Poslednji tekstovi

Vlada Srbije proglasila Dan žalosti 1. novembra
Vlada Republike Srbije donela je Odluku kojom se 1. novembar 2025. proglašava Dan žalosti povodom...

Vesti

Forum srednjih stručnih škola traži zabranu telefona
Forum srednjih stručnih škola uputio je apel Ministarstvu prosvete, školama i roditeljima da se z...

Škola

Thanks.
  Thanks. 
											 Sa ovim minut pireom mi se sve čini mnogo jednostavnije, pa rekoh da isprobam.
  Sa ovim minut pireom mi se sve čini mnogo jednostavnije, pa rekoh da isprobam.  

a vidim da ste  ih vi samo valjale u prpprzene prezle. sledeci put cu probati tako iako ih przim od kad znam za sebe. U svakom slucaju, vase su bar zdravije, a i manje je posla....ja gomilu sudova isprljam dok ih spremim
  a vidim da ste  ih vi samo valjale u prpprzene prezle. sledeci put cu probati tako iako ih przim od kad znam za sebe. U svakom slucaju, vase su bar zdravije, a i manje je posla....ja gomilu sudova isprljam dok ih spremim 
   Mada ja najčešće kupujem smrznute, jer ne stižem da ih pravim, a sad vala i ne mogu, ali jeeellllaaa bi ih samo tako
   Mada ja najčešće kupujem smrznute, jer ne stižem da ih pravim, a sad vala i ne mogu, ali jeeellllaaa bi ih samo tako