi treba docekati subotuuser posted image

Mod, pa red je za devojcurkauser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

24.09.2014, 17:19

clock-img

Anoniman

Iva i ja navijam za+ betuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.09.2014, 18:17

clock-img

7marii

pencil-img

438

Ohooo zene cekamo Ivu sa rezultatima
Iva navijam jako da je beta +++
user posted image

clock-img

24.09.2014, 18:54

clock-img

Tanjica81

pencil-img

550

Iva navijam i ja.user posted image ..

clock-img

24.09.2014, 19:35

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Nema nam jos Ive?user posted image

clock-img

24.09.2014, 19:38

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

javice se onauser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

24.09.2014, 23:21

clock-img

superm

pencil-img

3244

Serpice, Iva, Mari,UM, navijam za sve vas! user posted image

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

24.09.2014, 23:30

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

nejavi se Ivauser posted image

clock-img

24.09.2014, 23:31

clock-img

superm

pencil-img

3244

Nadajmo se da slavi!!!

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

25.09.2014, 01:05

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: superm

Serpice, Iva, Mari,UM, navijam za sve vas! user posted image

Superm, ovaj mesec preskacem, ali hvala draga mojauser posted image

clock-img

25.09.2014, 06:09

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Dobro jutro crtice drage... user posted image

clock-img

25.09.2014, 06:13

clock-img

Tanjica81

pencil-img

550

Dobro jutro crtice. Htela da vidim šta je sa Ivom i vama,pa jurim na posao...
Serpice kako T? Sva sam nervozna zbog tebe... user posted image
Unina mama da sto pre ozdrave...
Lila gde si? Jesi vredna?

Pozdrav i user posted image

clock-img

25.09.2014, 06:17

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Dobro jutro tanjice,ma nema nervoze bice kako mora,evo upravo merim t pa idem u bazalnu da napisem,nadam se da je i dalje visoka.

clock-img

25.09.2014, 10:02

clock-img

pipi_coco

pencil-img

1289

Dobro jutro i ovde

Nema nam Ive, a ja svratila da vidim šta je s njom user posted image

Oooo Serpice temperatura te drma dobro je user posted image user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."